تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 215 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست من

کامپیوتر شما به یک تروجان آلوده است که با نامهای مختلف شناسایی می شود همانطور که در شکل زیر می بینید توسط

تعداد زیادی از آنتی ویروسها شناسایی و پاک می شود ( البته ممکن است این تنها کد بدخیم موجود روی سیستم شما

نباشد ) .من توصیه می کنم آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه آخر را داونلود و به طور کامل آپدیت کنی بعد System Restore

ویندوز را غیر فعال کن . بعد به Safe Mode برو و کامپیوترت را به طور کامل اسکن و تمامی فایلهای آلوده را پاک کن.بعد

کلیدهای زیر در رجیستری را پاک کن :

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run \
    Microsoft Windows
    <system32>\Kernel.vbs

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run \
    Microsoft Windows
    <system32>\Kernel.exe

در زمینه برگشت این تروجان پس از پاک کردن ممکن است چند علت داشته باشد ممکن است از طریق System Restore

تروجان دوباره عود کند. این تروجان از طرق Mail و یا پیامهای آلوده در یاهو مسنجر منتقل می شود که احتمالا شما

هم از همین راه دوباره آلوده می شوید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pedram Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض ویروس در مموری!

سلام دوستان
    مشکلی که برای من پیش اومده اینه که سیستمم چند وقت پیش همین ویروسه گرفت که New Folder همه جا پر میشه... فرمتش کردم و با انواع آنتی ویروس پاکش کردم... اثری هم ازش نیست..اما یه متخصص کامیوتر بهم گفت ویروس هنوز تو مموری کامپیوترم هست چون:
    1.هیچ آنتی ویروسی رو سیستمم آپدیت نمیشه
    2تو یکی دو برنامه پیش اومده تا میمرم توش سریع میاد بیرون
    ممنون میشم کمکم کنین

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    مشکلی که برای من پیش اومده اینه که سیستمم چند وقت پیش همین ویروسه گرفت که New Folder همه جا پر میشه... فرمتش کردم و با انواع آنتی ویروس پاکش کردم... اثری هم ازش نیست..اما یه متخصص کامیوتر بهم گفت ویروس هنوز تو مموری کامپیوترم هست چون:
    1.هیچ آنتی ویروسی رو سیستمم آپدیت نمیشه
    2تو یکی دو برنامه پیش اومده تا میمرم توش سریع میاد بیرون
    ممنون میشم کمکم کنین
    نه دوست عزیز این مشکل شما ربطی به این ویروس ندارد این ویروس احمق تر از این حرفها است دفعه بعد هم یادت باشد

اگر به این ویروس مبتلا شدی نیازی به فرمت و این حرفها نیست خیلی راحت پاک می شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فقط باید توی رجیستری اجرای خود کارش رو پاک کنید و فایل های مربوطه رو از بین ببری.
    اگر بخوای کمک بیشتر بهت کنم یه میل بزن:ghogha_band@yahoo.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pedram Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نه دوست عزیز این مشکل شما ربطی به این ویروس ندارد این ویروس احمق تر از این حرفها است دفعه بعد هم یادت باشد

اگر به این ویروس مبتلا شدی نیازی به فرمت و این حرفها نیست خیلی راحت پاک می شود.
    ممنون از جوابت...حالا اگه کار این ویروس هم نباشه به نظر شما چرا هیچ آنتی ویروسی رو سیستمم آپدیت نمیشه، یکی می گفت باید بایوس را آپدیت کنم تا مشکلم حل بشه،درسته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از جوابت...حالا اگه کار این ویروس هم نباشه به نظر شما چرا هیچ آنتی ویروسی رو سیستمم آپدیت نمیشه، یکی می گفت باید بایوس را آپدیت کنم تا مشکلم حل بشه،درسته؟
    اگر از فایروال استفاده می کنید ممکن است مشکل از آن باشد که اجازه اتصال آنتی ویروس به اینترنت را نمی دهد یا

اینکه ویروس دیگری روی سیستمتان وجود داشته باشد که از این کار جلوگیری می کند .در هر حالت این مشکل شما

ربطی به بایوس ندارد ( آخه بایوس رو چه به آپدیت آنتی ویروسها ) اگر می توانی به اینترنت وصل شوی و از اینترنت

اکسپلور استفاده کنی و فقط آنتی ویروس موقع آپدیت مشکل ایجاد می کند پیغام خطایی را که ایجاد می شود بگو تا شاید کمکی

بکند.

داره خودمونی میشه drweblog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    كرمان

5 یکی به دادم برسه

با عرض سلام خدمت همگی
    الان یه چند روزی است که سیستم من دچار مشکل شده به این صورت که چند دقیق بعد از بالا آمدن سیستم کارهای عجیب و غریبی میکنه مثلا وقتی می خواهم my computer رو باز کنم چند تا از برنامه های دیگه هم که روی دسکتاپ هست باز میشه (انگار که این چند تا برنامه همگی انتخاب شده باشند و حالا دوبل کلیک کنی تا همشون با هم باز بشن ) یا وقتی که وارد یکی از درایوهایم میشم وقتی که میخواهم یه پوشه رو باز کنم اونو تو یه صفحه جدا باز میکنه اگر بخواهم از دکمه های back یا up هم استفاده کنم باز توی یه صفحه جدا اونا رو باز میکنه یا وقتی که یه صفحه رو ماکزیمم کنم NAME BAR اون از بین میره و نشون داده نمیشه و ...
    حالا شما رو به خدا منو کمک کنید در ضمن نگید که fdisk کنم چون اطلاعاتم برام خیلی مهم است
    باتشکر فراوان
    مرسسسسسسسیییییییییییییی

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همگی
    الان یه چند روزی است که سیستم من دچار مشکل شده به این صورت که چند دقیق بعد از بالا آمدن سیستم کارهای عجیب و غریبی میکنه مثلا وقتی می خواهم my computer رو باز کنم چند تا از برنامه های دیگه هم که روی دسکتاپ هست باز میشه (انگار که این چند تا برنامه همگی انتخاب شده باشند و حالا دوبل کلیک کنی تا همشون با هم باز بشن ) یا وقتی که وارد یکی از درایوهایم میشم وقتی که میخواهم یه پوشه رو باز کنم اونو تو یه صفحه جدا باز میکنه اگر بخواهم از دکمه های back یا up هم استفاده کنم باز توی یه صفحه جدا اونا رو باز میکنه یا وقتی که یه صفحه رو ماکزیمم کنم NAME BAR اون از بین میره و نشون داده نمیشه و ...
    حالا شما رو به خدا منو کمک کنید در ضمن نگید که fdisk کنم چون اطلاعاتم برام خیلی مهم است
    باتشکر فراوان
    مرسسسسسسسیییییییییییییی
    از چه ضد ویروسی استفاده می کنی ؟

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض استمداد عاجزانه برای رهایی از شر trojan.win32.delf.aam

سلام این ویروس کامپیوتر مرا به شدت آلوده کرده و به بخشی به نام running module sysem memoryهم سرایت کرده از همه دوستان آجزانه تقاضای کمک فوری دارم.من آنتی ویروس kaspersky دارم اما این آنتی ویروس در دو مورد running module و servises نتونست این ویروس رو بکشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

نتایج اسکنی را که با کاسپرسکی انجام داده ای و تمام چیزهایی را که پیدا کرده است به طور کامل اینجا بگذار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •