تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 296 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر تا حدود 11:15 بتونه مسعود بازی کنه خیلی خوب میشه چون من می تونم امشب بازی کنم.الان خیلی من آمادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

اينم از وقتي كه شاگرد به استاد رحم ميكند
    ارسنال با دو گل ابويه وادواردو اين بازي را برد
    فكر كنم با اين نتايج يك جا واسه خودم تو دسته دوم رديف كنم
    سيو بازي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم امار بازي

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما حرفه ای هستین بعد اونوقت هی میگین بازیها سخته . 61 درصد خیلی زیاده .
    نه بابا چه حرفه ایی ما دست پرورده خودتون هستیم تو پی سی ورلد حسین جون
    اینجا همه حرفه ایند که با این تیم های زغالی چنین بازی هایی انجام میدن.
    راستی برنامه ی 5 تا 9 مسابقاتم بذار که خیلی دارم حال میکنم با این ایده ی مسابقاتت حسین

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ترتیب بازیهای هفته ششم

بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
    آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
    منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
    چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
    بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
    Last edited by 4039; 09-02-2010 at 23:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه بابا چه حرفه ایی ما دست پرورده خودتون هستیم تو پی سی ورلد حسین جون
    اینجا همه حرفه ایند که با این تیم های زغالی چنین بازی هایی انجام میدن.
    راستی برنامه ی 5 تا 9 مسابقاتم بذار که خیلی دارم حال میکنم با این ایده ی مسابقاتت حسین
    واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فصل هم تعدیل نهایی رو انجام میدیم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی ایده آل و کم نقص داشته باشیم .
    من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف دو هفته تمومش کرد .
    Last edited by 4039; 09-02-2010 at 23:30.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فص هم تعدیل نهایی رو انجام میدم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی بسیار کم نقص داشته باشیم .
    من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف یک هفته تمومش کرد .
    این آپشن فایل هم هیچ نقصی نداره تیم های ما تقریبا در حد همین تیم های لیگ انگلیس شاید پایینتر.خیلی خوبه حالا به وسط فصل برسه آماده نبودن بازیکنان خودش بازی ها رو سخت تر میکنه این تازه اولشه
    این لیگ قهرمانان هم ایده ی جالبیه خیلی خوبه به نظر من

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

وحيد چه كار كرد رفت براي بازي؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چیکار کردی وحید ؟ طبق برنامه فردا 8 تا 1 بعد از ظهر که کاری نداری ؟

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

وحيد چه كار كرد رفت براي بازي؟
    آره به نظر میرسه رفته برای بازیش .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اورتون 6 - بلکبرن 1

اینم آمار بازی:

اینم سیو بازی:
    کد:
    البته دوستان فکر نکنید تیم من خیلی قوی هستش.من چند بازی دوستانه با تیم اورتون رفتم و الان باهاش بیشتر آشنا شدم.بعد قبل بازی یه سیستم بازی خیلی خوب سیو کرده بودم که در اون تاکتیکهایی خیلی خوی مخصوصا از قسمت team style درست کرده بودم.من با همین اورتون قوی تر در بازی قبلی با تیم بیرمنگام که تقریبا ته حدول هستش مساوی کردم.نگید تیمم خیلی قوی هستش تیم من هم یه مقداری کم شده و در حد بقیه تیمهای بچه ها هستش.
    راستی نکته جالب زدن 5 گل توسط ساها هستش برای من کمتر همچنین چیزی پیش اومده.خیلی آماده ساها بودش و تقریبا همه گلهاشم از محوطه جریمه زد
    Last edited by vahidgame; 09-02-2010 at 23:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اورتون 6 - بلکبرن 1

اینم آمار بازی:

اینم سیو بازی:
    کد:
    البته دوستان فکر نکنید تیم من خیلی قوی هستش.من چند بازی دوستانه با تیم اورتون رفتم و الان باهاش بیشتر آشنا شدم.بعد قبل بازی یه سیستم بازی خیلی خوب سیو کرده بودم که در اون تاکتیکهایی خیلی خوی مخصوصا از قسمت team style درست کرده بودم.من با همین اورتون قوی تر در بازی قبلی با تیم بیرمنگام که تقریبا ته حدول هستش مساوی کردم.نگید تیمم خیلی قوی هستش تیم من هم یه مقداری کم شده و در حد بقیه تیمهای بچه ها هستش
    وحید واجب شد 10-15 درصدی از قدرت تیمت کم کنیم . حالا جدای از شوخی چطوری تونستی 6 تا بزنی هفته دهم قدرت تیمتو باید کمتر کنیم .

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

ترتیب بازیهای هفته ششم

بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
    آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
    منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
    چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
    بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •