تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 447 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون!
    خوب گرون تر از این فرقش چی میشه؟

این بردش چه قدره؟

توی سرعت و ... اینا فرق دارن؟ یه کم توضیح بدید ممنون میشم!

پیروز باشید.
    سرعت ، پوشش ، امکانات جانبی و ... .

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشیدمن تو تاپیک راهنمایی در مورد خرید مودم وایرلس نام کاربری شما رو دیدم که توضیحه خیلی خوب و کاملی داده بودیواسه همین چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنی و جوابای کامل به ما بدی، انشاالله خدا با استیو جابز محشورت کنه۱.فرق adsl مودم با adsl روتر چیه دقیقا؟۲.فرق مودم وایرلس با روتر وایرلس چیه دقیقا؟۳.اکسس پوینت باز این وسط چیکارست و فرقش با دوتای بالا در چیه؟۴.من موندم که کاربرد اکسس پوینت همون کاربرد وایرلس روتره که ، پس اینا چه تفاوتی با هم دارن؟۵.من یه adsl روتر tp-link به مدل 8811 دارم ، که وایرلس نداره، و دو تا خروجی، usb و lan داره، حالا آیا آنتنی، مبدلی یا چیزی وجود نداره که به خروجی usb و یا lan وصل بشه و قابلیت وایرلس رو به دستگاه 8811 اضافه کنه؟و یا اصلا یه همچین چیزی وجود نداره؟در ضمن هدف من اینه که بتونم اینترنت ADSL رو با وایرلس روی موبایلم شیر کنم ولی الان با این تی پی لینک 8811 نمی تونم این کارو بکنم، و همچنین اولویت من استفاده از همین دستگاهه، یعنی یه چیزی باشه که با این ادغام بشه، یعنی با یه آنتنی و یا مبدلی چیزی که بهش بخوره،اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کن که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونهمیدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخش و یه لطفی در حق من بکن و سوالات منو با صبر ایوبی که داری، جواب بدهپیشاپیش ممنون و بایمنتظرم[نقل ق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه

۱.فرق adsl مودم با adsl روتر چیه دقیقا؟

۲.فرق مودم وایرلس با روتر وایرلس چیه دقیقا؟

۳.اکسس پوینت باز این وسط چیکارست و فرقش با دوتای بالا در چیه؟

۴.من موندم که کاربرد اکسس پوینت همون کاربرد وایرلس روتره که ، پس اینا چه تفاوتی با هم دارن؟

۵.من یه adsl روتر tp-link به مدل 8811 دارم ، که وایرلس نداره، و دو تا خروجی، usb و lan داره، حالا آیا آنتنی، مبدلی یا چیزی وجود نداره که به خروجی usb و یا lan وصل بشه و قابلیت وایرلس رو به دستگاه 8811 اضافه کنه؟

و یا اصلا یه همچین چیزی وجود نداره؟

در ضمن هدف من اینه که بتونم اینترنت ADSL رو با وایرلس روی موبایلم شیر کنم ولی الان با این تی پی لینک 8811 نمی تونم این کارو بکنم،

و همچنین اولویت من استفاده از همین دستگاهه، یعنی یه چیزی باشه که با این ادغام بشه، یعنی با یه آنتنی و یا مبدلی چیزی که بهش بخوره،
    اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کنین که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه

میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین، جواب بدین

پیشاپیش ممنون و منتظرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه

۴.من موندم که کاربرد اکسس پوینت همون کاربرد وایرلس روتره که ، پس اینا چه تفاوتی با هم دارن؟

۵.من یه adsl روتر tp-link به مدل 8811 دارم ، که وایرلس نداره، و دو تا خروجی، usb و lan داره، حالا آیا آنتنی، مبدلی یا چیزی وجود نداره که به خروجی usb و یا lan وصل بشه و قابلیت وایرلس رو به دستگاه 8811 اضافه کنه؟

در ضمن هدف من اینه که بتونم اینترنت ADSL رو با وایرلس روی موبایلم شیر کنم ولی الان با این تی پی لینک 8811 نمی تونم این کارو بکنم،

و همچنین اولویت من استفاده از همین دستگاهه، یعنی یه چیزی باشه که با این ادغام بشه، یعنی با یه آنتنی و یا مبدلی چیزی که بهش بخوره،
    اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کنین که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه

میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین، جواب بدین

پیشاپیش ممنون و منتظرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین ، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه

اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کن که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه

میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین ، جواب بدین

پیشاپیش ممنون و منتظرم

پست ارسال شده توسط موبايل

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سرعت ، پوشش ، امکانات جانبی و ... .
    از من اسرار که یه کم توضیح بدید و از شما جواب چند کلمه ای

سرعت تا چه حد محدود میشه؟ یعنی این مودم ها سرعت ADSL مزخرف مارو محدود میکنن؟

امکانات جانبی منظورتون چیا هست؟

ممنون!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون!
    خوب گرون تر از این فرقش چی میشه؟

این بردش چه قدره؟

توی سرعت و ... اینا فرق دارن؟ یه کم توضیح بدید ممنون میشم!

پیروز باشید.
    این مدل الان تو بازار کم شده و خوب گیر نمیاد
    این مدل استاندارد سری g هست که در فضای بسته تا 35 متتر و در فضای باز تا 125 متر برد داره
    مجهز به یک آنتن 5dbi هست
    بردش خوبه امواج از دیوار رد میشه و قابلیت ارتقای آنتن رو هم داره
    مجهز به 4 پورت هست
    این هم مودم adsl هست هم روتر و هم اکسس پوینت
    از فرکانس 2.4 گیگاهرتز هم پشتیبانی میکنه
    سوالی دیگه ای هم بود در خدمتم
    کانفیگشم راحته
    ولی اگه بودجشو داری سری n بگیر
    مکان مودم هم در برد اون مهمه
    ترنسفرریت اطلاعات در وایرلس 54mbps هست که برای کاربردهای خانگی کافی هست

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین و جوابای کامل به ما بدین ، انشاالله خدا با استیو جابز محشورتون کنه

اگرم نشد یه چیز جداگانه و خوب معرفی کن که زیادم گرون نباشه و ما رو به هدفمون برسونه

میدونم پر حرفی کردم ولی شما ببخشین و یه لطفی در حق من بکنین و سوالات منو با صبر ایوبی که دارین ، جواب بدین

پیشاپیش ممنون و منتظرم

بابا ما هم آدمیم، جواب ما رو هم بدین

داره خودمونی میشه aking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

پیشاپیش ممنون و منتظرم

ADSL روتر امکان اشتراک گذاری بین چند کامپیوتر (همزمان) به وسیله کابل LAN رو امکان پذیر میکنه.

ADSL وایرلس روتر امکان اشتراک گذاری بین چند کامپیوتر (همزمان) بدون سیم رو امکان پذیر میکنه.

اکسس پوینت به دستگاهایی که توانایی برقراری اتصال بین کامپیوتر ها رو به ما بده میگن ...
    ADSL روتر و با وایرلس روتر قابلیت اکسس پوینت دارن

بهترین روش استفاده از مودم وایرلس هست که به صرفه تر هستش , قیمت هاش از 40 هزار تومن به بالا هست
    سوالی داشتی در خدمتم

یا علی , ابوالفضل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

14

ADSL روتر امکان اشتراک گذاری بین چند کامپیوتر (همزمان) به وسیله کابل LAN رو امکان پذیر میکنه.

ADSL وایرلس روتر امکان اشتراک گذاری بین چند کامپیوتر (همزمان) بدون سیم رو امکان پذیر میکنه.

اکسس پوینت به دستگاهایی که توانایی برقراری اتصال بین کامپیوتر ها رو به ما بده میگن ...
    ADSL روتر و با وایرلس روتر قابلیت اکسس پوینت دارن

بهترین روش استفاده از مودم وایرلس هست که به صرفه تر هستش , قیمت هاش از 40 هزار تومن به بالا هست
    سوالی داشتی در خدمتم

یا علی , ابوالفضل
    خیلی خیلی ممنون بابت پاسختون، اما این همه سوال از من و این جوابای تلگرافی از شما

قصد من از این سوالات نه تنها رفع مشکلم، بلکه به دست آوردن کمی اطلاعات مفید درباره این دسته از سخت افزارهاست،

اگه کسی بیشتر میدونه، به من کمک کنه، راه دوری نمیره، اگه لینکی چیزی البته به فارسی دارین که میتونه در این مورد اطلاعات بیشتری به من بده، معرفی کنین لطفاً

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •