کلا مشکل بلوتوث آندروید پس حل شده ؟ یعنی این مسئله واسه htc hero هم صادقه ؟
کلا مشکل بلوتوث آندروید پس حل شده ؟ یعنی این مسئله واسه htc hero هم صادقه ؟
سلام دوست عزیز.
اگه بخوام کلی برات بگم اینه که سیستم عامل ویندوز موبایل از آندروید از لحاظ تنوع نرم افزاری خیلی جلوتره و واسش نرم افزار های حرفه ای تر مانند Office 2007 و یا برنامه های مهندسی وجود داره.
در کل ویندوز موبایل از لحاظ تنوع نرم افزاری بهتره.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 18-05-2010 at 15:18.
بله دوست من...x10 كه اصلا مشكلي نداره ...هيرو هم با رام حل ميشه ...![]()
فری دستت درد نکنه عالی بود
به خدا 100 بار تو هین جا گفتمآقا یکی منو روشن کنه تورو خدا....!
من به خاطره اینکه این گوشی بازی و برنامه درستو حسابی نداره داشتم میرفتم hd2 بگیرم .
اما الان سامان جان میگه آسفالت 100 مگی براش اومده یه سرچ زدم دیدم عجب گرافیکی داره این آسفالته5.
بابا اینکه بازی یه این خفنی داره ....! خدایی از این جور بازیا داره الان x10 ?
یا برنامه های قوی مثل آفیس و پلیر خوب و برنامه های سرگرم کننده مثل چمیدونم fake sms و operaو دیکشنری و ماشینحساب مهندسی و از اینجور چیزا داره؟؟؟ یا نه
ببین الان آندو بازی خفن داره ولی خیلی کم مثلا همین آسفالت و چند تا دیگه ولی وین موبایل تا دلت بخواد براش بازی هست
برنامه و پلیر خوب هم بخوای هست و ولی نه به اندازه وین موبایل ولی همون تعدادی هم که هست کافیه
دیکشنری خوب هم هست ماشین حساب که زیاده
اپرا هم که داره و...
Last edited by corey; 18-05-2010 at 16:07.
آقا دستتون درد نکنه . تا 2 روز دیگه منم به جمع x10 هیا میپیوندم .![]()
راستی یه مشاوره هم با سامان بکن چون هم آیفون داشت و هم این به نظرم سامان بهتر میتونه جوابت بدهآقا دستتون درد نکنه . تا 2 روز دیگه منم به جمع x10 هیا میپیوندم .![]()
خوب خودتو لو دادی دیگه از فردا میوفتم تو بازار جار میزنم گکسی که گوشیتو میخواد بخره نخره چون مخ گوشیت تعطیل شده![]()
یعی واقعا بعد از چندین ماه تصمیم نهاییت رو گرفتی!
مبارکه
دوستان یادتون نره برنامه yxflash را بگیرید که در فروم آندرویید ایران هم هست. با این برنامه رویایی میتونید ویدئو های avi یا حتی MKV را با بهترین کیفیت روی X10 تماشا کنید و به معنای واقعی حالشو ببرید!
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
آره؟ اتفاقا گوشیم سریعتر هم شده! شوکی که به مغزش وارد شده حسابی سرحالش اورده![]()
بابا یه زمانی بود که اندروید پیش رفت نکرده بود و بله این حرفا درست بود ولی فکر کنم تا 100 سال اینده اندروید هر چی بشه هی میگن این یه سیستم عامله که هنوز پیشرفت خوب نکرده ولی اینده دارهسلام دوست عزیز.
اگه بخوام کلی برات بگم اینه که سیستم عامل ویندوز موبایل از آندروید از لحاظ تنوع نرم افزاری خیلی جلوتره و واسش نرم افزار های حرفه ای تر مانند Office 2007 و یا برنامه های مهندسی وجود داره.
در کل ویندوز موبایل از لحاظ تنوع نرم افزاری بهتره.
با سپاس.
بابا گذشت دیگه اون زمون
فکر کنم پست قبلی من رو نخوندید
night_lord عزیز
بازیهای با گرافیک فوق العاده دارن هی میرسن
تا الان نزدیک 20 بازی با گرافیک 3D و خیلی عالی موجوده
بازیهای دیگه هم خیلی خوبن
یه خورده جستوجو کنید
من که قبلآ این بازیها رو رو ایفون کرده بودم الان که اسکرین شات از محیط بازیها دیدم کلی حال کردم باور کنید با ایفون هیچ فرقی نداشت و اگرم داشته اونقدر کم بوده که در اسکرین شات نمیتونستیم تشخیص بدم
در مورد برنامه هم که مطمئن باش هیچ مشکلی نداری
بابا کی میگه برنامه های ویندوز بیشتره؟؟؟؟برو یه سرچی بکن الان اندروید با بیش از 50000 برنامه در مارکتش بعد از ایفون در رتبه دومه
اگه نگران برنامه و بازی هستی اصلآ نگران نباش که مطمئنآ هیچ مشکلی نخواهی داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)