من همین الان دارم با ترنت 13 می گیرم!!
ولی چرا rapidshare اینطوریه من هر وقت می خواهم بگیرم می گه ip شما داره االان دانلود می کنه!
یعنی چی این اونوقت!؟![]()
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
من همین الان دارم با ترنت 13 می گیرم!!
ولی چرا rapidshare اینطوریه من هر وقت می خواهم بگیرم می گه ip شما داره االان دانلود می کنه!
یعنی چی این اونوقت!؟![]()
مودم سازگار با مخابرات چی بگیرم. یکی میگه TP LINK TD-8811 بگیر یکی میگه D-link بگیر یک هم میگه جفتشون چینی شدن و خرابی داره و همون Huawei از همه بهتره! من که گیج شدم![]()
اون دلیلش چیز دیگریست
در سرویسهای اینترنت ضریب اشتراک 8 هست خوب؟
یعنی هشت نفر به همراه شما با استفاده از یک آی پی مشغول دانلود هستند
چه بسا که دو نفر و یا بیشتر مشغول دریافت از یک سایت دارای محدودیت برای ای پی نظیر رپیدشیر باشند
و در همین حال پیغام خطایی مبنی بر این وضعیت دریافت میکنید که به کاربر اخطار میدهد که تا چند دقیقه دیگر حق دریافت هیچ گونه فایلی نخواهد داشت
این پیغامها و محدودیت ها بیشتر برای خرید اکانت از سایت مزبور میباشد
سئوالی بود در خدمتم
--------------------------------------------
امروز اینترنت مخابرات من هم به راه افتاد
سرعتش حدود 13 هست و بیشتر به درد وبگردی میخوره و دیدن وبسایتها
به نظرم فعلا از هر حیثی عالیه
ولی برای دانلود مطقا نمی ارزه من 512 داشتم مثه چی دانلود میکرداما خوب نسبت به قیمت میتونم بگم عالیه
و قراره گوش شیطون کر بعد از عید هم تعداد پورتها افزایش پیدا کنه هم این که محدودیت 128 برداشته بشه.
برای دوستان آرزوی سلامتی دارم واقعا که توی این 6 ساعت بدک نبوده فقط دانلودش مزخرفه که اگه خوب میشد عالی بود.
Last edited by KING_DESIGNER; 10-02-2010 at 23:56. دليل: ی
دی لینک نگیر مثل اینکه مشکل زیاد داشته سری جدیداشم نورعلا نور ظاهراً
ولی از همه بیشتر از تی پی لینک تعریف می کنن هم ارزونه به نسبت هم کاراییش خوبه هم شرکتی نیست که بگه ساپورت نمی کنیم.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
آقا مبارکهبه امید روزی که همه محدودیت ها برداشته شه...
پیشگامان شرکت یزدی کارشون درسته ... از با کیفیت ترین سرویس دهنده هاست شرکت سپنتا هم بخش adsl اِش نماینده همونه...
بالاخره با adsl مخابرات بازی آنلاین رو امتحان کردم.(سام ماجراجو)
حرکات اونا سریع به من می رسید یعنی دریافتم خوب جواب می داد.
ولی حرکات من حدود 20 ثانیه دیرتر میرسید به نظر شما بیشتر به خاطر ping یا اینکه مخابرات ارسال رو 32 کیلوبیت کرده اینطوری میشه؟
حالا به نظرتون واقعا می خواد محدودیت 128 رو برداره!!!![]()
Last edited by tapic; 11-02-2010 at 13:47.
salam man dirooz internetam vasl shod vali emruz sorate downloadam roo 4 5 sabete kasi midoone chera? mamnun
bacheha mahe dige to markaze jamaran mahdudiate 128 ro barmidara? kasi midoone
merci
مخابرات کلا که سرویسش خوبه چرا؟
همیشه هم گفتم بین بد و بدتر عقل میگه بد رو باید انتخاب کرد
مخابرات پشتیبانی نداره مثل همین امروز که تمامی دسترسیها قطع بود
خیالتون راحت صبانت و شاتل و غیره هم سرشون رو گذاشتن رو بالش تخت خوابیدن
خوب اونجا ماهی 30-40 تومن پیاده میشی این هم وضع سرویس دهیه
مخابرات هم همین کلاهبرداریها رو داره خوب عقل میگه با ماهی ده تومن حداقل این دل دزدی ها رو تحمل کنیم
معلوم هم نیست این مملکت گل و بلبل بالاخره میخوان سرویس بدهند یا نه
یه دفعه برق رو قطع کنن ریشه همه چی رو در بیارن . نه این که بلا ملا رو سر کابل فجیره بندازن ( فهمیدیدن که کابل وصله شد و سرویسها امروز رسما به حالت عادی برگشت جالبه ..)![]()
سلام
دوستان شما سرعتتون الان(یعنی ساعت 7:14) خوبه؟
برای من ذغالی ذغالی شده!تهران اینجوریه یا همه جا؟ یا ای اس پی من؟![]()
سرویسهای مخابرات همیشه خوب بوده به غیر از دیشب و امرو صبح تا ظهر ساعت 2 که تعطیل بود !
ساعت 2 تا همین الان هم که ساعت 6:30 هست تازه گوگل رو باز کردند. یادشون رفته بود طفلکی ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)