تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 237 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دیروز Unity 3 رو نصب کردم. دوست دارم چیزای خوب وبدی که ازش تو همین مدت کم دیدم رو بنویسم:

1- بخش شیدرها ظاهرا گسترده تر شده. یعنی شیدرهای جدید بهش اضافه شده. با شیدر جدید آب من خیلی حال کردم. بخصوص که تنظیمات "کف دم خشکی" رو هم به راحتی میشه توش انجام داد. هرچند هنوز هم به نظر من جای یه shader editor داخلی تو یونیتی کمه و فعلا باید به همون ادیتورهای خارجی بسنده کرد، ولی کتابخانه غنی شیدرهای یونیتی شما را در 80 درصد موارد از ساخت شیدر جدید بی نیاز میکنه . در ضمن هنوز رندر و تنظیمات Bump maping (Normal Mapping) تو یونیتی انتظارات من رو برآورده نکرد. یعنی من در واقع هیچ امکان یا شیدر جدیدی تو این بخش ندیدم. همون شیدرهای Parallex که به اندازه کافی پیشرفته نیستن. من انتظار یه پیشرفتی در حد شیدر جدید آب برای این بخش رو هم داشتم که میسر نشد. به نظر من این بخش تا زمانی که یه shader editor خوب وجود نداشته باشه هیچوقت انتظارات رو بر آورده نمیکنه.

2- بخش فیزیک پیشرفت خوبی داشت. فیزیک پارچه تو یونیتی واقعا کم بود که اضافه شد. به ویژه وجود بخش Skinned Cloth که حرکات رو برای کارکترها Cache میکنه خیلی خوب ایجاد شده.

3- Occlusion Culling هم که دیگه اینقدر راجع بهش صحبت شده که دیگه همه میشناسنش.

4- به نظر من تکنولوژی Beast Lightmapping بهترین قسمت اضافه شده به یونیتی هست. تنظیمات کاملی هم داره. هم FinalGather رو پشتیبانی میکنه و هم Ambient Occlusion رو. اضافه کردن این تکنولوژی باعث بهبود عملکرد بخشهای دیگه هم شده. این تکنولوژی رو با Lightmapping سنتی اصلا مقایسه نکنید.

5- Terrain هم خیلی بهتر شده. به نظر من تو نسخه های قبلی Terrain خیلی جالب نبود. به خصوص اینکه از لحاظ نورپردازی فقط Lightmap خودش رو داشت و هیچ سایه ای رو نمیشد براش ایجاد کرد. حالا اگه شما یه شی متحرک رو Terrain داشتی سایه های واقعی دیگه روش ایجاد نمیشد. مثلا اگه برای درخت ها جلوه باد (که خودش به اندازه کافی مصنوعی بود) میدادی. دیگه نمیشد سایه ها رو ایجاد کرد. حالا به لطف همین Beast Lightmapping همه اینا امکان پذیر شده. Wind Zone هم به واقعی تر شدن بادهای ایجاد شده کمک کرده.

6- یکی از بخشهای جالبی که من خیلی ازش خوشم اومد، Tree Generator بود. اگرچه امکاناتش نصف Speed Tree هست ولی در عوض کار باهاش ساده تره و نتیجه نهایی هم خیلی خوبه. در کل من خیلی باهاش راحت بودم (شایدم به خاطر پیشینه کار با Speed Tree باشه. ولی به نظر من واسط کاربری ساده و خوبی داره) . بخش Free Hand Drawing هم به خوبی Speed Tree پیاده سازی شده. راستشو بخواید این بخش رو کلا از روی Speed Tree کپی کردن. البته به نظر من این اصلا بد نیست که یه روش مناسبو جای دیگه هم استفاده کنن.

7- Mono Develop IDE هم اضافه شده که مطمئنا کار Debug کردن رو خیلی ساده تر میکنه و راحتی کار با Visual Studio رو هم با خودش داره.

8- بخش Build کردن خیلی مفصل شده و همینجور که میدونین حالا میشه برای همه کنسولها بازیتونو Publish کنین. البته وقتی من هر کدوم از کنسولها رو انتخاب کردم، پیام خطای عدم دسترسی در لایسنس جاری رو داد. حالا نمیدونم به خاطر Trial بودن این نسخه است و یا باید مثل iPhone جداکانه براش پول بپردازید. البته تو فروشگاهش چیزی برای کنسولها نذاشته. بخش Publish برای iOS و Android هم به همین شکل بود. بدترین قسمتش مال iOS بود که نوشته بود که این بخش برای Windows قابل دسترس نیست.

9- تو بخش Image Effect هم گزینه های بیشتری اضافه شده و مطمئنا کار کردن باههاشون لذت بخش خواهد بود.

10- متاسفانه هنوز تخریب پذیری بهش اضافه نشده.

11- هیچ خبری از تسهیل کار و بهبود عملکرد هوش مصنوعی نیست.

در کل به نظر میرسه بیشتر تلاش Unity Technologies در جهت بهبود کارایی و عملکرد گرافیکی Unity 3 بوده. در هر صورت خودتونو آماده کنید برای استفاده از یه موتور انعطاف پذیر که حالا بسیاری از امکانات موتورهای روز رو داره (مطمئنا همه امکانات رو نداره و هنوز جای ارتقا توش هست) . به نظر میرسه موتورها همینجوری دارن خودشون رو به سرعت بروز میکنن. چند وقت پیش Epic Games تو کنفرانس کره اعلام کرد به زودی پشتیبانی از iOS رو به UDK اضافه میکنه.
    Last edited by pezhmax; 29-09-2010 at 14:45.

2. 4 کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- بخش شیدرها ظاهرا گسترده تر شده. یعنی شیدرهای جدید بهش اضافه شده. با شیدر جدید آب من خیلی حال کردم. بخصوص که تنظیمات "کف دم خشکی" رو هم به راحتی میشه توش انجام داد. هرچند هنوز هم به نظر من جای یه shader editor داخلی تو یونیتی کمه و فعلا باید به همون ادیتورهای خارجی بسنده کرد، ولی کتابخانه غنی شیدرهای یونیتی شما را در 80 درصد موارد از ساخت شیدر جدید بی نیاز میکنه . در ضمن هنوز رندر و تنظیمات Bump maping (Normal Mapping) تو یونیتی انتظارات من رو برآورده نکرد. یعنی من در واقع هیچ امکان یا شیدر جدیدی تو این بخش ندیدم. همون شیدرهای Parallex که به اندازه کافی پیشرفته نیستن. من انتظار یه پیشرفتی در حد شیدر جدید آب برای این بخش رو هم داشتم که میسر نشد. به نظر من این بخش تا زمانی که یه shader editor خوب وجود نداشته باشه هیچوقت انتظارات رو بر آورده نمیکنه.
    جلوه آب واقعا عالی شده اصلا دل خوشی از جلوه نسخه قبلیش نداشتم. bump هم منو نا امید کرد انتظار داشتم کیفیتش بهتر شده باشه ولی فرقی نکرده.

4- به نظر من تکنولوژی Beast Lightmapping بهترین قسمت اضافه شده به یونیتی هست. تنظیمات کاملی هم داره. هم FinalGather رو پشتیبانی میکنه و هم Ambient Occlusion رو. اضافه کردن این تکنولوژی باعث بهبود عملکرد بخشهای دیگه هم شده. این تکنولوژی رو با Lightmapping سنتی اصلا مقایسه نکنید.
    واقعا تکنیک فوق العاده ای داره از GI هم پشتیبانی می کنه . فقط زمان ساختش ممکنه در بعضی موارد خیلی طولانی بشه.

8- بخش Build کردن خیلی مفصل شده و همینجور که میدونین حالا میشه برای همه کنسولها بازیتونو Publish کنین. البته وقتی من هر کدوم از کنسولها رو انتخاب کردم، پیام خطای عدم دسترسی در لایسنس جاری رو داد. حالا نمیدونم به خاطر Trial بودن این نسخه است و یا باید مثل iPhone جداکانه براش پول بپردازید. البته تو فروشگاهش چیزی برای کنسولها نذاشته. بخش Publish برای iOS و Android هم به همین شکل بود. بدترین قسمتش مال iOS بود که نوشته بود که این بخش برای Windows قابل دسترس نیست.
    برای ساخت بازی برای آیفون باید علاو بر لاینس پرو لایسنس مخصوص اونا رو هم داشت که یک plugin هست. برای کنسول فکر کنم باید development kit رو داشته باشیم که احتمالا قابلیت تطبیق با اونها مد نظر بوده و حز ویژگی های یونیتی حساب شه.

نظر بقیه دوستان در مورد نسخه جدید چیه. ؟
    من یکی از پروژه هام رو تو نسخه جدید اوردم از نظر گرافیکی فرقی نکرد فقط سایه ها کمی نرم تر شد. البته بازی من ترین نداشته چون بیشترین تاثیر خودش رو روی ترین نشون می ده . البته از نظر فریم هم به خاطر occulsion culling هم بهتر شده بود.
    تعداد فریم و تعداد پلی گانها هم معلوم بود و مثل قبل تو دردسر نمی افتادی که حدس بزنی این عدد از کجا به بعد اعشار می شه.

4. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم دانلود کردم ...
    واسه رجیستر کردنش Internet Activation رو میزنم بعد یه چیزایی مینویسه روی Waiting for response from server گیر میمونه و دیگه هیچ چی نمیشه ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا اینجوریه یکی کمک کنه :((

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا دیگه تو این فروم کسی پر نمیزنه سعید کجایی
    یکی به دادم برسه ... حداقل بگید واسه شما راحت رجیستر شد ؟
    مثل یونیتی 2.6.1 ؟
    چرا اینجوری شد

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام ... ریجستر یه خورده بیشتر طول میکشه. مجید تو با اون سرعت ذغالیت فکر کنم باید چند ساعتی صبر کنی واسه ریجستر

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا دیگه تو این فروم کسی پر نمیزنه سعید کجایی
    یکی به دادم برسه ... حداقل بگید واسه شما راحت رجیستر شد ؟
    مثل یونیتی 2.6.1 ؟
    چرا اینجوری شد
    واقعا خیلی بد شده چرا اینجوری شده فروم . باز پاییز شد فروم خوابید.
    برای من که سه سوت بود خیلی راحت. کار خاصی نمی کنه یک صفحه اینترنتی برات باز می کنه اطلاعات توش می دی بعد ردیف می شه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام ... ریجستر یه خورده بیشتر طول میکشه. مجید تو با اون سرعت ذغالیت فکر کنم باید چند ساعتی صبر کنی واسه ریجستر
    سلام سعید جون تو آسمونا دنبالت میگردم من اگه هنوزم سرعتم ذغالی بود که 400 مگ دانلود نمیکردم
    یه کم بیشتر میزارم باشه شاید یه چی شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا تکنیک فوق العاده ای داره از GI هم پشتیبانی می کنه . فقط زمان ساختش ممکنه در بعضی موارد خیلی طولانی بشه.
    اشکال نداره. به کیفیتش می ارزه. همه موتورهایی که از این تکنولوژی استفاده میکنن زمان build شون بالاست.
    البته تو UDK (که اون هم همین تکنولوژی رو داره) یه میان افزار هست که کار رندر رو روی شبکه های Cluster شده انجام میده و میشه زمان build رو تا حد زیادی کاهش داد (البته بیشتر به درد شرکتها میخوره تا بازی سازهای مستقل). نمیدونم تو Unity هم یه همچین چیزی در نظر گرفتن یا نه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خیلی وقته رو حالت Waiting for response from server اصلا هیچ چی دیگه نمیاد
    یعنی چی آخه ... یعنی 400 مگابایتم محدودیتم به فنا رفت
    هیچ کی این مشکل رو نداشته ؟
    فردا هم باید امتحان کنم شاید امروز سرورش قاطی کرده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •