تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 102 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

به نظرم بی انصافیه بگیم گرافیکش تغییر نکرده یا کمتر شدها !

تایید میشه

البته درسته گرافیک زیاد تغییری نسبت به یک نداشته ولی از یک بهتر شده و اصلا نمیشه گفت که کمتر شده

به نظر من اگه بازی در حد عالی هم روش کار نشده باشه ولی ارزش خریدن و بازی کردن رو داره

البته به نظر من که در حد خودش عالی هست مخصوصا اگه این بازی رو با فرمان بازی بشه خیلی به هیجان و جذابیت بازی افزوده میشه و لذت یک رانندگی و race واقعی رو میشه برد از این بازی

2. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اون دوستانی که اونروز می گفتن گرافیک بازی فلان هستش و بهمان و اگر با pc ای که high end هستش بازی کنی گرافیک خفنی رو می بینی و گفتن منتظر سایتای معتبر باشید تا ببینید به بازی و گرافیک چه امتیازی میدن بیان یه نگاهی به ادامه این پست بندازن:

IGN 5.5/10

ریز نمره این سایت رو با ترجمش میذارم:

ارایه:
    3.5
    داستان بسیار ضعیف.......کمبود پولیش از دوربین گرفته تا گلیچ های بخش مولتی پلیر

گرافیک:
    6
    اکثر ماشینها اراسته و خوب به نظر میرسند....در عوض مدلهای کاراکتر به طور دیوانه واری بد هستن(crazy bad).....,وسعت محیط بیشتر از جزییات محیط موثره و به چشم میاد...... .

صدا:
    5.5
    ضعیف...صداگذاری تکراری..... .ایستگاههای رایویی محدود در بازی با فقط یکی دو ساعت موزیک در هر کدام ..... صدای ماشینها اون قدرت لازم رو ندارند و off road ها افکت های اذیت کننده ای دارند.

گیم پلی:
    5.5
    باور نکردنی.....ایدها های جاه طلبناه ای در بازی هستش....چرخیدن در شهر و صحبت کردت در سایت ها مفرح هستش .ولی مکانیزم رانندگی بازی ساده و بی زرق برق هستش........
    باگهای بازی هم فراوان هستن.

ارزش نهایی:
    6.5

سایت IGN به گرافیک هر 3 نسخه امتیاز یکسان 6 رو داده.............اینم از مشکل گرافیک در کنسول که می بینیم نبوده همچین چیزی.. .

+

میانگین امتیازات بازی در gamerankings:

Xbox 360 : 69/31%
    PS3 : 69/67%
    PC : 67%

.
    .
    Last edited by halflife g; 18-02-2011 at 19:28.

4. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

پيش فرض

من کاری به امتیاز ها ندارم هر بازی باشه الان خیلی توپه برای من تو این بی یازیی تا عید.....................
    نسخه ی یکم بازی کردم و به نظرم اصلا منصفانه نیست که بگیم گرافیک بسرفت کرده دوستان که نسخه ی اول رو بازی کردن یه نگاه به DB9 و فرمونش بندازن و بعد بیان با DB9 این نسخه مقایسه کنند...............
    بهترین ماشین در A5:Merc - SLK 55 AMG حتما پیشنهاد میشه فوقالعاده هستش.................
    دوستان بهترین A4 چیه؟؟؟؟؟(پول مهم نیست!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی هر کاری میکنید برای A1 پاگانی زوندا F نخرید!!!!درسته که هندلینگ و قدرت بی نظیری داره ولی پرده ی گوش واسه آدم نمیزاره لامصب!!!!!

6. 2 کاربر از Top Gear The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

من کاری به امتیاز ها ندارم هر بازی باشه الان خیلی توپه برای من تو این بی یازیی تا عید.....................
    نسخه ی یکم بازی کردم و به نظرم اصلا منصفانه نیست که بگیم گرافیک بسرفت کرده دوستان که نسخه ی اول رو بازی کردن یه نگاه به DB9 و فرمونش بندازن و بعد بیان با DB9 این نسخه مقایسه کنند...............
    بهترین ماشین در A5:Merc - SLK 55 AMG حتما پیشنهاد میشه فوقالعاده هستش.................
    دوستان بهترین A4 چیه؟؟؟؟؟(پول مهم نیست!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی هر کاری میکنید برای A1 پاگانی زوندا F نخرید!!!!درسته که هندلینگ و قدرت بی نظیری داره ولی پرده ی گوش واسه آدم نمیزاره لامصب!!!!!
    چند صفحه پیش یه پستی دادم ببین به دردت میخوره...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی برای A1 فقط Bugati Veyron عجب چیزیه، من با بوگاتی تقریبا همرو اول شدم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

این نسخه از بازی نسبت به نسخه ی قبلی پسرفت داشته تا پیشرفت!!!

به جای اینکه گرافیکش بهتر بشه بدتر شده. اصلا در حد یه بازی 2011 نیست!!!

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من نمی دونم بعضی از دوستان از گرافیک این بازی چه انتظارات دیگه ای دارن ؟
    اگه گرافیک این بازی رو با DIRT و ... مقایسه می کنید که سخت در اشتباهید ! کل جاده های DIRT رو به هم بچسبونید بیشتر از 20 کیلومتر نمیشه ! خواب معلومه که خیلی راحت میشه روی گرافیک بازی های اینچنینی کار کرد !
    این بازی با چنین وسعت باور نکردنی ای گرافیک قابل قبولی داره ! اگه از این بازی انتظار گرافیک در حد DIRT رو دارید ريا، پس باید از گرافیک GTA V هم در حد GT5 انتظار داشته باشید !!!
    IGN هم که جدیدا نفخ کرده ...

10. 4 کاربر از davodsamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

14

ممنون.
    این R8 کروکی کجاست؟؟؟؟؟تو هیچ نمایندگی آودی هم نیست...............

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ممنون.
    این R8 کروکی کجاست؟؟؟؟؟تو هیچ نمایندگی آودی هم نیست...............
    Audi R8 تو همون نمایندگی Audi هست، وقتی از در میای تو دست چپت ... ( همون قرمزه )

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمره ای که IGN به بازی داده به درد خودش می خوره به نظرم اصولا بازی هایی که رقیب ندارن این مدلی مقایسه نمی شن!
    نمره و نقدی که IGN ارائه داده واقعا آماتور هست! مشخصه که کسی که نقد نوشته و گذاشته توی IGN با بازی به مشکل برخورده...
    مضحک ترین ایرادش کمبود ایستگاه های رادیویی هست! انگار ما توی سایر بازی های اتومبیل رانی ایستگاه رادیویی داریم که این داره به کم بودن تعدادش در TDU2 اعتراض می کنه!

داستان بسیار ضعیف؟ این دیگه آخرشه کسی که این نقد رو گذاشته حقیقتا مغزش ایراد فنی داشته! از بازی اتومبیل رانی انتظار داستان داره؟

TDU2 با ارائه مسائلی مثل Mini Mission و فروشگاه های مختلف اومده ثواب کنه کباب شده! نه اینکه ما 60 تا بازی مشابه TDU داریم این آقای نقد نویس اومده با اونا مقایسه کرده... واقعا مسخره اس نقد هایی که برای بازی های تک نوشته میشه و اون ها رو به باد انتقاد می گیره بعد از نقد های بی انصافانه ای که برای Pure Futbal ارائه شد و با بی رحمی این بازی تخریب شد در حالیکه یک بازی استثنائی و زیبا بود و هست این هم جزو همون هاست که بدون بازی کردن به اندازه کافی یه سری اومدن و انتقاد می کنن ازش...

تا یک هفته هیچ نقدی رو از هیچ سایتی قبول نخواهم کرد کسی که می خواد نقد بنویسه باید بازی رو تموم کنه نه اینکه 2 دقیقه اولشو بازی کنه و بیاد اراجیف تحویل گیمر ها بده!

ممنونم مراد جان از پستت فقط ننوشته که این نقد توسط چه کسی نوشته شده؟ اسمی آیدی چیزی برم حالشو بگیرم؟ دی:

14. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

پيش فرض

Audi R8 تو همون نمایندگی Audi هست، وقتی از در میای تو دست چپت ... ( همون قرمزه )
    میگم کروکییا همون سقف باز...............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •