تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 674 اولاول ... 394546474849505152535999149549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز...هنوز به اون صورت مشخص نیست که دقیقا چه تاریخی منتشر میشه؟!
    چون که هنوز خود کونامی تاریخ دقیقش رو اعلام نکرده...ولی توی مهر ماه یا آبان منتشر میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این تریلر که گذاشتین دانلود نمیشه!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به تصاویر زیر نگاه کنید . تصویر سمت چپ مربوط میشه به pes 2010 و تصویر سمت راست pes 2011 .
    به حرکت بازوها توی تصویر نسخه 2011 توجه کنید در حالیکه توی نسخه 2010 اونها ثابت هستن همینطور به تغییر جهت در حرکت بازیکنان توجه کنید . این حرکات توی نسخه 2011 خیلی بهتر و طبیعی تر شده :

4. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به تصاویر زیر نگاه کنید . تصویر سمت چپ مربوط میشه به pes 2010 و تصویر سمت راست pes 2011 .
    به حرکت بازوها توی تصویر نسخه 2011 توجه کنید در حالیکه توی نسخه 2010 اونها ثابت هستن همینطور به تغییر جهت در حرکت بازیکنان توجه کنید . این حرکات توی نسخه 2011 خیلی بهتر و طبیعی تر شده :

بالاخره سیباس یه تکونی به انیمیشن ها داده
    به نظر من امسال فقط باید روی انیمیشن و گیم پلی کار کنن چون گرافیک بازی 2-3 سالی از رقیباش جلوتره

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

به نظر من امسال فقط باید روی انیمیشن و گیم پلی کار کنن چون گرافیک بازی 2-3 سالی از رقیباش جلوتره
    خواهشا یه صحبتی می کنید دلیل و مدرک بیارید که ما هم فیض ببیریمpes 2010 از فیفا2010 گرافیکش کمی بهتر بود که این عقب موندگی فیفا حتی توی ورلد کاپ هم جبران شده،شما اینقدر بدتون میاد از فیفا توی تاپیکشم نرفتین ،کونامی روی چهره ها مانور می داد حالا خودتون قضاوت کنین

لطفا حرفی می زند رو هوا نباشه یه 2 تا دلیلو مدرک بیارین اخه این که 3 یا 4 سال جلوئه خیلی جوکه من مطمئنم شما نسخه نکست رو تا حالا ندیدین

7. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهشا یه صحبتی می کنید دلیل و مدرک بیارید که ما هم فیض ببیریمpes 2010 از فیفا2010 گرافیکش کمی بهتر بود که این عقب موندگی فیفا حتی توی ورلد کاپ هم جبران شده،شما اینقدر بدتون میاد از فیفا توی تاپیکشم نرفتین ،کونامی روی چهره ها مانور می داد حالا خودتون قضاوت کنین

لطفا حرفی می زند رو هوا نباشه یه 2 تا دلیلو مدرک بیارین اخه این که 3 یا 4 سال جلوئه خیلی جوکه من مطمئنم شما نسخه نکست رو تا حالا ندیدین
    آقای نکست باز
    من xbox 360 دارم و امسال فقط فیفا بازی میکردم بجز اوقاتی که با دوستان کل کل pes مینداختیم
    باید عرض کنم خدمتتون که pes توی چهره ها بهتر از فیفا هستش خصوصا از نمای دور براحتی میشه بازیکنا رو تشخیص داد چیزی که توی فیفا نکست به هیچ وجه قابل قبول نیست
    من هر دو بازی رو انجام دادم و نظر شخصی خودم رو به عنوان یه بازیکن که 12ساله کلوپ بازی دارم بیان کردم
    شما هر کسی رو ببینید و فیفا و pes رو جلوش بزارید و از طبیعی بودنش سوال کنید متوجه میشید که کدوم به واقعیت نزدیکتره
    گرافیک یعنی حس واقعی بودن رو به انسان القا کنه نه اینکه به 4تا اسکرین شات پز بدید
    یا حق

9. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز خواهشا pes و fifa رو با هم مقایسه نکنید چون باعث اختلاف بچه ها میشه.
    اون دوست خوبمون نظر خودش رو گفت و اصلا لازم نبود که شما بیاید اسکرین شات fifa رو بزارید و fifa رو با pes مقایسه کنید.
    با تشکر

11. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين قضيه مدرك و سند محضري نداره كه دوست عزيز. ولي كسايي كه اينكاره هستن رو بهتر بودن گرافيك pes 2010 (مخصوصا شباهت چهره ها و نور پردازي) نسبت به گرافيك كارتوني fifa 10 (منظورم نسخه كنسوليه)اتفاق نظر دارن. همونجور كه روي بهتر بودن گيم پلي فيفا 10 كنسول نسبت به pes 2010 ميشه گفت اتفاق نظر هست.
    بايد واقع بين بود. من هر دوي اينا رو بازي مي كنم و لذتشو ميبرم

لطفا سوال 11 اين مصاحبه رو بخون. كه تازه در مورد فيفا 11 هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hobgoblin; 20-06-2010 at 11:32.

13. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Blue Sky Studios

- كار و تخصص اين استديو CGI animation هست .

- در تاريخ February 1987 تاسيس شده است .

- سازنده ي اين استديو MAGI-Synthavision است .

- سايت Blue Sky Studios :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اين مطالب در مورد استديو ساخت فيلم اين استديو هست و من مطلبي در مورد استديو ساخت بازي و بازي هاي ساخته شده توسط اين استديو پيدا نكردم ...

درسته ....
    اين انيميشنهاي جديد تو بازي و طراحي استيل بازيكنا و پيراهن و ....همش كاره blusky هستش .....
    اين bluesky هم خدايي خيلي معروفه ....چه انيميشنهايي ساخته
    حالا امسال ساله اولش بوده كه با كونامي تو بازي همكاري ميكنه و براي ساله بعد هم كارشو شروع كرده
    بايد ديد سال بعد چه در انتظار انيمشنهاي بازي و استيل و ....بازيكنا خواهد بود ....
    اين شركت خوراكش ساخته انيميشنه
    تو ساخت انيمشنهاي "عصر يخي . هورتونو.....دخالت داشته ....
    اينجا رو ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .................................................. ..........
    همچنین به ما گفته شد که 90 درصد از انیمیشنهای بازی در این نسخه جدید هستن

به اين زودي تمام انيميشنهارو وارد كردن .....تعجب كردم
    بعد اين چند ماه مانده رو ميخوان چيكار كنن
    پارسال كه تا يكي دو ماه مونده بود به انتشار بازي داشتن كد ميزاشتن .....نميدونم والا...!؟
    Last edited by google_boy07; 20-06-2010 at 18:44.

15. 12 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درسته ....
    اين انيميشنهاي جديد تو بازي و طراحي استيل بازيكنا و پيراهن و ....همش كاره blusky هستش .....
    اين bluesky هم خدايي خيلي معروفه ....چه انيميشنهايي ساخته
    حالا امسال ساله اولش بوده كه با كونامي تو بازي همكاري ميكنه و براي ساله بعد هم كارشو شروع كرده
    بايد ديد سال بعد چه در انتظار انيمشنهاي بازي و استيل و ....بازيكنا خواهد بود ....
    اين شركت خوراكش ساخته انيميشنه
    تو ساخت انيمشنهاي "عصر يخي . هورتونو.....دخالت داشته ....
    اينجا رو ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .................................................. ..........
    همچنین به ما گفته شد که 90 درصد از انیمیشنهای بازی در این نسخه جدید هستن

به اين زودي تمام انيميشنهارو وارد كردن .....تعجب كردم
    بعد اين چند ماه مانده رو ميخوان چيكار كنن
    پارسال كه تا يكي دو ماه مونده بود به انتشار بازي داشتن كد ميزاشتن .....نميدونم والا...!؟
    پرواضحه که استارت pes2011 قبل از ریلیز 2010 زده شده
    خیلی پیشرفت داشته
    حس میکنم یجورایی ترکیبی از گیم پلی فیفا 2010 و گرافیک pes2010 و انیمیشن های خاص کونامی و bluesky هستش
    امیدوارم بازی زودتر بیاد ،نندازن واسه مهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •