دوست عزیز بازی برگشت که تو خونه ی بارسا بود اونجا خسته نبودن که بازی رفت خسته بودن که آنالیز کزده بودن تیم رو!!!!![]()
دوست عزیز بازی برگشت که تو خونه ی بارسا بود اونجا خسته نبودن که بازی رفت خسته بودن که آنالیز کزده بودن تیم رو!!!!![]()
یعنی قبول دارین اینتر بهتر بود یا نه! اینکه میگین مورینیو قبل بازی این حرف و زد، نمیدونم داور اون کارو کرد، اتوبوس پنچر شد، ما خسته بودیم، دیوار کج بود، چمن کوتاه بود ... بهونه هست! حالا اگه مثل بازی چلسی - بارسا بود، همه، بجز هوادارای بارسا، اون بازی رو، حق بارسا نمیدونستن. اما فکر نکنم این بازی مثل اون باشه!نه من منظورتو نمی فهمم
به همون دلیل که گل آفساید قبول شد..
من موندم این ریالی ها اینجا چیکار میکنند این ریال تنها کاری که بلده ستارههای تیم های دیگه رو بخره و بدبخت کنه
واقعا خیلی پر رو هستند
خدا به طرفداران بارسا صبر بده صد رحمت به لیورپول و چلسی و منچستر
only arsenal
لعنت بر تو ژوژه و ضد فوتبالی که ارائه دادی
تو فقط بارسلونا را شکست ندادی
تو فوتبال زیبا را نابود کردی
بی خیال فوتبال مثل سیاست پدر مادر نداره!!!![]()
منم داشتم در مورد رفت می گفتما
گزارش روز: تئاتر سرخیو بوسکتس در نوکمپ
سایت گل- تیاگو موتا، ستاره باشگاه اینتر که تجربه بازی در تیم کاتالان را نیز دارد، پس از برخوردی که میان او و سرخیو بوسکتس رخ داد، با دریافت دومین کارت زرد خود در دقایق میانی نیمه اول دیدار سه شنبه شب مجبور به ترک زمین مسابقه شد.
به نظر می رسید که این بازیکن برزیلی با دست به صورت ستاره بارسلونا کوبیده و همین موضوع سبب اخراج او از زمین مسابقه شد. البته طبق گزارشهای منتشره، بوسکتس، بازیکن بارسا نیز با نمایش بازی کردن، سعی در بزرگتر جلوه دادن این برخورد داشت وبه نظر می رسید که در اجرای نمایشش موفق نیز شد، چرا که توانست موجبات اخراج ستاره اینتر را فراهم آورد.
تصاویر گویاتراز هزاران حرف و صحبت است و با بازبینی دقیقتر صحنه برخورد می توان به این واقعیت رسید.
کسی که بهتر از سایرین در مورد این برخورد صحبت می کند، تیاگو موتا است. او در تشریح صحنه برخورد گفت:« من توپ را کنترل کردم و داشتم توپ را نگاه می کردم.دست من به صورت بوسکتس خورد ولی برخوردی غیرعمدی بود.این اولین باری نیست که بوسکتس چنین کاری را انجام می دهد و همیشه رفتارهای او بدین ترتیب است.»
اگر سعدی هفت صد سال دیر به دنیا می آمد و به فوتبال علاقمند بود و همچنان به سیر و سفر علاقمند وبه نیوكمپ ورزشگاه بارسا می رفت و شاهد بازی اینتر و بارسا می نشست آنگاه بار دیگر این شعر را زمزمه می كرد.
آنجا كه عشق خیمه زند جایگاه عقل نیست
غوغا بود دو پادشاه اندر اقلیمی
و معنی این حرف چیزی نبود جز آن كه در بازی اینتر میلان و بارسا دو فاكتور جاودان بشری با هم در ستیز بودند در تبم اینتر میلان عقل و منطق و دوری از احساس موج می زد و در تیم بارسا حكایت دل و عشق و سوار بر موج احساسات شدن جریان داشت امروز اینتر به فینال رسیده است و بسیاری در غم حذف تیم بارسا در سراسر جهان هستند اما باید بگوئیم كه همان گونه كه دست بارسا برای مورینیو آشكار بود برای دوست داران حرفه ای فوتبال هم حكایت اینتر مورینیو همان داستان چلسی آقای خاص و پورتو خوزه است او همچنان بر شعار خود پایبند است و می گوید كه " من بازی را نابود می كنم "*
3/ اینتر به دنبال پرس نبود چون می دانستند نمی توانند به دنبال بازیكنانی چون ژاوی و مسی كل زمین را بدوند از این رو منتظر شدند تا آنها توپ را بیاورند و بعد از یك فضائی اجازه نفوذ به آنها ندهند مشكل بارسا در این بازی را باید به بازی بد كیتاو بوسكتس هم ربط داد زیرا وقتی مسی و ژاوی در محاصره بازیكنان حریف بودند این دو هرگز نتوانستند فضا سازی كنند و حتی نفوذی داشته و از ژاوی و مسی بعنوان طعمع استفاده كنند اتفاقی كه یك بار افتاد پیكه توانست از آن بهره گیرد شاید اگر اینیستا در زمین بازی بود كنترل ژاوی و به همراه او مسی دشوار بود دستور اول این بود به هیچ عنوان روی مسی و ژاوی فول نشود و ضربه كاشته به آنها ندهند.
4/ درس بزرگ اینتر به فوتبال جهان در بازی دیروز این بود كه می تواند مدافع بود ولی آمار خطا پایین داشت و ضربه های كاشته به حریفت نداد و حتی فرصت شوت زنی به آنها نداد و این مسئله فقط با یارگیری منطقه ای و پرس در فضاها بود كه مستلزم نیروی بدنی فراوان و دوندگی است.
اینتر بازی نیمه نهائی را برد و بارسا باخت تا فوتبال پر احساس كاتالان اسیر فوتبال دفاعی كاتانچوئی شود كه با مورینیو درسهای تازه ای گرفته است
مورينيو: حالا فيگو ميتواند راحت در نوكمپ قدم بزند
بارسلوناييها از ديشب در فيس بوك گروهي تشكيل دادند با عنوان مورينيو حرامزاده
سايت گل ـ بدون ترديد اگر هواداران بارسا اهل عمليات انتحاري بودند ژوزه مورينيو جان خود را از دست داده بود. اين مربي پرتغالي كه در چند سال گذشته دشمن بزرگ بارسلونا لقب گرفته است.
روز گذشته در پايان بازي در اظهارنظري جالب گفت:«حالا لوييز فيگو ميتواند آزادانه در نوكمپ قدم بزند. چرا كه طرفداران بارسلونا از هيچكس مثل من متنفر نيستند.»
بارسلوناييها از ديشب در فيس بوك گروهي تشكيل دادند با عنوان مورينيو حرامزاده !
جالب اينكه اين خبر در روزنامه اسپورت چاپ كاتالونيا به چاپ رسيده است تا احتمالاً افراد بيشتري به عضويت اين گروه دربيايند. جالب اين است كه مورينيو فوتبال حرفهاي خود را بارسلونا آغاز كرده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)