تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 139 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    من مودم TP-LINK TD-W8960N خریدم 67000 تومن و adsl شاتل دارم
    حالا مشکل من اینه که مودم در حالت Bridge خیلی خوب کار میکنه ولی در حالت pppoe کانکت میشه و سایتارو هم باز میکنه اما بعضی از سایتارو مثل gmail و google reader رو باز نمیکنه به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه
    البته dns server هم از شاتل گرفتم و ست کردم اما بازم جواب نداد
    ممنون
    با سلام
    فكر نكنم اين مشكل كه جيميل و گوگل ريدر رو باز نكنه ربطي به نوع تنظيمش باشه
    شما اين مشكل رو به شركت بگيد
    از سمت اونا هست

موفق باشيد.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال مهم برام پیش اومده
    اول اینکه این مودم آیا این قابلیت و داره که وقتی به کامپیوتر وصل نیست (یا کامپیوتر خاموشه)اینترنت و از طریق وایرلس شیر کنه؟
    سوال دومم اینه که برای امنیت وایرلس روش پسورد میذاشتیم یا مک آدرس بهش معرفی میکردیم حالا برای اون 4 تا پورت خروجی شبکه چیکار میشه کرد؟ آیا اگه تنطیمات روی pppoe باشه و مودم روشن باشه کسی مثلا لپ تاپشو از طریق کابل شبکه به مودم وصل کنه میتونه اینترنت کار کنه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال مهم برام پیش اومده
    اول اینکه این مودم آیا این قابلیت و داره که وقتی به کامپیوتر وصل نیست (یا کامپیوتر خاموشه)اینترنت و از طریق وایرلس شیر کنه؟
    سوال دومم اینه که برای امنیت وایرلس روش پسورد میذاشتیم یا مک آدرس بهش معرفی میکردیم حالا برای اون 4 تا پورت خروجی شبکه چیکار میشه کرد؟ آیا اگه تنطیمات روی pppoe باشه و مودم روشن باشه کسی مثلا لپ تاپشو از طریق کابل شبکه به مودم وصل کنه میتونه اینترنت کار کنه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    سوال اول جوابش مثبته
    ولی در مورد دوم فکر نکنم راه موثری برای محدود کردن پورت شبکه روی این مدل مودم وجود داشته . بله در حالت pppoe اترنت هم به اینترنت وصل میشه. میشه dhcp رو غیر فعال کرد و ip مودم رو هم عوض کرد. منتها ارتباط لن هم دچار مشکل میشه.

4. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ESMALVAFA2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز
    من يكي از همين مودم هاي TD-W 8901 G دارم
    مي خواستم ببينم آيا اين امكان وجود داره كه با استفاده از پورت هاي LAN اين موم بين دو تا كامپوتر شبكه راه اندازي كرد(بدون استفاده از تجهيزات ديگر،فقط با همين مودم وكابل شبكه)؟!
    اگه امكان پذير هست، چگونه؟!
    در حال حاضر اينترنت روي مودم هستش و براي استفاده از اينترنت روي كامپيوتر دومي نيازي به روشن بودن كامپيوتر اولي نيست! كه بسيار هم عالي هستشD:
    اگه همچين امكاني وجود داره از خريد و اضافه كردن يه كارت شبكه بي سيم راحتم كردينp:
    اگر هم سوال و درخواستم تكراري هست همينجا عذر خواهي مي كنم،توي تاپيك چرخيدم ولي به نتيجه اي نرسيدم،مطالب خيلي زياد بودs-:

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

در مورد پست شماره 482 اگه کسی اطلاعات بیشتری داره راهنمایی کنه پیلیز

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

از دوستان میخواستم بپرسم مودم
    TD-W 8901 G مشکلی با پارس آنلاین نداره؟ چون میخواستم

این مدل یا Zyxel 660RU بگیرم. نمیدونم کدوم رو بگیرم , لطفا بگید کدوم رو بگیرم چون تو قسمت راهنمایی خرید

به نتیجه نرسیدم.

ممنون

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز
    من يكي از همين مودم هاي TD-W 8901 G دارم
    مي خواستم ببينم آيا اين امكان وجود داره كه با استفاده از پورت هاي LAN اين موم بين دو تا كامپوتر شبكه راه اندازي كرد(بدون استفاده از تجهيزات ديگر،فقط با همين مودم وكابل شبكه)؟!
    اگه امكان پذير هست، چگونه؟!
    در حال حاضر اينترنت روي مودم هستش و براي استفاده از اينترنت روي كامپيوتر دومي نيازي به روشن بودن كامپيوتر اولي نيست! كه بسيار هم عالي هستشD:
    اگه همچين امكاني وجود داره از خريد و اضافه كردن يه كارت شبكه بي سيم راحتم كردينp:
    اگر هم سوال و درخواستم تكراري هست همينجا عذر خواهي مي كنم،توي تاپيك چرخيدم ولي به نتيجه اي نرسيدم،مطالب خيلي زياد بودs-:
    بله میشه. کافیه که دستگاهها از مودم ip بگیرند. بعد فایروال ویندوز را روی هر پی سی غیر فعال کنید بعد از چک کردن ای پی هر سیستم ، با دستگاه دیگه اونو ping کنید تا بببینید همدیگر رو می ببینند یا نه .

سلام

از دوستان میخواستم بپرسم مودم
    TD-W 8901 G مشکلی با پارس آنلاین نداره؟ چون میخواستم

این مدل یا Zyxel 660RU بگیرم. نمیدونم کدوم رو بگیرم , لطفا بگید کدوم رو بگیرم چون تو قسمت راهنمایی خرید

به نتیجه نرسیدم.

ممنون
    مشکلی نداره. نگران نباش.منتها چون مودم رو از خودشون نمیگیری برای تنظیم بهت کمک نمی کنند.زیکسل که بی سیم نیست . این بی سیمه. زیکسل چنده؟ اگر بی سیم نمیخوای میتونی asus am604 بگیری. بچه ها 23 خریدن.

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

← شبکه کردن سیستمها با استفاده از مودم ADSL وایرلس دار →

http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=395133

داره خودمونی میشه lilietttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...کمک....کمک... من مودم وایرلس 2600یو دی لینک گرفتم کانفیگشم کردم الان از طریق لن وصله ولی با وایر لس هرکار میکنم وصل نمیشه نه با موبایل نه با لپتاپ همه ی اون گزینه های اینیبل وایرلسمم روشنه تو تنظیمات مودم بهم گفتن باید حالتwpa رو تغیر بدم ولی نمیدونم چطوری توروخدا کمک کنید بگید... من هرچقدرم دنبال pppoe میگردم پیداش نمیکنم... مشکل از چیه؟

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

بله میشه. کافیه که دستگاهها از مودم ip بگیرند. بعد فایروال ویندوز را روی هر پی سی غیر فعال کنید بعد از چک کردن ای پی هر سیستم ، با دستگاه دیگه اونو ping کنید تا بببینید همدیگر رو می ببینند یا نه .

مشکلی نداره. نگران نباش.منتها چون مودم رو از خودشون نمیگیری برای تنظیم بهت کمک نمی کنند.زیکسل که بی سیم نیست . این بی سیمه. زیکسل چنده؟ اگر بی سیم نمیخوای میتونی asus am604 بگیری. بچه ها 23 خریدن.

قیمت زیکسل اطراف 45 تومنه , و به نظر دوستان زاکسل بهتره یا ASUS am604 یا TD-W 8901G ؟

البته ASUS am604 دو نوع وایرلس و سیمی داره.

من فعلا از لب تاپ استفاده نمیکنم البته شاید از اینترنت موبایل استفاده کنم فقط مهم واسم کیفیت و سرعت مودم هست که به مرور ادا درنیاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •