بسلامتی مبارک باشه....
رینگ خودش خوبه اما اگه قصد تعویض داری حتما لاستیک پهن بنداز چون اگه رینگ اسپرت بندازی روی عملکرد ای بی اس تاثیر منفی میزاره![]()
بسلامتی مبارک باشه....
رینگ خودش خوبه اما اگه قصد تعویض داری حتما لاستیک پهن بنداز چون اگه رینگ اسپرت بندازی روی عملکرد ای بی اس تاثیر منفی میزاره![]()
دوستان رنگ آبی نفتی تیره هم به رنگ های سفارشی 111 اضافه شد
اما در فروش اینترنتی هیچ خبری از این رنگ نیست!!این خبرو از کجا گرفتی؟!
خبر رو از جایی نگرفتم
خودم از زمان شروع به تاسیس کارخونه سایپا کاشان یعنی از اردیبهشت سال 88 سایپا کاشان کار میکنم و این رنگ رو هم برای بازدید رفته بودم سالن رنگ تو خروجیسالن رنگ دیدم که بدنه روی کانوایر آماده برای ارسال به سالن مونتاز بودن و یه چند تایی هم مونتاژ شده بود و دیروز هم 4 تا بارگیری و از کارخونه خارج شد
Last edited by bandary; 03-12-2010 at 19:08.
اهان شما گفتی ما شمارو قبول داریم میدونیم اونجا کار میکنی...اگه تونستی یه چندتا عکس از این رنگ بگیری لطف زیادی کردی....
تا چه حد از قطعات استاندارد در ساخت اين ماشين استفاده ميشه
كلا درصد خطاي قطعات تا چه حدي براشون مهمه
من در ک.متر۱۶۰۰هستم.خداییش راضیم![]()
سلام به همه دوستان.
من هم این ماشین رو 10 روز پیش تحول گرفتم. تحویل فوری 1 روزه. البته sx نبود و من LX گرفتم.
چند مورد رو که دیدم رو میگم
1- لنت ترمز صدای خیلی بدی داره.
2- درب های صندوق عقب و درب عقب سمت شاگرد خیلی بد بسته می شه.
3- سرعت بالای 120 ماشین تعادل نداره و صدای خیلی بدی می ده
4- ماشین خیلی مناسبی برای داخل شهر هست. خیلی نرم هست و خیلی راحت.
5- چرخ ها در سرعت بالا صدا می ده
6- ضبط و باند در حد متوسط هست و من خودم هفته اول اونهارو عوض کردم
7- داشبرد و صندلی هاش خیلی خوب و راحت هست .
8- برای پارک کردن هیچ مشکلی ندارید مخصوصاً که هیدرولیک هم شده و هر جای کوچکی هم که باشه می شه پارک کرد.
9- تمامی مشکلاتی رو که گفتم نمایندگی گفت رایگان درست می کنند و حتی لنت و .... رو هم عوض می کنند.
در ضمن رنگ ماشین من نقر ای متالیک هست.
منم از ماشینم راضیم . البته ایراد هایی که دوستان گفتند رو نداره!!!!!!!!
شاید به این دلیل باشه که ماشین من تولید قدیم بود که تو انبار مونده بود!
آخه اولش گرم بودن دیگه!
ولی در مورد لنت هاش برای من هم همینطوره.
من رو 850 بردم سرویس اولیه. کل دیسک و صفحه کلاچ رو عوض کردن. ماشین حسابی سرحال شده... ولی سرویس اولیه رو تیک نزدن. گفتن 200 تا با صفحه کلاچ جدیده برو بعد بیا سرویس اولیه. فقط نمایندگی مرکزی شماره 4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)