تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 49 از 410 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آره البته بعضی روز ها پینگ ها خیلی بالا میره....بهتره با یه برنامه مانیتورینگ یا یه فایروال خوب برنامه های اضافی که هی می خوان آپدیت بشن رو جلوشون رو بگیری ......اگه از کنسول استفاده می کنی هم که همه پهنای باندت مخصوص بازی هستش دیگه و برات فکر کنم کافی باشه ................پینگ ها روی سرور های داخلی و نزدیک ایران حدود 150 الی 190 هستش و هر چی سرور و Host بازیه شما دورتر باشه گویا پینگت بالاتر میره...............سعی کن وارد هاست هاییکه پینگ خیلی پایین دارن نشی چون به مشکل بر می خوری و بازی هی برات Lag می زنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی تو شهر صنعتی شاتل نداره؟
    اگه کسی هست بگه چطوریه
    خوبه یا نه!

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من از مخابرات 128 سه گیگ گرفتم
    ولی سرعتش خیلی بده
    دانلودم میانگین 14 هست، البته خطم از این فیبر نوری ها بوده، جدیدا adsl براش راه افتاده
    چکار باید بکنم!؟

4. این کاربر از miladddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من از مخابرات 128 سه گیگ گرفتم
    ولی سرعتش خیلی بده
    دانلودم میانگین 14 هست، البته خطم از این فیبر نوری ها بوده، جدیدا adsl براش راه افتاده
    چکار باید بکنم!؟
    جمع آوري كن!!
    داداش سرعت 128 مخابرات همين قدره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چکار باید بکنم!؟
    خوب همین قدر هستش دیگه مگه انتظار داری چند باشه با سرعت 128؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب همین قدر هستش دیگه مگه انتظار داری چند باشه با سرعت 128؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه 128 تقسیم بر 8 نمیشه 16 ؟

بعدشم الان بعضی ها شاتل دارن، با سرعت 128 دارن بالای 30 دانلود میکنه! یعنی چیزی فراتر از 256 مخابرات

بفرمایید این هم نتیجه تست در ساعت 12 شب که تازه بدتر هم شده!

Last edited by miladddd; 19-10-2010 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مگه 128 تقسیم بر 8 نمیشه 16 ؟
    درسته اما همیشه ویندوز یه مقدار از پهنای باند مصرفی رو برای خودش برمی داره .( حدود 2 الی 4 کیلوبایت برای ارسال و دریافت های یه سری فایل های Svchost )....البته می تونی با یه سری از فایر وال ها مثل فایر وال آنتی ویروس به بعضی از برنامه های اجرایی اجازه دستیابی به اینترنت ندی تا سرعتت بالاتر بره......

بعدشم الان بعضی ها شاتل دارن، با سرعت 128 دارن بالای 30 دانلود میکنه! یعنی چیزی فراتر از 256 مخابرات
    بله اما این سرعت در طول روز هستش و این یه فریب از طرف شرکت های ارائه دهنده اینترنت محدود هستش چون با این سرعت بالا چهنای باند مصرفی یک ماه ( مثلا 3 گیگ ) خیلی زود مصرف میشه و دوباره کاربر باید بره و شارژ کنه که این پعنی پول مفت دادن به اون ها .........اما شب ها سرعت هاشون به زیر حالت عادی میرسه .!!!!!!!!!!!!!!

شما گول اون 30 کیلوباید در ثانیه دانلود رو نخور ببین شب ها چه جوری دانلود می کنن......من خودم یه ماه شاتل داشتم 512 در روز که اصلا عالی بود و می شد فیلم ها رو آن لاین دید اما شب سرعت دانلودش به زیر 15 می رسید در حالی که باید بیش 50 الی 64 می بود ................

بفرمایید این هم نتیجه تست در ساعت 12 شب که تازه بدتر هم شده!
    شما پینگت هم خیلی بالاست ..!!!!!!!!!!!! البته این ها فکر می کنم به خاطر این باشه که شبها چون رایگانه ترافیک شبکه و خطوط بالا میره و برای همینه که کیفیت پایین میاد..............

منم 128 دارم از گذرگاه و دانلود رو به زور هزار تا بد بختی روی 15 ثابت گذاشتم و پینگم هم وقتی بازی می کنم همیشه بین 200 الی 350 نواسان داره..............

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسته اما همیشه ویندوز یه مقدار از پهنای باند مصرفی رو برای خودش برمی داره .( حدود 2 الی 4 کیلوبایت برای ارسال و دریافت های یه سری فایل های Svchost )....البته می تونی با یه سری از فایر وال ها مثل فایر وال آنتی ویروس به بعضی از برنامه های اجرایی اجازه دستیابی به اینترنت ندی تا سرعتت بالاتر بره......

