عزیز خواهشا این تاپیک رو مثل تاپیک قبلی نکنین
الان صاحبش میاد دوباره باید بریم از سر نو یه تاپیک بزنیم خواهشا ادا مه بحث توی پی ام
نمیدوننم به خدا چی بگم
شما دوتا دعوا میکنین مخابرات بی صاحاب به ریشمون میخنده
حالا خود دانید.![]()
عزیز خواهشا این تاپیک رو مثل تاپیک قبلی نکنین
الان صاحبش میاد دوباره باید بریم از سر نو یه تاپیک بزنیم خواهشا ادا مه بحث توی پی ام
نمیدوننم به خدا چی بگم
شما دوتا دعوا میکنین مخابرات بی صاحاب به ریشمون میخنده
حالا خود دانید.![]()
آقا به جای این کل مل ها بیاین جواب منو لدین ثواب هم داره
من خودم پارس آنلاین دارم. اما یکی از دوستام از مخابرات سرویس گرفته. امرو رفتیم براش یه DLink 2460 wifi گرفتیم. فردا قراره برم براش راه اندازی کنم. لطفاً یکی config کامل مودم رو بزاره رو سایت که فردا مجبور نباشم زنگ بزنم از مخابرات بپرسم. آخه امروز زنگ زدم در مورد محدودیت حجم ازش سوال بپرسم زنه داشت منو قورت میداد
دیگه فکرشو می کنم که زنگ بزنم ازش config رو بپرسم حالم بد میشه. نمی دونم شاید هم به خاطر اینه که مدت ها با پشتیبانی parsonlineکار کردم حالا اینا به نظرم لولو میان!! پس اگه نکته خاصی توی کانفیگ هست لطف کنید بگید.
اینجوری که شما از این مخابرات شکایت دارید فکر کنم فردا روز سختی باشه
ممنون
تنظیمات در پستهای قبلی هم هست
vpi=0
vci=35
ubr without pcr
هم با بریج کار میکنه هم با pppoe
شما اول دانشت (همون سواد) رو زیاد کن که razer رو نخونی رضا .قانون پیگادلی پیشکش .حرف دیگه ای هم داری پیغام خصوصی بده![]()
Last edited by razermate; 21-04-2010 at 08:00.
سلام به همه دوستان بی زحمت به این پرسشهای من پاسخ بدهید
1 - کسی هست که از مرکز شهید نظری گرفته باشه اگر هست خوبه راضیه یا نه؟
2 - اسم مودمی که مخابرات میده و قیمتش چنده آیا سرعتهای بالاتر از 2 مگ را هم ساپورت میکنه؟
3- به این سرویس اینترنتی که گرفتید به طور کلی و جزئی از نمره 20 چه نمره ای می دهید؟
پیشنهاد می کنم همه دوستان از این به بعد مورد سومی را انجام بدهند تا یک نتیجه گیری خوبی بشود
ممنون
اقاي ترابي
سلام. من هم شرايط دوست شما رو دارم و مودم رو نصب کردم ممکن فعال کردن Security Code در حالت Wireless را بفرماييد چگونه است؟
متشکرم
هنوز نه .![]()
بابا من دوستم خیلی وقته گرفته تو همین درختی کرج.
lمن تو درختی میشینم اینترنت دولتی هم دارم ولی سرعتش 128کیلوبایت
تازه سرعت دی الش از 18 بالاتر نمیره
بینه خودمون باشه همینم با کلی ملق بازی و آشنا ساختن تو مخابرات گرفتم![]()
ضمنا واسه اونایی که میگن بند ویت 1 مگ میده مخابرات , داداش من اگه میداد من زودتر از همه می گرفتم
1 مگ رو فقط به ارگاناهای دولتی و مدارس شهید میدن واسه شرکتای خصوصی بالا بری پایین بیایی 128 بالاتر نمیدن حتی با پارتی و رشوه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)