سلام .
یه نمونه عکس گرفته شده با G.S
مخلصیم .
این گوشی رو با تکنولوژی هایی چون wifi tethering , wifi spot و dlna و در ورژن های بعدی usb host حتی (خصوصیات فرویو ) ! میشه به سایر دیوایس ها متصل کرد
اما يک نفر هم با کابل کامپوزيت نوکيا CA-75U به تلويزيون متصلش کرده ،،،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان.
امروز با یکیش کار کردم.عجب سرعتی داشت.تو ال سی دیش فقط حال میده فیلم نگاه کنی.
یارو میگفت از سنگاپور آورده و براش 980 تومن تموم شده بود.
تنها 10 دقیقه تونستم باهاش کار کنم و وقت نداشتم زیاد باهاش ور برم:کیفیت تاچش خیلی خوب بود و صدا تو هدفونش رو هم امتحان کردم و عالی بود.کیفیت ال سی دیش هم که دیگه جای بحث نداره.و ....
انشاالله وارد بازار بشه از دست نمیدمش.
آقا بخریدش که عالیه.
موفق باشید.![]()
سلام .
نینجا نظرت در مورد اینترفیس smart life چطوره ؟ خوبه ؟ بهتر از تاچ ویزه ؟ فکر کنم چند حالت مختلف داره اینترفیسش ... همشو امتحان کردی ؟
از جلو خوشگل بود یا نه ؟ کیفیت ساخت بدنه به نظرت چطوره ؟ صداش بلندیش در حدی هست موقع زنگ خوردن با مشکل مواجه نشی ؟
سلام .
به به به . نینجا جان مبارک باشه ( پیشاپیش ) .
در مورد دوربین هم ( اگه تست گرفتی ) یه توضیح بده .
مخلصیم.
سلام نینجا این یارو کجاست ما هم بریم کار کنیم با گوشیش
این سنگاپورم همیشه اوله تو گوشیهای سامسونگ
سرعتش در مقابل hd2 چگونه بود؟
سلام امیر جان، آقا به خاطر عکس ها ممنون عالی بود،... صفحه ی گالاکسی رو مقابل آیفون که دیدم برای چندمین بار به سامسونگ افتخار کردم
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
آقا خوشا به سعادتت خدا قسمت ما هم بکنه، انشاالله همگی با هم در جوار شما دوباره با این گوشی کار کنیم![]()
سروش توقع که نداری با اندو 2.1 سرعتش از hd 2 بالاتر باشه اگه باشه هم محسوس نیست ...
تو froyo معلوم میکنه !
محمد جان اون قدرا هم آندو Eclair (شیرنی خامه ای) کند نیست
از اون طرف هم سیپیوهای سامسونگ قویتره
میمونه سرعت تاچ ویز و تاچ فلو (sense)
حالا باز نینجا جان با جفتش کار کردن بگن خیلی خوب میشه
خوب چرا با desire یا nexus مقایسه نشه ؟ که سخت افزار مساوی با HD 2 داره ؟
سرعت smart life و تاچ فلو سروش تو همون اندو 2.1 میشه مورد مقایسه قرار بگیره دیگه ! ...
حالا با HD 2 هم مقایسه کردین به ما چه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)