dostan yeki mano rahnamaee kone chejori ino begiram?
dostan yeki mano rahnamaee kone chejori ino begiram?
سلام . دو تاسوال داشتم . من این نرم افزار رو دارم و مشکل خاصی هم ندارم غیر از اینکه موقعی که مثلاً جایی رو مشخص میکنم که میخوام برم بعد از چند لحظه میگه باید خریداری کنی و قطع میشه مسیر ولی از برنامه خارج نمیشه .
کسی جواب من نمی ده؟
سلام دوست عزیز ، فـکر نکنم بشـه کاری کرد !
کسی هم امتحـان نکرده ، همینجوری که خودتون گفتیــد جایگزین میشه فایلهــا
موفق باشید!
احتمالا شما همه چيو مستقيما از خود سايت نوكيا گرفتين...
براي اينكه اين مشكل رفع بشه nokia maps كرك شده كه تو همين تاپيك(پست اول) هست رو دانلود و نصب كنين!
چند روز پیش مشکلی برای گوشیم ( نوکیا c7 ) پیش اومد که مجبور شدم گوشی را ریست کنم. بعد از ریست تمام اطلاعات مربوط به map را که قبلا کپی کردم بودم را دوباره به سرجاش برگردوندم ولی الان وقتی مپ را اجرا میکنم فقط نقشه ها را میاره وgps فعال نمیشه. می تونید کمکم کنید.
Last edited by bache shi_a; 03-02-2011 at 11:13.
با سلام
دوست عزیز legend
اولا از این که زحمت کشیدین و این نقشه هارو در اختیار دوستان قرار دادین ممنونم
اما میشه بگین این نقشه ها رو از کجا یا چه سایتی و چگونه بر میدارین ؟
با سلام
دوستان عزیز مخصوصا legend
اولا از اینکه زحمت میکشید و این نقشه ها رو در اختیار دوستان قرار میدید بسیار ممنونم اما میشه لطف کنین بگین که چگونه و از کجا یا از کدوم سایتی این نقشه ها رو بر میدارین ؟
این نقشه ها رو با Nokia Ovi Suite میشه از اینترنت دانلود کرد همینطور یه نرم افزار قدیمی ترم هست به نام Nokia_Map_Loader که البته بعد از اومدن ovi نوکیا اونو از رو سایتش برداشته و اگه کسی از قبل اونو داشته باشه
دانلود که کردی پوشه cities تو مموری همون نقشه هاس کپی میکنی و میدی به هرکی که میخوای :d
Last edited by E.K.H; 04-02-2011 at 23:34.
سلام.
مثل اینکه جزو اسراره!
منم پرسیدم کسی جواب نداد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)