قیمت این مدل با گارانتی بدون سینمای خانگی حدود 1،470 بود و با توجه به تلفنی که از بانه تو سرچی که تو اینترنت کردم قیمت اون تو بانه حدود 1،020 بود .
پس تصمیم گرفتم بدون گارانتی بخرم
باز توسط سرچ یک تلفن توی تهران پیدا کردم که مدعی فروش ال سی دی به قیمت بانه بود زنگ زدم گفت یک میلیون و دویست.
با توجه به راهنمایی یک مغازه دار توی جمهوری رفتم سه راه امین حضور حول و هوش روی پل زیر گذر از یک مغازه دار خریدم یک میلیون و صد و بیست .که شش تومان هم کرایه به تاکسی سمند دادم آوردم توی خونه
با توجه به مطالب شما دوستان نصب کردم و وارد منوی مخفی اون شدم و دیدم که در منوی اول صفحه اول مانند عکسی که دوستی که تلویزیون با گارانتی سام داشت گذاشته بود خوشبختانه ورژن نرم افزار من هم برج یازده دو هزار و نه بود و ورژن اون نرم افزاری که باز تو همون صفحه است و دوستان می گفتند فقط با آپدیت سام سرویس به 2006 ارتقائ می یابد مال منهم دقیقا همون ورزن است
پس با توجه به راهنمایی های قبلی توی پست های گذشته شما دوستان من برای دیدن تله تکس فارسی این تغییرات را توی این موارد انجام دادم و تله تکس کانال سه من هم فارسی شد
1-pnp language را به per که مخفف پرشن است تغییر دادم.
2-local set را گذاشتم روی iran
3- در صفحه control نیز language - arabic iran تغییر دادم
سپس دکمه پاور را خاموش و سپس آن کردم.
حالا هم گزینه امکان منوی فارسی برای من ایجاد شده هم تله تکس فارسی شده است.
ضمنا عزیزی گفته بود که توی منوی ایشون فارسی است اما حروف فارسی را از چپ به راست می نویسد من تست کردم اگر گزینه یک را انجام دهد درست خواهد شد.
خبر مهمی هم که توی اون مغازه ها شنیدم این بود که گفتند نصاب داریم که اگر بخوای با نصب یک برنامه توسط فلش تیونر دیجیتال را در این مدل و مدلهای 550 و مشابه فعال میکنه به طوریکه کانالهای ایران که در تهران دیجیتال پخش می شود را می گیرد و نیاز به دستگاه دیجیتال جدا گانه نیست.و گفت چهل تومن می گیره
از یک نفر دیگه که سوال کردم گفت این یک برنامه نیست بلکه با تغیرر بعضی آیتم ها در منوی مخفی این کار را می کند. آخرین خبر هم ای نکه یک مغازه بود که مدلهای 550 را با همین روش تغییر داده بود و به قیمت 970 دهزار تومت می فروخت با تضمین گرفتن کانالهای دیجیتال.
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
آخرین نظرم را هم میگم اینکه با توجه به اختلاف قیمت حدود دویست تومنی بین 650 و 550 شاید بهتر می بود من 550 بخرم چون امکانات 650 اون قدر نمی ارزه البته این نظر شخصی من هست چون من 550 ندارم که با هم مقایسه کنم . اگه دوباره می خواستم بخرم شاید 550 می خریدم.
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
توی پیغامهای قبلی گفته شده برادر من ضمنا برای تست من فقط زدم برق همه برفک هاش را دیدم و ظاهر تلویزیون را از نظر آسیب ظاهری چک کردم
---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
توی پیغامهای قبلی گفته شده برادر من ضمنا برای تست من فقط زدم برق همه برفک هاش را دیدم و ظاهر تلویزیون را از نظر آسیب ظاهری چک کردم