سلام کسی سایتی سراغ داره که کسایی که با این موتور بازی میسازن بزارن اونجا
اگه داره لطفا ادرس سایت رو بزاره
سلام کسی سایتی سراغ داره که کسایی که با این موتور بازی میسازن بزارن اونجا
اگه داره لطفا ادرس سایت رو بزاره
سلام دوست عزیز
من که دیروز تو پست زیر بهتون گفته بودم Showcase آنریل.
اگه نتونستی آدرسشو پیدا کنی، اینه لینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی بازی هاشو می تونی دانلود کنی، 3-2 تاش سورس کامل هم داره. البته در آینده توی همین آدرس کارای بیشتری می بینی، جون UDK تازه چند ماهه اومده. قبلا با Unreal Engine 3 افراد فقط Mod می ساختن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مد هایی که با UE3 برای Gears Of War ساختن:
اینم بیش از 200 مد که برای Unreal Tournament 3 ساخته شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی بود بپرس، فعلا بای.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستان
امروز خبر دار شدم که یه قابلیت جدید به Viewport آنریل اصافه شده به نام Depth Dependent که معنیش میشه وابسته به عمق. مزیتی که به وجود میاره خوانایی راحت تر وایرفریم ها توی Viewport هست. مثلا عکس زیر رو ببینین:
توی قسمت سمت چپ این ویژگی خاموشه و توی راستیه روشنه. توی کار ساختمون وسط تصویر برین، و سمت چپی رو با راستی مقایسه کنین. توی سمت چپی اونجا که وایرفریم ها زیاد شده، معلوم نیست جی به جیه، ولی تو راستیه قسمتها مجزا شدن.
این ویژگی به طور پیش فرض فعاله ولی از منوی تنظیمات می شه غیر فعالش کرد.
خوشم میاد خیلی از موتورهای دیگه که توی همین فروم بحث شده یه همچین آپدیت هایی نداره، با اینکه یه سریش پولیه،ولی UDK با اینکه Free هست ماهی چندتا ویژگی به درد بخور بهش اضافه میشه.
تا بعد.
سلام
با این موتور بازیهای سبک استراتزی و ار پی جی و اینجور چیزا میشه ساخت ؟
دیدم بازیهایی که باهاش ساختن خیلی قشنگ و واقعین
کسی اگه فروشگاهی سراغ داره این موتور رو برای فروش گذاشته ادرسش رو بزاره
سلام
بله با UDK هر سبکی می تونی بسازی، البته موتور به صورت پیش فرض روی FPS و TPS تنظیم شده. من خودم دارم یه چیزایی توی مایه ی استراتژی می سازم. جزئیات بیشتر رو توی پست زیر گفتم:
این موتور رایگانه و می تونی از لینک زیر دانلود کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UDK ماهی یه ریلیز ازش میاد، توی پست زیر آدرس یه فروشگاه رو دادم که UDK چند ماهه پیش رو میده 500، راسه یه بستنی(چرا هی من به ایجا که می رسم یاد بستنی میفتم؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)، البته فرق هر ریلیز در یه سری جزئیاته و همون که اونجا هست برای کارتون کفایت می کنه. اگه خواستی UDK رو از این فروشگاه بگیری، 8-7 تا آموزش در مورد UDK گذاشته، اونارم حتما بگیر، همش رو هم 10 تومن نمی شه. من خودم هرچیشو نداشتم خریدم، اینا برای راه افتادنت لازمه:
بله خوشبختانه همون طور که گفتی بازیهای این موتور بر خلاف خیلی از موتور هایی که داخل ایران باهاش کار می کنن، کیفیت خوب و در مواردی عالی دارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلی داشتی بگو.تا بعد.
Last edited by tovamohammad; 16-04-2010 at 20:12.
آموزش جديد براي udk (گذاشتن آسمون)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها .
من خودم تنهایی کار می کردم و سری هم به این سایت نمی زدم ، چون اصلا این سایت رو به عنوان سایت اموزش ساخت بازی قبول ندارم . ولی می بینم که بچه های اینجا در زمینه ی udk خوب کار میکنن .
اما چون تالاری باسه خود انجین ندارید ، راستشو بهتون بگم ، کارتون بی ارزش شده . و خیلی هم حرف های تکراری و چرت الکی هم می زنید.
نمی دونم شما هم به fanaii یا پرشین دیزاینر سر می زنید یا نه ، اگه سر می زنید باید حتما طرح udk.ir رو دیده باشید. می خواستم از کسانی که یک دستی حتی کم دارن دعوت کنم که به این سایت بپیوندند ، اما هنوز در حال طراحی سایت هستیم و قرار نیست اصلا فرو داشته باشه . و ایدش کلا فرق داره ، در ضمن این هایی هم که با ما همکاری کنند ، پولی هم عایدشون خواهد شد. و می تونن از دانششون از همین الان سود ببرن.
اما اگه از فعالین هم مطالب مفید این تالار ( فکر نکنم بیش از 10 صفحه بشه و وقت زیادی ازتون گرفته نمی شه ) را جمع کند خیلی خوبه. (البته سایت udk.ir فقط مربوط به این انجین نمی شه ها)
نكستچر براي udk:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد من يه مشكل دارم تو كار با اين انجين ميتونم مطرح كنم؟
بله می تونی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)