تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 90 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بازم من و بازم مکفات و دعوا با تعویض روغنی زمان تعویض و باز هم این تندر بیچاره
    قبل عید روغن سورن را تعویض کردم و ایرانول رویال+ ریختم چون قبلا ازش تجربه خوبی داشتم اینبار هم پس از اینکه به نمایندگی دسترسی داشتم مجدد ایرانول را انتخاب کردم
    اما امان از بعضی از این تعویض روغنی ها بی انصاف و بی وجدان
    من همیشه لوازم را خودم می گیرم و فقط مزد میدم
    ایندفعه نامرد بعد از خالی کردن روغن دبه در آورد که یا روغن را باید از من بخری یا روغن سوخته را بر می گردونم توی موتور وردار ببر(نامرد)
    داشتم دست به یقه میشدم که از قضا طلبکارش هم از راه رسید و خلاصه پولش کرد و مجبور شد کار منو راه بندازه
    دوستان توجه کنید بعضی از افراد این صنف نامردی و کلاهبردای را به عرش رسوندن
    خلاصه مواظب باشید و روغن و فیلتر ها را خودتون حتما تهیه کنید و گول این افراد را اصلا نخورید ، بسیار حیله گر و کلاهبردار هستند(البته تاکبد مب کنم لعضی از افراد این صنف چون ادم منصف هم دارند)

2. 5 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بازم من و بازم مکافات و دعوا با تعویض روغنی زمان تعویض و باز هم این تندر بیچارهقبل عید روغن سورن را تعویض کردم و ایرانول رویال ریختم چون قبلا ازش تجربه خوبی داشتم
    اینبار هم پس از اینکه به نمایندگی دسترسی داشتم مجدد ایرانول را انتخاب کردم
    ایندفعه نامرد بعد از خالی کردن روغن دبه در آورد که یا روغن را باید از من بخری یا روغن سوخته را بر می گردونم توی موتور وردار ببر(نامرد)
    داشتم دست به یقه میشدم که از قضا طلبکارش هم از راه رسید و خلاصه پولش کرد و مجبور شد کار منو راه بندازه
    دوستان توجه کنید بعضی از افراد این صنف نامردی و کلاهبردای را به عرش رسوندن خلاصه مواظب باشید و روغن و فیلتر ها را خودتون حتما تهیه کنید و گول این افراد را اصلا نخورید ، بسیار حیله گر و کلاهبردار هستند(البته تاکید می کنم بعضی از افراد این صنف چون ادم منصف هم دارند)
    سلام
    تعویض روغن خیلی آسونه
    حتی اگر آپارتمان نشین هستین و جلوی خونه جا نیست برای تعویض روغن میتونید یه جائی که جا باشه عوضش کنین
    جک میزنین و عوضش میکنین

هم ورزشه هم صرفه جوئی هم خودکفائی و استقلال که یکی از چیزهای باارزش و لذتبخش این دنیاست
    اطلاعات بیشتر برای خودکفائی در تعویض روغن و فیلتر
    مطلب شماره ی 129 در این تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Web30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قبل عید روغن سورن را تعویض کردم و ایرانول رویال+ ریختم چون قبلا ازش تجربه خوبی داشتم اینبار هم پس از اینکه به نمایندگی دسترسی داشتم مجدد ایرانول را انتخاب کردم
    خلاصه مواظب باشید و روغن و فیلتر ها را خودتون حتما تهیه کنید و گول این افراد را اصلا نخورید ، بسیار حیله گر و کلاهبردار هستند(البته تاکبد مب کنم لعضی از افراد این صنف چون ادم منصف هم دارند)
    من به این نتیجه رسیدم که بیشتر افرادی که تعویض روغنی دارن بی سوادن یعنی حتما باید بهشون بگی کم بریز یا بیشتر بریز

6. 3 کاربر از Web30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من به این نتیجه رسیدم که بیشتر افرادی که تعویض روغنی دارن بی سوادن یعنی حتما باید بهشون بگی کم بریز یا بیشتر بریز
    سلام
    خیلی از اقشار مردم در کارشون وارد نیستند و تلاش هم نمیکنند که کار رو اصولی و استاندارد یاد بگیرند و اگر هم کسی ازشون ایراد گرفت یا خواست یادشون بده ازش دلخور و ناراحت میشند
    کار رو اصولی یاد نمیگیرند و انجام نمیدند , ایمنی رو رعایت نمیکنند , دلسوزی و وجدان کار خیلی کم یا صفر هست .
    کسی که کارهاش رو حتی الامکان خودش انجام میده از خیلی مشکلات و مخارج و اعصاب خوردیها و سرکیسه شدنها راحت میشه
    99% تعویض روغنیها نمیدونند پیچ کارتل نباید خیلی سفت بشه و به اندازه پیچ چرخ سفتش میکنند !!!! . پیچی که هیچ چیزی بهش وصل نیست . فقط خودشه و خودش .
    وقتی هم بهش میگم , میگه خب باید خوب سفت بشه تا نشت نده و شل نشه .
    هنوز درک نکرده که لرزش موتور نمیتونه پبچ کارتلی که اندکی هم سفت شده رو شل کنه چون هیچ قطعه ای به پیچ وصل نیست
    اگر پیچ کارتل با کمی سفت کردن هنوز کمی نشتی داره , علتش خرابی واشر یا جائی هست که واشر بهش میچسبه که باید سمباده بخوره صاف و هموار و نرم بشه
    خیلی از تعویض روغنی ها نمیدونند که فیلتر روغن کافیه با 2 دست سفت بشه تا جای ممکن و آچار لازم نداره جز برای باز کردنش
    بیشتر آچارهای استانداردِ فیلتر فقط باهاش میشه فیلتر رو باز کرد . نمیشه باهاش فیلتر رو سفت کرد چون نیازی نداره با آچار سفت بشه
    پنجرگیریها هنوز نمیدونند باد لاستیک برای شهر و جاده و ماشین سبک و سنگین و جای صاف یا پر چاله چوله و تابستون و زمستون و لاستیک نرم و سفت فرق داره
    ییشتر مکانیکها اهم متر ندارند اصلا درصورتیکه جز مهمترین ابزارهاست اما چون دیمی و با حدس و گمان تعمیر میکنند اهم متر لازم ندارند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-04-2015 at 14:07.

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    یک تعویض روغنی وقتی پیچ رو با کرد و روغن خالی شد..یک کهنه گذاشت روی درب موتور(که روغن میریزن داخلش از اینجا) بعد با هوا زد چندبار...
    کار ردستی هست؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم دقیقا به این موضوع برخوردم و با تماس با پلیس مشکل رو حل کردم و رفتم اتحادیه شکایت کنم . جالبه که توی اتحادیشون آدمایی هستن ۱۰۰۰ برابر بدتر از خودشون .

سلام
    یک تعویض روغنی وقتی پیچ رو با کرد و روغن خالی شد..یک کهنه گذاشت روی درب موتور(که روغن میریزن داخلش از اینجا) بعد با هوا زد چندبار...
    کار ردستی هست؟
    ایشون میخواسته روغن های اضافی رو هم با هوا خارج کنه که البته اصلا عملی نیست . یعنی تاثیر زیادی نداره مشکلی هم ایجاد نمیکنه . بعضی تعویض روغنی ها بعد از تخلیه روغن میگن برو یه استارت بزن ( وقتی تو موتور هیچ روغنی نیست ) تا ته مونده روغن ها هم بیرون بریزه . این بزرگترین اشتباه ممکن هست . باعث میشه پیشتون با سیلندر اصطهکاک پیدا کنه و محفظه احتراق سیلندر رو خراش بده که موتور رو کلا از بین میبره . حواستون باشه هرگز همچین کاری رو نکنید .

11. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ایشون میخواسته روغن های اضافی رو هم با هوا خارج کنه که البته اصلا عملی نیست . یعنی تاثیر زیادی نداره مشکلی هم ایجاد نمیکنه . بعضی تعویض روغنی ها بعد از تخلیه روغن میگن برو یه استارت بزن ( وقتی تو موتور هیچ روغنی نیست ) تا ته مونده روغن ها هم بیرون بریزه . این بزرگترین اشتباه ممکن هست . باعث میشه پیشتون با سیلندر اصطهکاک پیدا کنه و محفظه احتراق سیلندر رو خراش بده که موتور رو کلا از بین میبره . حواستون باشه هرگز همچین کاری رو نکنید .

ممنون از نکته که گفتید

خداروشکر تا حالا نگفتند چنین کاری کن و من هم متوجه شدم که نباید این کار رو کرد
    در مورد این هوا زدن هم به قول معروف خواسته روغن رو تا ته خالی کنه..اگر میبینید این کار رو نکنه ، بهتر هست..بهش بگم انجام نده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر دوسیتان
    برای 206 تیپ 5 تازه تحویل گرفته،میخواهم روغن روی 1000 تا عوض کنیم..روغن گیربکس روی چند تا برای روزهای اول باید عوض بشه؟
    راستش هر کسی یک چیزی میگه
    میگن روغن توتال بریز. یکی میگه ایرانی بریز و زودتر عوض کن
    من شک دارم این روغن های توتال و ... واقعا خارجی باشن
    به نظرتون چی کار کنیم؟ راستش اصلا پول تعمیر موتور و ... رو نداریم برای همین تحقیق میکنم...

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر دوسیتان
    برای 206 تیپ 5 تازه تحویل گرفته،میخواهم روغن روی 1000 تا عوض کنیم..روغن گیربکس روی چند تا برای روزهای اول باید عوض بشه؟
    به نظرتون چی کار کنیم؟ راستش اصلا پول تعمیر موتور و ... رو نداریم برای همین تحقیق میکنم...
    روغن را به نظر من ایرانی استفاده کنید
    روغن های ایرانی روغن های بسیار با کیفیتی هستند
    طبق آزمایشاتی که یکی از دوستان انجام دادند مشخص شد توتال های توزیع شده در بازار ایران با روغن های همرده بهران دقیقا یکی هستند
    مثلا توتال 7000 همون بهران سوپر پیشتاز 10W-40 هست و الف هم دقیقا همین روغن هست
    کاملا هم این مورد طبیعی هست چون شرکت توزیع کننده 51% متعلق به بهران هست و 49% متعلق به توتال
    از بین روغن های ایرانی به نظر من پارس سوپر پیشرو و ایارنول رویال+ بهترین عملکرد و کارایی را با موتور TU5 دارند و روغن های فوق العاده با کیفیتی هستند
    در مورد واسکازین هم اگر مشکلی ندارید نیازی به تعویض نیست

16. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر دوسیتان

البته در ادامه صحبت های دوستم بگم نیازی نیست روغن رو عوض کنید اونم روی ۱۰۰۰ تا ! روغن فابریکش ایرانول هست که کیفیت خوبی داره و مشابه توتال هست و ۱۰ هزارتا کار میده ( به راحتی ) بعد از اون هم سرویس اولیه میبرید و رایگان روغن رو عوض میکنن ( بازم ایرانول میریزن ) واسگازین هم اگر خیلی حساس هستید هر ۲۰ هزارتا عوض کنید . اگر نه تا ۵۰ هزارتا هم نیازی به تعویضش نیست .

18. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •