سلام
من میخواستم ADSL بگیرم . دانلود شبانه هم ندارم. ولی یه سرویسی می خوام که سرعتش تابت و بدون نوسان باشه (بعد از ساعت 1 شب مهم نیست چه طور باشه). می خواستم راهنماییم کنید که ایا پارس انلاین خوبه یا نه؟
سلام
من میخواستم ADSL بگیرم . دانلود شبانه هم ندارم. ولی یه سرویسی می خوام که سرعتش تابت و بدون نوسان باشه (بعد از ساعت 1 شب مهم نیست چه طور باشه). می خواستم راهنماییم کنید که ایا پارس انلاین خوبه یا نه؟
سلام دوست عزیز
بدون هیچ مقدمه چینی میرم سر اصل مطلب.در این مطلب هیچ گونه غرض ورزی گنجانده نشده است و همگی ان از روی تجربه شخصی است.
اگر برای شما قیمت و هزینه دررده های بعدی اهمیت است پارس آنلاین گزینه خوبی است؛ چون همه شرکت های خصوصی بدون استثنا، 20 درصد مصوب شده کاهش اینترنت گر سرعت را اعمال نکرده اند(چراش رو بعداً میگم)
با یه مثال موضوع رو روشن میکنم:اگر شما از پارس آنلاین یه پکیچ 256 با ماهی 3گیگ دانلود بگیری ماهیانه باید 15 تومن بدی اما مخابرات ماهی 8.5گیگ رو میده 13.5تومن.
در مورد پارس آنلاین اگر از مودمهای برند TP-Link - Asusu- D-link استفاده میکنی هر چند ساعت یک بار دچار قطعی چند دقیقه ای(نهایت 10 دقیقه) میشوید ، چون بعضی از استانداردهای این مودمها را پشتیبانب نمی کنند.
در کل اگر دانلود شبانه ندارید و قیمت تعرفه های ارائه شده از جانب این شرکت هم برایتان اهمیتی ندارد، پارس آنلاین گزینه خوبی است، چون از ساعت 8 صبح تا 12 سرعت آن فوق العاده است و بعد از آن، حال به هم زن
در طی این بازه زمانی هم نوسانی ندارد و تنها مشکل آن همان قطعی های گاه گاه مودم است.
واما لایزر:
این شرکت پکیجهای متنوعی ندارد و از لحاظ پشتیبانی متوسط است اما سرعت مطلوبی در طول روز دارد که سرع آن هم مانند دوست خود تا 11.5الی12پایدار است.به هیچ وجه قطعی ندارد و از استانداردهای همه مودم های بازار پشتیبانی میکند.تنها مشکل این شرکت در بازه زمانی روز قطعی های سراسری آن است که اگر حادث شود حداقل 3روز ادامه دارد و شرک در قبال آن یک روز به شما جبران قطعی میدهد.
شاتل:
شرکت نسبتا خوبی است اما با قیمت های نسبتا بالا و پکیج هایی با تنوع پایین.سرعت در طی روز خوبه و واسه دانلود شبانه هم کم به مشکل بر میخوری.
فناورا:
شرکت خوبی است، به لحاظ اینکه دارای یک قابلیت منحصر به فرد در میان بقیه شرکت هاست و آن هم این است که شما اگر در یک دوره ترافیک اضافه بیاری، ترافیک اضفه شما از بین نمیره و به دوره بعد منتقل میشه و شما میتونی ازش استفاده کنی.
و اما مخابرات:
سرویس مخابرات خوبه ، عالی نیست و لی اگر به نسبت قیمتش بهش نگاه کنی به این نتیجه میرسی که عالیه. سرعتش در طی روز نوسان داره اما زیاد نیست و بیشتر از 4 یا 5 تا نمیره.فقط یه عیبی داره و اون هم عدم سرعت مناسب هنگام دیدن فایل های ویدیویی آنلاین است که کمی با تیک و گیر همراه است و این هم از عیبهای بزرگ این شرکت دورگه! است.
::::::.......::::::::حب و بغض ها را عامل کتمان حقیقت نکنیم:::::::.........::::::::
اگر باز هم کمکی از دستم بر میاد بگو
حامد
داشت یادم میرفتا!!!
اینم آدرس و شماره تلفن شرکتای اینترنتی:
لایزر(ریتون):همدان.برج پاستور-طبقه هفتم 09384311301- 82817458 -8281621- 09183151082
پارس آنلاین:همدان.برج پاستور-طبقه ششم 8271249-(جهان نما)
همدان.برج پاستور-طبقه هفتم(نت گستر)
شاتل: همدان، مجسمه شیرسنگی، خیابان دکتر چمران، جنب بیمه معلم، کوچه پرتو، پلاک۶۶-۸۲۸۴۰۵۹-۸۲۶۶۵۲۶
فن آورا: سیزده خانه، شرکت شبکه پردازان غرب- 8250412
دوست عزیز من شاتل رو به شما توصیه می کنم. سرعت ثابت. قطعی کم.
سلام
خیلی ممنون از راهنمایتون![]()
نمایندگی صبانت هم توی همدان ایجادشده و درحال نصب تجهیزات هستند فکر کنم بعداز عید راه بیفته
[QUOTE=sib8;5893086]سلام
خیلی ممنون از راهنمایتون[/QUی ت
خواهش میکنم برادر.بعد از راه اندازی سرویست بیخبرم نذار.
حامد![]()
رفتم واسه ثبت نام ADSL مخابرات.
شماره رو پرسید گفت باید دو هفته صبر کنی تا پورتهامون خالی بشه!!!
واقعا به این مخابرات باید افتخار کرد
خدایا منو از این همه تکنولوژی مصون بدار![]()
ای باب حسین جان.نگو که دلم خونه
راستی سرویست رو کشیدی ندا بده تا شیرینی رو بگیرما
بی خبرم نذار.
حامد![]()
من برام دانلود شبانه خیلی مهمه ، سرعت در طول روز فقط در حدی که سایت ها رو خوب بازکنه کافیه ، اما نمی خوام شبا که مجانیه سرعت دانلود افتضاح باشه
پارس آنلاین دارم 3 ماهه 256 ، طول روز میانگین 120 کیلوبایت دانلود میکنه اما شبا اکثر مواقع روی 40 تا 50 میچرخه
توی این شرکت ها ، شرکتی هست که دانلود شبانش از پارس آنلاین بهتر باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)