سلام
این چندین بار که توضیح داده میشه . شما باید با استفاده از کلید 4 روی هدف ها ( خمپار اندازه ها ) قفل می کنید و بعد شلیک میشه . چند ثانیه که نگه داری درست میشه.
سلام
این چندین بار که توضیح داده میشه . شما باید با استفاده از کلید 4 روی هدف ها ( خمپار اندازه ها ) قفل می کنید و بعد شلیک میشه . چند ثانیه که نگه داری درست میشه.
سلام دوستان عزیز
ببخشید مزاحم شدم
بازی MOD جدیدی رو گرفتم بعد از نصب بازی نمیره تو بازی هر کاری میکنم ! میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه!
ممنون
اروری چیزی میده ؟؟ یا هیچی نمیشه ؟؟ فایل moh updater رو هم یه بار اجرا کن .
کرک ریلودد برا بازی اومده.
احتمال داره با این کرک باگ ها برطرف بشه اگر باگ از خود بازی نباشه!!!
سلام دوستان
نظر در مورد بازی :
بازیش کپی برداری از روی modern Warfar 2 هستش !
گیم پلی اش خیلی خوبه ! اما گرافیکش به COD نمیرسه !
فرقش با COD کشور و گرافیکش هست ! (COD عشق عراق داره ولی این اولین بار افغانستان رو هدف گرفته )
کلا بد نبود !
مگر اینکه با فیلمها و بازی هاشون نشون بدن چقدر قوی هستن ! 7، 8 ساله توی بگرام گیر کردن !![]()
باید اینو هم اضافه کرد . بقول دوستمون فقط !!!kill me! kill me please
من مال کنسول رو پیدا نکردم اینجا میگم
بازی متوسطی بود گرافیک خوبی نداشت خیلی خشک بود بازی انفجارها افتضاح بود . کلا خیلی خشک و مصنوعی بود . پر از باگ های مسخره و آزار دهنده هم بود اما ارزش 1 بار تموم کردن رو داشت ازونجایی که عاشقانه عاشق FPS هستم !
در آخر به نظرم از بازی های هم سبک خودش مثل MW , BC خیلی فاصله داشت .
به نظر من که اولش فوق العاده افتضاح بود.........
((گرافیک))
یکم که جلو رفتم گیم پلیش یکم ننگ رو پشوند
منم میگم همون ارزش یک بار بازی کردن رو داشت
حالا من بازی زیباترین بازی دنیا هم که باشه یا زشت ترین فقط یه بار بازیش میکنم اون بازیو
به نظر بازی خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی قشنگ بود واقعا حال کردم و فقط و فقط 2تا مشکل داشت
1-گرافیک جالب نبود
2-خیلی کوتااه بود
اما صداگذاری عالی آهنگ توپ داستان خیلیییی قشنگ فیلم های بازی واقعا گرافیکی و اوجه واقیعت --گیم پلی عالی فقط یه چندتا باگ داشت مثلا یارو رفت بالا دست منو نگرفت که برم و هر کار کردم دیدم نمیره دیگه از بای اومدم بیرون رفتم تو خوب شد 3 بار از این قبیل مشکلات پیش اومد که با بیرون رفتن از بازی و اجرای دوباره خوب شد اونم شاید از کرکش بوده
در کل من خیلی حال کردم مراحل متنوعی داشت و به اونایی که بازی نکردن پیشنهادش میدم
من بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه موقع نصب دایرکتس به مشکل خورد و نصب نکرد نمیدونم چرا همون پیغام ارور DX1O نیست رو میده... چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)