اگر تا حدود 11:15 بتونه مسعود بازی کنه خیلی خوب میشه چون من می تونم امشب بازی کنم.الان خیلی من آمادم![]()
اگر تا حدود 11:15 بتونه مسعود بازی کنه خیلی خوب میشه چون من می تونم امشب بازی کنم.الان خیلی من آمادم![]()
اينم از وقتي كه شاگرد به استاد رحم ميكند
ارسنال با دو گل ابويه وادواردو اين بازي را برد
فكر كنم با اين نتايج يك جا واسه خودم تو دسته دوم رديف كنم
سيو بازي
اينم امار بازيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
نه بابا چه حرفه ایی ما دست پرورده خودتون هستیم تو پی سی ورلد حسین جونبابا شما حرفه ای هستین بعد اونوقت هی میگین بازیها سخته . 61 درصد خیلی زیاده .
اینجا همه حرفه ایند که با این تیم های زغالی چنین بازی هایی انجام میدن.
راستی برنامه ی 5 تا 9 مسابقاتم بذار که خیلی دارم حال میکنم با این ایده ی مسابقاتت حسین![]()
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
Last edited by 4039; 09-02-2010 at 23:24.
واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فصل هم تعدیل نهایی رو انجام میدیم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی ایده آل و کم نقص داشته باشیم .
من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف دو هفته تمومش کرد .
Last edited by 4039; 09-02-2010 at 23:30.
این آپشن فایل هم هیچ نقصی نداره تیم های ما تقریبا در حد همین تیم های لیگ انگلیس شاید پایینتر.خیلی خوبه حالا به وسط فصل برسه آماده نبودن بازیکنان خودش بازی ها رو سخت تر میکنه این تازه اولشهواقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فص هم تعدیل نهایی رو انجام میدم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی بسیار کم نقص داشته باشیم .
من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف یک هفته تمومش کرد .![]()
این لیگ قهرمانان هم ایده ی جالبیه خیلی خوبه به نظر من
وحيد چه كار كرد رفت براي بازي؟
چیکار کردی وحید ؟ طبق برنامه فردا 8 تا 1 بعد از ظهر که کاری نداری ؟
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
آره به نظر میرسه رفته برای بازیش .
اورتون 6 - بلکبرن 1
اینم آمار بازی:
اینم سیو بازی:
البته دوستان فکر نکنید تیم من خیلی قوی هستش.من چند بازی دوستانه با تیم اورتون رفتم و الان باهاش بیشتر آشنا شدم.بعد قبل بازی یه سیستم بازی خیلی خوب سیو کرده بودم که در اون تاکتیکهایی خیلی خوی مخصوصا از قسمت team style درست کرده بودم.من با همین اورتون قوی تر در بازی قبلی با تیم بیرمنگام که تقریبا ته حدول هستش مساوی کردم.نگید تیمم خیلی قوی هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتیم من هم یه مقداری کم شده و در حد بقیه تیمهای بچه ها هستش.
راستی نکته جالب زدن 5 گل توسط ساها هستشبرای من کمتر همچنین چیزی پیش اومده.خیلی آماده ساها بودش و تقریبا همه گلهاشم از محوطه جریمه زد
Last edited by vahidgame; 09-02-2010 at 23:56.
وحید واجب شد 10-15 درصدی از قدرت تیمت کم کنیم . حالا جدای از شوخی چطوری تونستی 6 تا بزنی هفته دهم قدرت تیمتو باید کمتر کنیم .
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)