بله اما این سرعت در طول روز هستش و این یه فریب از طرف شرکت های ارائه دهنده اینترنت محدود هستش چون با این سرعت بالا چهنای باند مصرفی یک ماه ( مثلا 3 گیگ ) خیلی زود مصرف میشه و دوباره کاربر باید بره و شارژ کنه که این پعنی پول مفت دادن به اون ها .........اما شب ها سرعت هاشون به زیر حالت عادی میرسه .!!!!!!!!!!!!!!

شما گول اون 30 کیلوباید در ثانیه دانلود رو نخور ببین شب ها چه جوری دانلود می کنن......من خودم یه ماه شاتل داشتم 512 در روز که اصلا عالی بود و می شد فیلم ها رو آن لاین دید اما شب سرعت دانلودش به زیر 15 می رسید در حالی که باید بیش 50 الی 64 می بود ................

شما پینگت هم خیلی بالاست ..!!!!!!!!!!!! البته این ها فکر می کنم به خاطر این باشه که شبها چون رایگانه ترافیک شبکه و خطوط بالا میره و برای همینه که کیفیت پایین میاد..............

منم 128 دارم از گذرگاه و دانلود رو به زور هزار تا بد بختی روی 15 ثابت گذاشتم و پینگم هم وقتی بازی می کنم همیشه بین 200 الی 350 نواسان داره..............
    ممنون از راهنماییت
    یه سوال دیگه
    برای اتصال به خط تلفن من یه کابل 10 متری از نوع کابل معمولی برق از کامپیوترم تا پریز تلفن دارم
    به نظرت میتونه عامل سرعت پایین یا مشکلات دیگه باشه؟

پینگم هم خیلی بالاست، باید چکارش کنم؟ ساعت 1 بعد از ظهر هم تست کردم حدود 900 بود
    Last edited by miladddd; 20-10-2010 at 13:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پینگم هم خیلی بالاست، باید چکارش کنم؟ ساعت 1 بعد از ظهر هم تست کردم حدود 900 بود
    شما برای این کار باید زنگ بزنی به اون جایی که ازش سرویس گرفتی و ازشون راهنمای بخوای........رایتی از این اسپلیتر ها داری ...اگه داری بزار روی دستگاه تلفن ...ممکنه از اون هم باشه........یه قطعه کوچیک مستطیل شکل هستش که همراه با مودم می خری ( توی جعبه مودم هستش ) اون نویز های اضافی روی خط رو می گیره اما بهتره قبل از دستگاه تلفن باشه و قبل از مودم قرار نگیره ..............

برای اتصال به خط تلفن من یه کابل 10 متری از نوع کابل معمولی برق از کامپیوترم تا پریز تلفن دارم
    به نظرت میتونه عامل سرعت پایین یا مشکلات دیگه باشه؟
    10 متر سیم مخصوص تلفن فکر نکنم بیشتر از 1000 تومان بشه و با زدن سوکت به دوطرفش دیگه خیلی بشه 1500 الی 2000 تومن..بهتره عوض کنی ...ممکنه همون نویز یا قطعی داشته باشه...........

12. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما برای این کار باید زنگ بزنی به اون جایی که ازش سرویس گرفتی و ازشون راهنمای بخوای........رایتی از این اسپلیتر ها داری ...اگه داری بزار روی دستگاه تلفن ...ممکنه از اون هم باشه........یه قطعه کوچیک مستطیل شکل هستش که همراه با مودم می خری ( توی جعبه مودم هستش ) اون نویز های اضافی روی خط رو می گیره اما بهتره قبل از دستگاه تلفن باشه و قبل از مودم قرار نگیره ..............

10 متر سیم مخصوص تلفن فکر نکنم بیشتر از 1000 تومان بشه و با زدن سوکت به دوطرفش دیگه خیلی بشه 1500 الی 2000 تومن..بهتره عوض کنی ...ممکنه همون نویز یا قطعی داشته باشه...........
    من یه ویندوز xp 32 دارم یه سون 64
    تو xp با اکسپلورر پینگ حدود 350 بود
    تو سون با فایرفاکس بالای 800 و با اکسپلورر حدود 600 بود
    مگه ربطی به ویندوز و ... داره؟

میگم حالا که شما اطلاعاتت خوبه چند تا سوال دیگه هم میپرسم

1-گاهی اوقات هم چراغ اتصال lan مودمم چشمک میزنه، ممکنه به خاطر همین سیم برقه باشه؟!

2-اگه مودم همیشه روشن باشه خراب میشه؟ مودمم tp link هست، چون به نظر زیاد داغ میشه

3-اگه همیشه به اینترنت وصل باشم پهنای باندم بیخودی از بین نمیره؟!
    Last edited by miladddd; 20-10-2010 at 14:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •