تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 66 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

عزیزم بهتر بود جواب نمی دادی
    ایشون فن بوی نچندان مودب g10 هستند و فن بوی g10 هم در این تالار اجازه داره تا فحش زن و بچه هم بالا بره ( پستهای غیرمودبانه ایشون هنوزم توی تالار هست . ولی من یکبار کلی نوشتم " بهتر بود سوال رو جایی مطرح می کردید که افراد بادانش تری راهنماییتون کنند " لحنم بد تلقی شد !! و بخاطر لحن بد اخطار گرفتم !!! )
    این ، من و شما ییم که اگر به یکی بگیم " تو " اخطار می گیریم

خلاصه با توجه به لحن همیشگی ایشون و اغماض همیشگی مدیران در قبال فن بوی های g10
    کاش اصلا خودتون رو به زحمت نمی انداختید
    اگرچه پستتون برای من میفید بود و تایید حرف من بود که شارپنس b690 از g10 بهتره
    همونطور که جزئیات در b690 بدلیل آپسکیلینگ بهتر ، بیشتر و بهتر از g10 دیده میشن . و ذکر این نکته هم ضروریه که 99% تصاویری که امروز ما مشاهده می کنیم رسما به این آپسکیلینگ احتیاج دارند
    .

خداوند شما را خیردهاد
    منکه زبونم مو در اورد و 2 بار اخطار گرفتم بابت اینکه گفتم تفاوت وحشتناکی در تصویر این دو پنل وجود ندارد .

شما مثل اینکه نمیخوای درست و طبق روال معمول تو این فروم فعالیت کنی هر چقدرم که اخطار میگیری ظاهرا کارگر نیست و بازم تو مسائلی که مربوط به شما نیست دخالت میکنید 1000 بار عنوان شده اگر موردی و یا پستی هست که احساس میشه لحن بد و یا توهین و یا محتوای غیر قابل قبول اخلاقی داره یه دکمه بقل اون هست برای گزارش تخلف اونجا میتونید نسبت به این مطلب اعتراض کنید حالا پست دهنده هر کسی باشه فرقی نمیکنه رسیدگی میشه.شاید یک پستی زده بشه و مدیرا به هر دلیلی فرصت نکنن بخونن و یا متوجه موضوع نشن.

به کاربر آقای Terry Bogard هم برای آخرین بار میگم اگه میخواین تو این انجمن فعالیت کنید لحن پستهاتون رو درست کنید این آخرین اخطاری هست که بهت میدم دفعه بعد قول میدم دسترسیت حذف بشه.
    ----------------------------------------
    در مورد تفاوت پنلها به طور کلی در عکس به نظر من قضاوت درستی نمیشه انجام داد مگر اینکه شرایط و سورس یکسان باشه به علاوه دوربین یکسان و تنظیمات حرفه ای هر دو پنل.

محتوای مخفی: عکس 

این عکس رو یکی از دوستان از پنل G10 انداخته:

این یکی رو هم یکی دیگه از دوستان از پنل B690 انداخته:

اینم عکس اصلی:

در این عکسها نه شرایط محیط یکسان هست و نه نوع دوربینهای و حتی در صورت یکی بودن تنظیمات اونها مشخص نیست.
    Last edited by *Alucard*; 21-01-2010 at 21:10.

2. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه antoni_114's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دست تک تک همه دوستان را میبوسم که اطلاعات و تجربیات ارزشمدنتان را در این تاپیک و دیگر تاپیکها قرار میدهید
    چون من در این چند روز به اندازه چندین ماه اطلاعات بدست آوردم.من پس از کلی بررسی به 40b650 رسیدم و پس از کلی جستجو مدل اروپاییشو بدست آوردم فردا صبح قراره بیارند.فقط منتظرم جمعه بشه.حقیقتش من شیفته امکانات B650 شده ام چه برسه به مدل اروپاییش

4. این کاربر از antoni_114 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پلاسما g10 روی دیوار نصب میشه ؟؟ 690 چطور ؟؟
    هر دو قابلیت نصب بر روی دیوار را دارند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

6

آقا یه سوال:
    این فرومویر این رو آدم آپدیت کنه چی میشه؟
    این جا رو نگاه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

زده زبانش انگلیسیه
    من اگه این رو روی سیستم نصب کنم کل زبونش انگلیسی میشه؟
    من میخوام فارسی باشه.
    بعد اومدیم و نصب کردیم بعد اگه مشکلی پیش بیاد میشه به حال کارخونه برگردوندش(زبان فارسی و اینا)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دست تک تک همه دوستان را میبوسم که اطلاعات و تجربیات ارزشمدنتان را در این تاپیک و دیگر تاپیکها قرار میدهید
    چون من در این چند روز به اندازه چندین ماه اطلاعات بدست آوردم.من پس از کلی بررسی به 40b650 رسیدم و پس از کلی جستجو مدل اروپاییشو بدست آوردم فردا صبح قراره بیارند.فقط منتظرم جمعه بشه.حقیقتش من شیفته امکانات B650 شده ام چه برسه به مدل اروپاییش
    اگه برات اومد ببین امکاناتی که امیر گفته رو داره یا نه؟ چه جوریاس خلاصه. امیر که گمه فعلا
    من اگه این رو روی سیستم نصب کنم کل زبونش انگلیسی میشه؟
    من میخوام فارسی باشه.
    بعد اومدیم و نصب کردیم بعد اگه مشکلی پیش بیاد میشه به حال کارخونه برگردوندش(زبان فارسی و اینا)
    این کارو نکنی بهتره. چه کاریه؟ مگه الان مشکلی داره؟
    ولی خب خیلی ها هم کردن و مشکلی براشون پیش نیومده. قبلش همه گزینه های الان منوی مخفیتون رو یه جایی بنویسید یا مثلا عکس بگیرید از صفحه تا اگه مشکلی پیش اومد بدونین چیش تغییر کرده که این طوری شده. برای بعضی ها صفحه سیاه و سفید میشه بعد اپدیت ، برای بعضی ها تصویر rotate میشه برای بعضی ها هم هیچی نمیشه
    پیشنهاد میشه فریمور رو از سایت خاورمیانه یا سایت امارات بگیرین.
    در ضمن سوالاتتون از بی690 رو در تاپیک مربوطش بگین تا بهتر و مفصل تر جواب بگیرین
    موفق باشی

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه
    از کجا ورژن اروپاییش را بدست آوردی ؟ گارانتی داره ؟ ----T چطور؟ قیمت؟

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اول اینکه مبارک باشه.
    دوم اگه میشه در مورد قیمت و نحوه تهیه اون توضیح دهید.
    سوم از امکاناتش و کیفیتش بنویسید.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

چند نکته از دو پنل 690 و g10

پیکسل های مورد استفاده شد در g10 به صورت مربعی شکل هست و پیکسل های مورد استفاده در 690 به شکل دایره ای .

پیکسل های مربعی شکل در صحنه های متحرک بهتر عمل می کنند , و پیکسل های دایره ای در صحنه های ثابت و کم تحرک عمل کرد بهتری نسبت به پیکسل های مربعی شکل دارن

متاسفانه Upsacler پنل g10 تو بزرگنمایی رزولوشن SD به HD پیکسل خاموش میزاره وسط پیکسلا این قضیه رو سیگنالای SD باعث میشه که برایتنس تصویر کم بشه چون یک سری پیکسل خاموش میمونن.

usb 690 تقریبا 90 درصد فایل های sd رو که از طریق usb پلی بشه رو به صورت 4:3 نشون میده, صرفا تبدیل اسکرین ست 4:3 به 16:9 یا همون wide در usb امکان پذیر نیست!

690 در ساپورت کدک های صوتی از usb چندان خوب عمل نمیکنه و عملکرد متوسطی رو داراس .

input lag نسبتا خوب و نه چندان عالی در lcd 690

منظور از input lag

مثلا وقتی در بازی ویدویی دسته یا همون گیم پد رو دکمه ایش رو فشار بدی با تاخیر اون عملکرد انجام بشه,مثلا شما گیم پد رو به سمت راست میگیری با تاخیر کاراکتر بازی تو پنل این حرکت رو انجام می دهد و به سمت راست می رود.البته به نظر من در بازی های فوق سریع مثل فوتبال این مشکل کمی ممکنه به چشم بیاد که من کمی در یکی دو صحنه حسش کردم, البته این مشکل وقتی حاد هستش که اگر شما علاقه ای به بازی های شبکه یا گروهی دارید ممکن هست این مسئله کمی آزار دهنده باشه به دلیل اینکه در بازی های شبکه ای به خصوص اکشن یک صدم ثانیه هم مهم هستش

690 بر خلاف بیشتر ال سی دی پنل ها که در صحنه های تاریک و فاقد نورهای مثل لامپ و... کمی از برایتنسشون رو از دست می دادن اینطور نیست و دقیقا به همون صورت و عملکرد که برایتنس در اتاق های پر نور داره در اتاق های تاریک هم داره ,بعضی از پنل ها ی ال سی دی به خصوص قدیمی تر ها در اتاق های تاریک کمی از شدت برایتنسشون کم میشد .
    Last edited by Ami R 940; 22-01-2010 at 19:04.

11. 6 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این مدل ۶۹۰ با مدل ۶۵۰ چه فرقهایی میکنه ؟
    کدوم بهترن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما مثل اینکه نمیخوای درست و طبق روال معمول تو این فروم فعالیت کنی هر چقدرم که اخطار میگیری ظاهرا کارگر نیست و بازم تو مسائلی که مربوط به شما نیست دخالت میکنید 1000 بار عنوان شده اگر موردی و یا پستی هست که احساس میشه لحن بد و یا توهین و یا محتوای غیر قابل قبول اخلاقی داره یه دکمه بقل اون هست برای گزارش تخلف اونجا میتونید نسبت به این مطلب اعتراض کنید حالا پست دهنده هر کسی باشه فرقی نمیکنه رسیدگی میشه.شاید یک پستی زده بشه و مدیرا به هر دلیلی فرصت نکنن بخونن و یا متوجه موضوع نشن.

به کاربر آقای Terry Bogard هم برای آخرین بار میگم اگه میخواین تو این انجمن فعالیت کنید لحن پستهاتون رو درست کنید این آخرین اخطاری هست که بهت میدم دفعه بعد قول میدم دسترسیت حذف بشه.
    ----------------------------------------
    در مورد تفاوت پنلها به طور کلی در عکس به نظر من قضاوت درستی نمیشه انجام داد مگر اینکه شرایط و سورس یکسان باشه به علاوه دوربین یکسان و تنظیمات حرفه ای هر دو پنل.

این عکس رو یکی از دوستان از پنل G10 انداخته:

این یکی رو هم یکی دیگه از دوستان از پنل B690 انداخته:

اینم عکس اصلی:

در این عکسها نه شرایط محیط یکسان هست و نه نوع دوربینهای و حتی در صورت یکی بودن تنظیمات اونها مشخص نیست.
    من با کی بد حرف زدم!؟
    این عکسام دقیقا نشون دهنده تفاوت واقعی b690 با g10 هستش رنگای سرد و بی روح b690 با مشکی متمایل به آبی دقیقا عین ریویو سایت cnet هستش یه لینکم از b650 با s1 بقل هم گذاشتم که youtube بود هر کی اون ببینه متوجه میشه کلا اینجا فن بویای سامسونگ زیادن.

14. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •