تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 109 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی نبود بالاخره به ما توضیح بده چطوری اولین برنامه رو تو مایلستون بریزم ؟
    این file explor رو چطوری نصب کنم؟

2. 3 کاربر از skuzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

10

مبارکه دوست عزیز.
    پیشنهاد می کنم یه بار این تاپیک رو از صفحه اول بخونی. شاید دو ساعت وقت ببره ولی مطمئن باش ارزشش رو داره. هم جواب سوالتو میگیری و هم کلی نکات به درد بخور در مورد گوشیت دستت میاد
    اگر هم حس خوندنش نیست باید صبر کنی دوستان جواب میدن
    موفق باشی

4. 2 کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچه های خوب و دوست دار موتو
    آقا یه سایت خوب و مشتی به ما معرفی کنید واسه بازی و برنامه واسه گوشیمون
    ازاین آندروید مارکت کسی تا حالا استفاده کرده ؟ چطوره ؟

6. 3 کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام. عزیز تعداد پست ها توی این تاپیک زیاده احتمالا دوستان ندیدن درخواست شما رو , شرمنده. راههای مختلفی وجود داره. اگه از آندروید مارکت میتونین استفاده کنین باهاش یه file explorer بگیرین و بعد دیگه با اون برنامه ها رو نصب کنین. میتونین از SDK استفاده کنین که یکمی سخت تره . میتونین از installer.exe استفاده کنین اما یه راه خیلی ساده تر هست من میگم اگه نتونستین به ترتیب بقیه رو میگم خدمتتون.برین به این لینک و این برنامه رو بگیرین و نصب کنین (برنامه زبانش اول چینی هست اما از اون پایین توی تسک بار میتونین انگلیسیش کنین ):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا گوشی رو به pc وصل کنین و حالت usb رو روی modem &tools بذارین ,از منوی settings گوشی برین به applications , بعد به development و تیک usb debugging رو بزنین. حالا اگه درایور گوشی نصب باشه اون android pc suite که نصب کرده بودین گوشی رو میشناسه. حالا فقط کافیه روی برنامه های با پسوند .apk کلیک کنین توی pc تا روی گوشی نصب بشه. شما فقط root explorer رو نصب کنین و بقیه برنامه ها رو از توی خود گوشی نصب کنین.

سلام بچه های خوب و دوست دار موتو
    آقا یه سایت خوب و مشتی به ما معرفی کنید واسه بازی و برنامه واسه گوشیمون
    ازاین آندروید مارکت کسی تا حالا استفاده کرده ؟ چطوره ؟
    سایت ها زیادن اما یکی از بهترین هاش اینه :
    کد:
    اما بهتره از مارکت کلاینت ها استفاده کنی که جایگزین آندروید مارکت هستن مثل اینا :
    http://www.4shared.com/file/GGAZmUtF/566951.html

کد:

http://www.4shared.com/file/RkQ0IX0u/Blapk_Market.html

البته این سومی یه مدت از کار افتاده بود نمیدونم دوباره کار میده یا نه. اگه خواستی سایت ها رو هم میبینم میذارم اما همینا نیازاتو برآورده میکنن.
    از مارکت هم استفاده کردم نیاز به v*pn داری و گوشی رو هم باید روی حالت aeroplane mode بذاری. اگه برنامه ای از مارکت خواستین بگین تا من از روی گوشیم بذارم .

من از فارسی ساز نکسوس استفاده میکنم و در on screen keyboard فارسی میاد.
    منظورم onscreen keyboard خود گوشی هستا.همه از فارسی ساز nexus استفاده میکنن.

جانی خبر نداری شما؟؟؟کجایییییییییییییییی یی؟؟
    ----------------------------------
    دلم خوش بود adsl شارژ کردم.فعلا که فرقی با دیال آپ نداره+قطع و وصل فراوون....
    شهاب جان باز به تو, من هنوزم دایل آپ دارم!!!! sense رو من روی custom rom pulsar داشتم اما بدیش اینا که هم یه سری باگ داره هم اینکه 2.0.1 هست نه 2.1

580 پایتخت میفروخت 590 هم دفینه
    عزیز خودت قیمت گرفتی؟ من پرسیدم گفت 650!!!! میشه اونجایی که توی پایتخت 590 میده رو آدرس یا تلش رو بدی؟
    Last edited by johnypersian1656; 22-04-2010 at 15:39.

8. 6 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. عزیز تعداد پست ها توی این تاپیک زیاده احتمالا دوستان ندیدن درخواست شما رو , شرمنده. راههای مختلفی وجود داره. اگه از آندروید مارکت میتونین استفاده کنین باهاش یه file explorer بگیرین و بعد دیگه با اون برنامه ها رو نصب کنین. میتونین از SDK استفاده کنین که یکمی سخت تره . میتونین از installer.exe استفاده کنین اما یه راه خیلی ساده تر هست من میگم اگه نتونستین به ترتیب بقیه رو میگم خدمتتون.برین به این لینک و این برنامه رو بگیرین و نصب کنین (برنامه زبانش اول چینی هست اما از اون پایین توی تسک بار میتونین انگلیسیش کنین ):

کد:
    حالا گوشی رو به pc وصل کنین و حالت usb رو روی modem &tools بذارین ,از منوی settings گوشی برین به applications , بعد به development و تیک usb debugging رو بزنین. حالا اگه درایور گوشی نصب باشه اون android pc suite که نصب کرده بودین گوشی رو میشناسه. حالا فقط کافیه روی برنامه های با پسوند .apk کلیک کنین توی pc تا روی گوشی نصب بشه. شما فقط root explorer رو نصب کنین و بقیه برنامه ها رو از توی خود گوشی نصب کنین.

سایت ها زیادن اما یکی از بهترین هاش اینه :
    کد:
    اما بهتره از مارکت کلاینت ها استفاده کنی که جایگزین آندروید مارکت هستن مثل اینا :
    http://www.4shared.com/file/GGAZmUtF/566951.html

کد:

http://www.4shared.com/file/RkQ0IX0u/Blapk_Market.html

البته این سومی یه مدت از کار افتاده بود نمیدونم دوباره کار میده یا نه. اگه خواستی سایت ها رو هم میبینم میذارم اما همینا نیازاتو برآورده میکنن.
    از مارکت هم استفاده کردم نیاز به v*pn داری و گوشی رو هم باید روی حالت aeroplane mode بذاری. اگه برنامه ای از مارکت خواستین بگین تا من از روی گوشیم بذارم .

منظورم onscreen keyboard خود گوشی هستا.همه از فارسی ساز nexus استفاده میکنن.

شهاب جان باز به تو, من هنوزم دایل آپ دارم!!!! sense رو من روی custom rom pulsar داشتم اما بدیش اینا که هم یه سری باگ داره هم اینکه 2.0.1 هست نه 2.1

عزیز خودت قیمت گرفتی؟ من پرسیدم گفت 650!!!! میشه اونجایی که توی پایتخت 590 میده رو آدرس یا تلش رو بدی؟
    خیلی آقایی مشکل رفع شد در مورد پایتخت هم من از کسی شنیدم میپرسم جاشو بهت می گم
    یا علی

10. 2 کاربر از skuzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستای عزیز علت این اختلاف قیمت حدود 90 هزار تومن با گارانتی و بدون گارانتی در مایلستون چیه؟
    مایلستون بدون گارانتی دقیقا با همون تجهیزات و بسته بندی و ... انسبت به گارانتی دار رائه میشه؟ (مثلا از نظر باتری و ... میشه اعتماد کرد؟)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

علت اختلاف فقط همون گارانتی خوب فیتکو هست وگرنه پک هاش فرقی ندارن. هر دو یکی هستن.

13. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام جانی
    میگم حالا هیچ کاستوم رامی واسه مایلستون 2.1 نیست. ؟؟!! بابا اچ تی سی این همه کاستوم رام داره.....

15. این کاربر از acmilan308 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون johnypersian1656 عزیز
    راستی مایلستون ساخت کجاست؟ و به سفارش کجا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ممنون johnypersian1656 عزیز
    راستی مایلستون ساخت کجاست؟ و به سفارش کجا؟
    خواهش میکنم عزیز.ساخت چین تحت لیسانس موتورولا. والا اینایی که توی ایران هست فکر میکنم همه سفارش تایلند و south asia باشه از روی build number چون اکثرا همینان.

سلام جانی
    میگم حالا هیچ کاستوم رامی واسه مایلستون 2.1 نیست. ؟؟!! بابا اچ تی سی این همه کاستوم رام داره.....
    این ویدئو رو ببین عزیز :

کد:
    کاستوم رام هم واسه 2.1 هست (گفته میشه ورژن 1.5 واسه 2.1 هست اما من تست نکردم چون اصلا به کاستوم رام معتقد نیستم توی آندروید ورژن های قبلی هم باگهای زیادی داشتن ).لیست کاستوم رام ها :

کد:
    البته رام های دیگه هم توسط افراد دیگه هست که اگه بخواین لینک میذارم اما تست نشده زیاد و مطمئن نیستم از باگهایی که داره.

پی نوشت : جدیدترین فیرمویر مایلستون که واسه کانادا هست رو الان دارم تست میکنم خدا کنه یه تغییری داشته باشه اگه خوب بود واسه همه ی کسایی که مایلستون دارن پ.خ میکنم چون لینک از خود سایت موتورولا هست اگه کسی هم میخواد زودتر تست کنه بگه تا لینک رو واسش بفرستم.

پی نوشت 2: لینک رو به acmilan عزیز هم دادم , واسه من که ایرانسل آنتن نداد.اما آنلاک بود همین خودش جای شکر داره.
    Last edited by johnypersian1656; 25-04-2010 at 01:40.

18. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •