سلام تو حالت اورکلاک 4.9 ولی تو ویستا 5.1! یعنی ویستا سبکتره؟!
سلام تو حالت اورکلاک 4.9 ولی تو ویستا 5.1! یعنی ویستا سبکتره؟!
احتمال داره اورکلاتون نتیجه ی خوبی نداده.سلام تو حالت اورکلاک 4.9 ولی تو ویستا 5.1! یعنی ویستا سبکتره؟!
ماکسیمم Rating توی ویستا 5.9 بود ولی توی Seven فکر میکنم 7.9 هستش.
برای همین اگر توی ویستا 5.1 شده و اینجا 4.9 اگر قرار باشه از همون 5.9 در نظر بگیریم یعنی شما شدی چیزی حدود 3 از 5.9 توی ویندوز 7.
با این حساب یه جای کار مشکل داره. از OverClock خارج کن. سیستم رو یک بررسی کلی بکن.
در ضمن توی کارهای دیگه مثل بازی یا نرم افزارهای گرافیکی افت کارایی نداشتی؟
آخه برای منم جالب شد.
نه تو بازی و همه نرم افزارا خیلی بهتر عمل میکنه....... و تو بازی مثلا 15 درصد بیشتر performance میگیره
شما این اطلاعات رو برای هاردتون نوشتین پس چرا بازم نمره 5.9 دارید. با این وجود آیا تغییر محسوسی در پرفرمنس سیستم دارید.
Minimum Transfer Rate: 133.7 MB/s
Maximum Transfer Rate: 258.0 MB/s
Average Transfer Rate: 209.5 MB/s
Access Time: 13.2 ms
Burst Rate: 165.9 MB/s
CPU Usage: N/A
خدا رو شکر که بعضی ها به بعضی پست ها و سوالها جواب نمی دن. به هر حال به ذهن خودم رسید چون سرعت دسترسی به اطلاعات در هارد مکانیکی بالاست معمولا بالای 10 میلی ثانیه لذا این هاردها هرچقدر هم رید و رایت بالائی داشته باشن نمره بالای 5.9 نمی گیرن اما هارد اس اس دی زیر 1 و حتی میشه گفت معادل صفره
شما مطلب مربوط به یک سال و سه ماه پیش رو نقل قول کردین. (توجه کنید بیشتر از 400 روز) و بعد سوالی مطرح میکنید که خودتون صفحه ی قبل جواب دادین و بارها توی صفحات همین تاپیک بهش اشاره شده.شما این اطلاعات رو برای هاردتون نوشتین پس چرا بازم نمره 5.9 دارید. با این وجود آیا تغییر محسوسی در پرفرمنس سیستم دارید.
نمونش خودتون که جواب دادین در صفحه ی قبل.
و دوباره سوال خودتون رو خودتون جواب دادین با یک کنایه به کاربران انجمن.نه دوست عزیز 5.9 آخرین امتیاز برای هارد مغناطیستی هستش اگر بالاتر می خواهید اس اس دی تهیه بفرمائید
جالبه...
و دلیلش این بود که کسی جواب سوال شما رو نداد.خدا رو شکر که بعضی ها به بعضی پست ها و سوالها جواب نمی دن. به هر حال به ذهن خودم رسید چون سرعت دسترسی به اطلاعات در هارد مکانیکی بالاست معمولا بالای 10 میلی ثانیه لذا این هاردها هرچقدر هم رید و رایت بالائی داشته باشن نمره بالای 5.9 نمی گیرن اما هارد اس اس دی زیر 1 و حتی میشه گفت معادل صفره
مطلب 450 روز پیش که جوابش رو میدونید رو دوباره بپرسید معمولا کسی ریسک جواب دادن نمیکنه چون بودن توی انجمن باعث میشه آدم بفهمه هر کاربری از "ب" بسم الله با چه هدفی شروع میکنه.
در کل هاردهای مغناطیسی به دلیل اینکه برای دستیابی اتفاقی و یا مستقیم به اطلاعات فقط یک هد دارند و اون هد هم سطح هارد رو جستجو میکنه بنابراین سرعت دستیابیشون بیشتر از 5 میلی ثانیه در بهترین حالت و حدود 10 تا 15 میلی ثانیه در حالت عادی هستش.
حافظه های Solid State به دلیل اینکه مستقیم از Flash استفاده میکنند برای ذخیره ی اطلاعات و همچنین فرایندی شبیه RAM دارند سرعت دستیابیشون به اطلاعات بین 0.1 میلی ثانیه و بیشتر هستش.
اما میتونید از طریق Device manager در Properties هارد مغناطیسی تون Write Cache رو خاموش کنید و Score بالاتری در WEI بگیرید که معمولا موثره. استفاده از RAID هم در این مواقع تاثیر میزاره.
ولی کم دادن Score طبق بعضی منابع برمیگرده به 2 پوینت منفی به خاطر استفاده از تکنولوژی قدیمی و همین منابع! گفتند که حتی اگر یک SSD بی کیفیت هم داشته باشید گاها باز هم از هارد پوینت بهتری میگیره.
بنابراین بهتره به امتیاز هارد توجه نکنید.
من این مطلب رو می دونستم اما علتش برای من سوال بود که بعد از زدن پست اون مطلب اکسس تایم به ذهنم رسید از طرفی جواب دادن ریسکی نداره چون این مساله الانم مطرحه و مخصوص 400 روز قبل نبوده تا بگیم فایده ای هم نداره.
من که امتیاز دهی ویندوز 7 رو قبول ندارم
یه مقایسه کنید سیستم من با این دوستمون
سلام.
ببینید من این عکسو میزارم دیگه تایپیکو قفل کنید بره اینم سیستم ما:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)