دوستان الان دیدم اسکیدرو یه پچ گذاشته از این بازی کسی میدونه جریانش چیه؟
ویرایش : مثه اینکه DLC جدیده
Release name: Deus.Ex.Human.Revolution.The.Missing.Link-SKIDROW
Size : 2782 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان الان دیدم اسکیدرو یه پچ گذاشته از این بازی کسی میدونه جریانش چیه؟
ویرایش : مثه اینکه DLC جدیده
Release name: Deus.Ex.Human.Revolution.The.Missing.Link-SKIDROW
Size : 2782 MB
Last edited by MILAD2799; 19-10-2011 at 07:53.
برای دانلود با سرعت خوب از سرور های همین سایت P30world خودمون با لینک مستقیم استفاده کنید
Last edited by Khan gholi; 08-11-2011 at 01:37.
نمیدونم چرا با دیدن این عکس یاد GOD OF WAR افتادم![]()
این dlc چیا اضافه کرده؟
ارزش دانلود داره؟
2 گیگ زیاده!
منم اول که یه نگاه انداختم فکر کردم GOD OF WAR![]()
یکیییییی به منننننننننن بگهههههههه چجوریییییییی 3ِِD بازیییییییییییی کنمممممممممممممممم
کلا به نظرم DLC مثل قسمت های حذف شده تدوین برای نسخه سینما هستند.که اگر توی بازی / فیلم باشند باعث خسته شدن بیننده/بازیکن می شوند برای همین از قسمت اصلی بازی یا نسخه فیلم روی پرده سینما برای بدست اوردن پول و هم برای جذاب کردن بیشتر ,حذف می شوند .
DLC این بازی هم در ادامه قسمتی هست که شما میرید دفتر یک شخص بمب بذارید و متوجه می شوید بمب برای خودتون بوده.DLC اینجوری شروع میشه که شما در یک کشتی دارید شکنجه میشید که اسم و ماموریتتون رو بگید و به یک وسیله بسته شدید که قابلیت های مکانیکیتون رو غیر فعال میکنه.بعد از ازاد شدن دنبال مگان(اسم همون دوست دخترش) می گردید.بعد از گذشت کمی , کل داستان دستتون میاد(داستانش جالب نیست).پایان های داستان هم یکی هست و غول هم در بازی نیست و کلا عین خود بازی اصلی نمیشه جاهای مختلف رو با روش های مختلف رفت.کل DLC رو هم توی 2 ساعت میشه تموم کرد نه 5 ساعت.وقت زیاد دارید , همه بازی ها رو انجام دادید , اینترنت پر سرعت دارید از این DLC برای گذروند ن وقت میشه استفاده کرد
به نظر من DLC ها فقط باید توی تابستون عرضه بشه که بیشتر گیمر ها دارند از خماری تنشون درد میکنه نه توی فصل پاییز که کلی بازی هست
Last edited by Khan gholi; 06-11-2011 at 11:53.
سلام
منم امروز بازی رو تموم کردم.
اوایلش یه کمی جدید بود برام سبکش ولی چند مرحله که گذشت ازش خوشم اومد و تا آخرش رفتم.
درود
چقد این غولاش سخته.
غول سومش رو چه جوری بکشم ؟
هی بمب پرت میکنه اصلا مهلت نمیده بش تیر بزنی![]()
کشتمش چقد آسون بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)