magmagf جان مقاله ای که دادی خداییش عالی بود.ممکنه اگه می تونی بقیه موضوعاتی هم که نوشته بودی رو برام میل کنی.
magmagf جان مقاله ای که دادی خداییش عالی بود.ممکنه اگه می تونی بقیه موضوعاتی هم که نوشته بودی رو برام میل کنی.
من همون طور كه در لينك پايين گفتم يه مقاله درباره ي رابطه ي تغذيه با حالات رواني نياز دارم (البته تا شنبه ، يكشنبه)!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Lovelyman; 07-08-2007 at 16:27.
سلام.من یه مقاله انگلیسی میخوام راجع به برنامه نویسی.هم فارسی شو میخوام هم انگلیسی.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
di lrhgi nv l,vn sdsjl ihd ofvi ldo,hsjl
ترجمه می شود
یه مقاله در مورد سیستم های خبره میخواستم
دوست عزیز شما که اولین پستتم هست یه دقتی کن ببین به چه زبونی می نویسی!!
راستی ورودتون رو تبریک ویگولیم
o,a Hlndn
این عبارت بالا رو خودتون ترجمه کنید![]()
اینجا کسی جواب نمیده.فقط همه درخواست میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان گرامی یکم صبر کنید
تمام مقاله های شما پیدا خواهند شد .
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
مشکل بزرگ این تاپیک اینه که فقط فرانک خانوم پاسخ بقیه رو میده ایشون هم فعلا نیستن .
اول به انجمن برنامه نویسی سر بزن . اگه نبود بیا تا لینک بدم .سلام.من یه مقاله انگلیسی میخوام راجع به برنامه نویسی.هم فارسی شو میخوام هم انگلیسی.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جور چیزی میخوای؟
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::
اینم چند تا سایت مجله برنامه نویسی به زبان انگلیسی
C Programming Trends
CProgrammingTrends is a free email newsletter from iEntry, Inc. Topics include ray tracing, .NET, C#, C++, and other areas of interest to professional programmers.
Methods and Tools Newsletter
A free PDF and HTML based newsletter focusing on software development.
International Developer
A news site for software developers. Broad range of coverage, from embedded to enterprise. Also does business news, products. Is associated with Australian Developer Magazine (print publication).
C/C++ Users Journalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A great C/C++ journal for the intermediate to advanced user.
Visual Systems Journal (VSJ)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The independent source for software developers focus on COM, Java, Visual Basic and Delphi, published on line and in print.
Developer.* Magazineکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Web-based magazine for software developers of all kinds, featuring articles, essays, and book reviews on a wide variety of topics, both technical and non-technical.
SD Timesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Software Development, a BZ Media LLC publication.
DDJ - Doctor Dobb's Journalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A classic programming magazine.
Microsoft's Magazine for Developer'sکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bb; 13-08-2007 at 07:04.
متاسفانه دیر متوجه این پست شدم . اگه هنوز لازم داری بگو تا پیدا کنیم .من همون طور كه در لينك پايين گفتم يه مقاله درباره ي رابطه ي تغذيه با حالات رواني نياز دارم (البته تا شنبه ، يكشنبه)!
دوست عزیز با تبریک عضویت شما
نخستین پست شما باید ویرایش بشه
لطفا ویرایش کنید و کامل درباره چیزی که میخوای توضیح بده
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)