تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 54 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه Mahast Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    45 درجه شرقی.. بالاتر از نصف النهار مبداء

پيش فرض

خوشحالم كه قضاوت سريع نمي كنيد و مي خوايد پست هاي ديگه رو هم بخونيد.
    نبايد جوري صحبت كنيد كه خواننده بخواد حس شما رو كشف كنه بلكه بايد طوري باشه كه اگر مي خوايد كسي حس شما رو درك كنه كلماتي رو كه اينجا قرار مي ديد بايد اين كار رو كامل بتونن انجام بدن .جايي مبهم نباشه.البته همه ما توي رسوندن مطلبمون به ديگران بالاخره ضعف هايي داريم ولي خوب انتظار اينكه كسي حتما بايد منظور رو بفهمه اشتباه هست.

!
    سلام آنجلو1920
    مرسی .واقعا ممنون از راهنماییتون.برای یادگرفتن همه چیز همیشه آماده ام.
    من تمام منظور شمارو درک کردم وبه خودم وقت میدم روی صحبتتون فکر کنم.
    .

2. 2 کاربر از Mahast Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام آنجلو1920
    مرسی .واقعا ممنون از راهنماییتون.برای یادگرفتن همه چیز همیشه آماده ام.
    من تمام منظور شمارو درک کردم وبه خودم وقت میدم روی صحبتتون فکر کنم.
    لطف دارين.بازم ممنون از اينكه وقت مي زارين تا پاسخ درستي پيدا كنين.
    دین عوام یا بهتر بگویم مذهب عوام متفاوت از مذهب فیلسوف است ! (فیلسوف تعصبی ندارد )
    اين مطلب از دكتر علي شريعتي هست:
    مذهب تلاش انسانی است به هست آلوده تا خود را پاک سازدواز خاک به خدا باز گردد، طبیعت و حیات را که دنیا می بیند، قداست بخشد و اخری کند چه ، قدس به گفته دورکیم فصل مذهب است و شاخه جوهری آن

4. این کاربر از angello1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

ببخشیدکه من یک کلمه یعنی فقه رو درجملاتم که اصلا درموردفقه نبوده به کاربردم!! من درمورد علم اصول صحبت کردم وجایگاه علم وعقل درمذهب شیعه. البته برام جالبه که شمابهترازمن میدونیدکه من چی میگم والان چندین پسته که خارج ازموضوع تاپیک صحبت میشه وشماهم جزو مقصرین اصلی این ماجراهستی. یه مشت مرده رو کشوندی اینجاواصلاهم درموردفلسفه صحبت نمیکنی. به ماچه که کی باچی مشکل داره یانداره اونم هزارسال پیش!!! حرفی بزنید که به دردخودتون لااقل بخوره!!
    توصیح جالب بود
    اين مطلب از دكتر علي شريعتي هست:
    مذهب تلاش انسانی است به هست آلوده تا خود را پاک سازدواز خاک به خدا باز گردد، طبیعت و حیات را که دنیا می بیند، قداست بخشد و اخری کند چه ، قدس به گفته دورکیم فصل مذهب است و شاخه جوهری آن
    تا دیدند کتابهای دکتر ملت رو آگاه میکنه شروع به تحرف کردند!
    کتابهای 20 صفحه ای دکتر رو 10 صفحه اش رو کم کردن و در عوض 20 صفحه اضافه کردن!!!!
    روش حلیل دکتر اینطور هست که هم خوب رو میگه و هم بد رو
    هم علم رو میگه و هم دین رو
    و نتیجه گیری نمیکنه و نتیجه گیری به عهده خود فرد هست
    پس نمیشه یک قسمت خاص از کتابهاب ایشون رو سند قرار داد و انکار شما نوعی تحریف هست
    اگر میخواین از جملات دکتر که در کتابها به کار بردن استفاده کنید باید کل کتاب رو بزارید!
    واما مثل اینکه بازار دین دوباره داغ شده!
    پس دو سوال میپرسم
    چرا دین اسلام به تمام دنیا با زور شمشیر تحمیل شد و چرا مثل یک ویروس منتقل شد؟
    چرا اگر دینت را از اسلام تغییر دهی مستحق مرگی؟
    مگر اسلام دین آزادی نیست؟!!!

6. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

ببخشیدکه من یک کلمه یعنی فقه رو درجملاتم که اصلا درموردفقه نبوده به کاربردم!! من درمورد علم اصول صحبت کردم وجایگاه علم وعقل درمذهب شیعه. البته برام جالبه که شمابهترازمن میدونیدکه من چی میگم والان چندین پسته که خارج ازموضوع تاپیک صحبت میشه وشماهم جزو مقصرین اصلی این ماجراهستی. یه مشت مرده رو کشوندی اینجاواصلاهم درموردفلسفه صحبت نمیکنی. به ماچه که کی باچی مشکل داره یانداره اونم هزارسال پیش!!! حرفی بزنید که به دردخودتون لااقل بخوره!!
    والا بنده که یادم نمیاد با شما بحثی کرده باشم و پست هایی که دادم در پاسخ به پست های دوست دیگری بوده اند . البته امکان اشتباه از سوی من بوده و ممکن است چون پست های قبلی شما را نخوانده ام ، پاسخی مناسب نداده باشم .

یادم نمیاید که از اولین پست شما که درباره اصول و جایگاه عقل در مذهب شیعه یا هر چیزی دیگری بوده بحثی کرده باشم .

وظیفه فلسفه گشتن به دنبال علت هاست
    مهم نیست پرسش چه باشد . اگر قرار باشد درباره اصول و فقه اسلامی بحثی فلسفی داشته باشیم باید از خارج این علوم به این علوم نگاه کنیم و تعصبی به مذهب و دین نداشته باشیم . چون فقه و علوم اسلامی در نتیجه دین اسلام پدید امدند و یکی از وظیفه های فلسفه کالبد شکافی دین است.

در ضمن دوست من با عرض معذرت باید ذکر کنم همان علم اصول را مردگان برای شما به ارث گذاشتند پس صحبت در مورد مردگان عیبی نباید داشته باشد که ملاصدرا خودش نقش مهمی در این پست ها بازی خواهد کرد .

دکتر شریعتی فکر می کنم در تشیع علوی و تشیع صفوی می گوید : اگر کسی سخنی گفت و به آن ایرادی گرفته نشد یعنی کسی چیزی از آن نفهمیده .

پس صحبت های من بیخود نبوده
    Last edited by msshamraz; 11-06-2010 at 20:52.

8. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کتابهای 20 صفحه ای دکتر رو 10 صفحه اش رو کم کردن و در عوض 20 صفحه اضافه کردن!!!!
    دكتر قبل از خودشون به يك نفر وكالت داده بود كه كتاب هاش رو تصصيح بكنه شايد اون اين كار رو كرده ولي بعيد بدونم چيزي كم كرده باشه
    اگر کسی سخنی گفت و به آن ایرادی گرفته نشد یعنی کسی چیزی از آن نفهمیده .
    دكتر كه صحيح مطلق نيست انسان بايد خود فكر كند ولي اگر هم فكر كند باز به همين نتيجه ميرسد.

10. این کاربر از Framason بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اينكه هم خوب رو مي گه و هم بد رو و علم رومي گه وهم دينو را درست فهميدي اما دكتر برخلاف تصور شما هميشه نتيجه گيري مي كنن.
    دكتر در جايي مي فرماين كه من وقتي مي خوام در مورد مسيحيت صحبت كنم قبلش يك مسيحي مي شم طوري كه مثل يك مسيحي تعصب داشته باشم و مثل يك مسيحي فكر بكنم.
    با در نظر گرفتن اين مورد مي تونيد كتاب هاي دكتر رو مطالعه بفرماييد كه به عنوان مثال اوايل كتاب همان عقايد اشتباه مسيحيت (كنوني ) را دارد (آگاهانه) و بعد به مرور كه در كتاب پيش مي رويم مشاهده مي شه كه حرف هاي اول كتاب رو نقض كرده و بعد حقيقت رو مي گه و نتيجه گيري مي كنه.
    پس نمیشه یک قسمت خاص از کتابهاب ایشون رو سند قرار داد و انکار شما نوعی تحریف هست
    اگر میخواین از جملات دکتر که در کتابها به کار بردن استفاده کنید باید کل کتاب رو بزارید!
    بنده قست نتيجه گيري ايشون رو گذاشتم .
    پس دو سوال میپرسم
    جواب سوال اولت :
    دين اسلام هيچوقت با زور شمشير تحميل نشده.
    هميشه دين ما مورد حمله قرار گرفته و پيامبر ما به دفاع پرداختن.پيامبر دستورات خدا رو اطاعت مي كردن.بزار يك مثال برات بزنم.
    وقتي ويروسي به بدن شما حمله مي كنه چكار مي كنيد؟ مطمئنا به مبارزه با اين ويروس مي پردازيد و زماني كه با قرص و دارو ويروس رو شكست داديد كسي كه ويروس شناسه مي گرده و عوامل ابتلا به اين ويروس رو پيدا مي كنه و كاري مي كنه كه ديگه اون ويروس جون با ارزش انسان رو به خطر نندازه!
    زماني كه ويروس هايي مثل جنابعالي در اون زمان غارت مي كردن و هزار اشتباه ديگه و خون مسلمانان رو مي ريختن پيامبر مجبور مي شد مبارزه كنه با اين ويروس ها در غير اين صورت كه جان مسلمان و اموالش و حريم شخصي اش را همين ظالمان به باد مي دادند.
    براتون يك نمونه سند مي زارم اگر مشتاق بودي مي توني خودت بري كتاب بخوني!
    سند:
    كرز بن جابر فهري به گله مدينه غارت برد, پيغمبر(با افرادش) هم به دنبالش رفت و از مدينه خارج شد تا سفوان هم رفت ولي كرز رفته بود.( دليلش اين بود كه اونا جاسوس داشتن و اقدامي رو كه پيامبر مي خواست انجام بده زودتر به كرز خبر مي دادن و كرز هم يا مسيرش رو عوض مي كرد يا سريع تر حركت مي كرد كاروانش.)
    بعد پيامبر در ماه رجب سال دوم 9 نفر رو مي فرسته تا بر سر راه عاملان اين غارت كمين كنن و از كاري كه مي كنن به پيغمبر خبر بدن. خلاصه مي كنم كه بعد بهشون حمله كردن و مجازات غارتشون رو بهشون چشوندن.
    مي بيني! هميشه ظلمي در حق مسلمان ها شده كه ما در پي حق رفتيم و مبارزه كرديم.
    پس ديگه نگو چرا اين چرا اون بلكه اول مطالعه كن اگر جايي مبهم باشه سوالاي اين جوري مطرح كن.
    ويروس به چيزي مي گن كه كارش يه جورايي شبيه به ستمه نه اينكه دفاع از خود كه حق هم هست.اسلام ويروسه؟؟؟اسلامي كه هر كارش بر پايه ي حق بوده وهست!
    دكتر علي شريعتي در مناجاتش مي گه:(مناجات به صورت چند خط نه دنباله دار)
    خدای “مسئولیت هاى شیعه بودن” را که على وار بودن و على وار زیستن و على وار مردن است، و على وار پرستیدن و على وار اندیشیدن و على وار جهاد کردن و على وار کار کردن و على وار سخن گفتن و على وار سکوت کردن است تا آنجا که در توان این بنده ناتوان على است، همواره فرا یادم آر.
    خودت به نتيجه رسيدي يا فتواي جديده؟
    تا تعريف جناب عالي از آزادي چي باشه هموني كه چند وقت پيش يه بنده ي خدا گفت آزادي و همه آزاد شدن؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

توصیح جالب بود

واما مثل اینکه بازار دین دوباره داغ شده!
    پس دو سوال میپرسم
    دوست عزیز اطلاعات شما خیلی خیلی ناقص هست
    1-مگر آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد توانست دین مردم یا حتی دید آنها به مسائل حکومتی را عوض کند که اسلام بتواند؟
    شما با زور می توانی خیلی چیزها رو بگیری و تحمیل کنی ولی اعتقادات چیزی نیست که با زور عوض شود
    اگر چنین ادعایی میکنی پس بهتره ثابت کنی

2-در مورد حکم مرگ در صورت ارتداد هم اطلاعات شما ناقص است . برای تکمیل اطلاعات خود اینجا را بخوانید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    من یه سوال ساده میخوام بپرسم! چرا افرادیک جامعه باهم برابرند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.اينكه هم خوب رو مي گه و هم بد رو و علم رومي گه وهم دينو را درست فهميدي اما دكتر برخلاف تصور شما هميشه نتيجه گيري مي كنن.
    دكتر در جايي مي فرماين كه من وقتي مي خوام در مورد مسيحيت صحبت كنم قبلش يك مسيحي مي شم طوري كه مثل يك مسيحي تعصب داشته باشم و مثل يك مسيحي فكر بكنم.
    با در نظر گرفتن اين مورد مي تونيد كتاب هاي دكتر رو مطالعه بفرماييد كه به عنوان مثال اوايل كتاب همان عقايد اشتباه مسيحيت (كنوني ) را دارد (آگاهانه) و بعد به مرور كه در كتاب پيش مي رويم مشاهده مي شه كه حرف هاي اول كتاب رو نقض كرده و بعد حقيقت رو مي گه و نتيجه گيري مي كنه.

بنده قست نتيجه گيري ايشون رو گذاشتم .

2.جواب سوال اولت :
    دين اسلام هيچوقت با زور شمشير تحميل نشده.
    هميشه دين ما مورد حمله قرار گرفته و پيامبر ما به دفاع پرداختن.پيامبر دستورات خدا رو اطاعت مي كردن.بزار يك مثال برات بزنم.
    وقتي ويروسي به بدن شما حمله مي كنه چكار مي كنيد؟ مطمئنا به مبارزه با اين ويروس مي پردازيد و زماني كه با قرص و دارو ويروس رو شكست داديد كسي كه ويروس شناسه مي گرده و عوامل ابتلا به اين ويروس رو پيدا مي كنه و كاري مي كنه كه ديگه اون ويروس جون با ارزش انسان رو به خطر نندازه!
    زماني كه ويروس هايي مثل جنابعالي در اون زمان غارت مي كردن و هزار اشتباه ديگه و خون مسلمانان رو مي ريختن پيامبر مجبور مي شد مبارزه كنه با اين ويروس ها در غير اين صورت كه جان مسلمان و اموالش و حريم شخصي اش را همين ظالمان به باد مي دادند.
    براتون يك نمونه سند مي زارم اگر مشتاق بودي مي توني خودت بري كتاب بخوني!
    سند:
    كرز بن جابر فهري به گله مدينه غارت برد, پيغمبر(با افرادش) هم به دنبالش رفت و از مدينه خارج شد تا سفوان هم رفت ولي كرز رفته بود.( دليلش اين بود كه اونا جاسوس داشتن و اقدامي رو كه پيامبر مي خواست انجام بده زودتر به كرز خبر مي دادن و كرز هم يا مسيرش رو عوض مي كرد يا سريع تر حركت مي كرد كاروانش.)
    بعد پيامبر در ماه رجب سال دوم 9 نفر رو مي فرسته تا بر سر راه عاملان اين غارت كمين كنن و از كاري كه مي كنن به پيغمبر خبر بدن. خلاصه مي كنم كه بعد بهشون حمله كردن و مجازات غارتشون رو بهشون چشوندن.
    مي بيني! هميشه ظلمي در حق مسلمان ها شده كه ما در پي حق رفتيم و مبارزه كرديم.
    پس ديگه نگو چرا اين چرا اون بلكه اول مطالعه كن اگر جايي مبهم باشه سوالاي اين جوري مطرح كن.
    ويروس به چيزي مي گن كه كارش يه جورايي شبيه به ستمه نه اينكه دفاع از خود كه حق هم هست.اسلام ويروسه؟؟؟اسلامي كه هر كارش بر پايه ي حق بوده وهست!
    دكتر علي شريعتي در مناجاتش مي گه:(مناجات به صورت چند خط نه دنباله دار)
    خدای “مسئولیت هاى شیعه بودن” را که على وار بودن و على وار زیستن و على وار مردن است، و على وار پرستیدن و على وار اندیشیدن و على وار جهاد کردن و على وار کار کردن و على وار سخن گفتن و على وار سکوت کردن است تا آنجا که در توان این بنده ناتوان على است، همواره فرا یادم آر.

خودت به نتيجه رسيدي يا فتواي جديده؟

تا تعريف جناب عالي از آزادي چي باشه هموني كه چند وقت پيش يه بنده ي خدا گفت آزادي و همه آزاد شدن؟
    1.خوب بود نتیجه گیری ایشون در مورد اسلام رو هم میزاشتید!!!!!
    اگر شما نزاشتید من میزارم
    کتاب پدر و مادر ما متهمیم بدون تحریف از معلم عزیز علی شریعتی
    کد:
    2.واقعآ بعضی ها باید خجالت بکشن!
    تمام تاریخ نویسان بزرگ اروپا و امریکا و حتی عرب!!!
    گفتند که اسلام به زور وارد ایران شده و ایرانی ها به شدت مقاومت کردن
    خیلی جالبه که بعضی تاریخ نویسان (فقط ایرانی) میگن نه ما خودمون قبول کردیم!!
    البته این تاریخ نویسان معتبر در زمان پهلوی هم یه حرف دیگه میزدن و حالا!!
    آیا میشه به اینها اعتماد کرد و اصلآ قابل استناد هست!!!!!!!!!!!
    1-مگر آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد توانست دین مردم یا حتی دید آنها به مسائل حکومتی را عوض کند که اسلام بتواند؟
    شما با زور می توانی خیلی چیزها رو بگیری و تحمیل کنی ولی اعتقادات چیزی نیست که با زور عوض شود
    اگر چنین ادعایی میکنی پس بهتره ثابت کنی

2-در مورد حکم مرگ در صورت ارتداد هم اطلاعات شما ناقص است . برای تکمیل اطلاعات خود اینجا را بخوانید:
    کد:
    اطلاعات من ناقص هست
    من به نظر شما احترام میزارم
    اگر دونستن چیزهایی که همه میدونن اطلاعات محسوب میشه بله اطلاعات من ناقص هست!!!!
    1.اون حمله فرق میکنه
    اون برای تصاحب ثروت هست و اسلام یک عقیده هست و حمله اسلامی یک حمله به عقیده مردم
    برای از بین بردن اعقیده مردم
    نمونش هم اینکه کل فرهنگ مصر رو از بین برده
    ولی ایرانیها طوری هستن که اسلام رو حل کردن
    برای مثال شیعه و عرفان رو بوجود آوردن!!!!
    2.از دوستان سوال میکم
    آیا انسان آزاد هست یا خیر؟
    اگر آزاد هست چرا باید برای اینکه عقیده اش رو عوض کنه کشته بشه!؟؟؟؟؟؟؟
    این آخر خرافات و تحمیل و صلب آزادی و... نیست؟؟؟؟!!!

نام خانوادگی ام را شما انتخاب کردید و نامم را
    بس است راهم را خودم انتخاب خواهم کرد.دکتر علی شریعتی
    Last edited by saeeddz; 13-06-2010 at 10:27.

16. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

نمونش هم اینکه کل فرهنگ مصر رو از بین برده
    خودشان آن را از بين بردند نه اسلام
    ولی ایرانیها طوری هستن که اسلام رو حل کردن
    برای مثال شیعه و عرفان رو بوجود آوردن!!!!
    درسته ولي همين ايران هم شده مثل مصر وكشور هاي عربي حتي بدتر........
    .از دوستان سوال میکم
    آیا انسان آزاد هست یا خیر؟
    اگر آزاد هست چرا باید برای اینکه عقیده اش رو عوض کنه کشته بشه!؟؟؟؟؟؟؟
    این آخر خرافات و تحمیل و صلب آزادی و... نیست؟؟؟؟!!!
    حرف حق جواب ندارد.
    اگه شما بيشتر بلدي كاملش كن
    چون اطلاعات من هم همين ها رو ميگه پس نياز به كامل شدن داره.
    شما از جنگ فرهنگي و تحميل عقايد در جنگ ها چيزي نميدوني؟اگه نميدوني بگو كاملش كنم اينجا جاشه.
    -مگر آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد توانست دین مردم یا حتی دید آنها به مسائل حکومتی را عوض کند که اسلام بتواند؟
    اگه نميدونستي بدون
    تاثير داشته كه هيچ تاثير شديد هم داشته
    اگه ميخواي اطلاعاتت كامل بشه برو پيش يه افغاني كه تازه از كشورش اومده ازش بپرس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •