دوست عزیز...هنوز به اون صورت مشخص نیست که دقیقا چه تاریخی منتشر میشه؟!
چون که هنوز خود کونامی تاریخ دقیقش رو اعلام نکرده...ولی توی مهر ماه یا آبان منتشر میشه
دوست عزیز...هنوز به اون صورت مشخص نیست که دقیقا چه تاریخی منتشر میشه؟!
چون که هنوز خود کونامی تاریخ دقیقش رو اعلام نکرده...ولی توی مهر ماه یا آبان منتشر میشه
این تریلر که گذاشتین دانلود نمیشه!
به تصاویر زیر نگاه کنید . تصویر سمت چپ مربوط میشه به pes 2010 و تصویر سمت راست pes 2011 .
به حرکت بازوها توی تصویر نسخه 2011 توجه کنید در حالیکه توی نسخه 2010 اونها ثابت هستن همینطور به تغییر جهت در حرکت بازیکنان توجه کنید . این حرکات توی نسخه 2011 خیلی بهتر و طبیعی تر شده :
بالاخره سیباس یه تکونی به انیمیشن ها داده
به نظر من امسال فقط باید روی انیمیشن و گیم پلی کار کنن چون گرافیک بازی 2-3 سالی از رقیباش جلوتره![]()
خواهشا یه صحبتی می کنید دلیل و مدرک بیارید که ما هم فیض ببیریمpes 2010 از فیفا2010 گرافیکش کمی بهتر بود که این عقب موندگی فیفا حتی توی ورلد کاپ هم جبران شده،شما اینقدر بدتون میاد از فیفا توی تاپیکشم نرفتین ،کونامی روی چهره ها مانور می داد حالا خودتون قضاوت کنینبه نظر من امسال فقط باید روی انیمیشن و گیم پلی کار کنن چون گرافیک بازی 2-3 سالی از رقیباش جلوتره![]()
لطفا حرفی می زند رو هوا نباشه یه 2 تا دلیلو مدرک بیارین اخه این که 3 یا 4 سال جلوئه خیلی جوکه من مطمئنم شما نسخه نکست رو تا حالا ندیدین
آقای نکست باز
من xbox 360 دارم و امسال فقط فیفا بازی میکردم بجز اوقاتی که با دوستان کل کل pes مینداختیم
باید عرض کنم خدمتتون که pes توی چهره ها بهتر از فیفا هستش خصوصا از نمای دور براحتی میشه بازیکنا رو تشخیص داد چیزی که توی فیفا نکست به هیچ وجه قابل قبول نیست
من هر دو بازی رو انجام دادم و نظر شخصی خودم رو به عنوان یه بازیکن که 12ساله کلوپ بازی دارم بیان کردم
شما هر کسی رو ببینید و فیفا و pes رو جلوش بزارید و از طبیعی بودنش سوال کنید متوجه میشید که کدوم به واقعیت نزدیکتره
گرافیک یعنی حس واقعی بودن رو به انسان القا کنه نه اینکه به 4تا اسکرین شات پز بدید
یا حق
دوست عزیز خواهشا pes و fifa رو با هم مقایسه نکنید چون باعث اختلاف بچه ها میشه.
اون دوست خوبمون نظر خودش رو گفت و اصلا لازم نبود که شما بیاید اسکرین شات fifa رو بزارید و fifa رو با pes مقایسه کنید.
با تشکر
اين قضيه مدرك و سند محضري نداره كه دوست عزيز. ولي كسايي كه اينكاره هستن رو بهتر بودن گرافيك pes 2010 (مخصوصا شباهت چهره ها و نور پردازي) نسبت به گرافيك كارتوني fifa 10 (منظورم نسخه كنسوليه)اتفاق نظر دارن. همونجور كه روي بهتر بودن گيم پلي فيفا 10 كنسول نسبت به pes 2010 ميشه گفت اتفاق نظر هست.
بايد واقع بين بود. من هر دوي اينا رو بازي مي كنم و لذتشو ميبرم
لطفا سوال 11 اين مصاحبه رو بخون. كه تازه در مورد فيفا 11 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hobgoblin; 20-06-2010 at 11:32.
درسته ....
اين انيميشنهاي جديد تو بازي و طراحي استيل بازيكنا و پيراهن و ....همش كاره blusky هستش .....
اين bluesky هم خدايي خيلي معروفه ....چه انيميشنهايي ساخته
حالا امسال ساله اولش بوده كه با كونامي تو بازي همكاري ميكنه و براي ساله بعد هم كارشو شروع كرده
بايد ديد سال بعد چه در انتظار انيمشنهاي بازي و استيل و ....بازيكنا خواهد بود ....
اين شركت خوراكش ساخته انيميشنه
تو ساخت انيمشنهاي "عصر يخي . هورتونو.....دخالت داشته ....
اينجا رو ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ..........
همچنین به ما گفته شد که 90 درصد از انیمیشنهای بازی در این نسخه جدید هستن
به اين زودي تمام انيميشنهارو وارد كردن .....تعجب كردم
بعد اين چند ماه مانده رو ميخوان چيكار كنن
پارسال كه تا يكي دو ماه مونده بود به انتشار بازي داشتن كد ميزاشتن .....نميدونم والا...!؟
Last edited by google_boy07; 20-06-2010 at 18:44.
پرواضحه که استارت pes2011 قبل از ریلیز 2010 زده شده
خیلی پیشرفت داشته
حس میکنم یجورایی ترکیبی از گیم پلی فیفا 2010 و گرافیک pes2010 و انیمیشن های خاص کونامی و bluesky هستش
امیدوارم بازی زودتر بیاد ،نندازن واسه مهر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)