سلام دوستان.
امروز تو اخبار گفت که از این به بعد گوشی و قطعات کامپیوتر با ارز مبادله ای وارد کشور میشه. خواستم بدونم این خبر چقد میتونه واقعیت داشته باشه و ارزششو داره که مدتی صبر کنم تا قیمتا بیاد پایین یا نه این روند صعودیش کماکان ادامه داره؟
سلام دوستان.
امروز تو اخبار گفت که از این به بعد گوشی و قطعات کامپیوتر با ارز مبادله ای وارد کشور میشه. خواستم بدونم این خبر چقد میتونه واقعیت داشته باشه و ارزششو داره که مدتی صبر کنم تا قیمتا بیاد پایین یا نه این روند صعودیش کماکان ادامه داره؟
تا اجرایی شدن طرح باید صبر کنیم ؛ وگرنه تو این وضع تورم و نوسان نمیشه حرف قطعی رو زد ولی بعضی از گوشی ها رو بهتره که هر چه زودتر خریدشون مثل Xperia S .
سلام iphone 4 هنوز تو بازار هست برای فروش
کسی می دونه قیمتش چنده ؟
.
سلام ...
متاسفانه آیفون 4 تو بازار بصورت کلی موجود نیست ولی بصورت جزئی میشه پیدا کرد ... به عبارتی شاید یک سری از فروشندگان بصورت واحد داشته باشند ولی اگرم باشه بر مبنای آخرین قیمت حدود 1900 در میاد ...
کار کرده هم که زیاده از 1 تومان هست تا 1800 ...
آخرین قیمت 4s چنده ؟
من برای اینکه دست دو بگیرم باید حواسم به چی باشه ؟ هیچ جوری نمیشه متوجه شد گوشی هنگ میکنه یا نه ؟ قبلا مشکلی نداشته ؟
سلام دوستان
من هم سوال دوستمون رو دارم
آنلاک با لاک چه فرقی میکنه ؟ اگه لاک باشه میشه آنلاکش کرد ؟ و اینکه تفاوت قیمت آنلاک و لاک چقدره؟
راستی چطوری بفهمم که گوشی آنلاکه یا نه ؟
الآن فکر کنم بین 1100 تا 1200 باشه.اما اصلا گوشی خوبی نیست.دو سه تا از رفیقام دارن همشون بلااستئناء مشکل کار نکردن بلوتوث رو دارن!تاچش هم بگیر نگیر داره.
درود...
قیمت motorola pro plus رو دارین چنده؟
قیمت گوشی ها به شدت داره پایین میاد اگه ضروری نیست تا یعد عید صبر کنید اصلاً عجله نکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)