کسی میدونه این هفته چرا پخش نشد؟
کسی میدونه این هفته چرا پخش نشد؟
این تیکش مدرکگـرایی بود ؛ رو د بـر شدمبنده آغا محمد خان قاجارم مدرکم دارم یعنی همرامه اگر مایلید ارائه کنم !!![]()
كاش تو اون تيكه سيامك انصاري ميگفت كه مداركش هم موجوده![]()
تازه اتفاقا اینجا چیزی که باید وجود داشته باشه اصلا وجود خارجی نداره![]()
راستی بازی محمدرضا هدایتی کلیشه ای نیست ؟؟؟؟ راجع به بازیگری هم نظر بدین لطفاً !!
من سه قسمت رو دوباره با مونیتور خودم دیدم!
متاسافنه کیفیت افتضاح هست و امیدوارم که با توجه به اینکه هر قسسمت توی یه سیدی قرار میگیره،فیلم رو با کیفقیت بالاتر بریزن از این به بعد(تا اونجایی که بسته بندی شده که دیگه هیچی و مجبوریم همینجوری ببینیم!!)
(کسی بلده چجوری تو km رزلوشن رو پایین بیاریم؟(تاثیری هم داره؟!!))
به نظرم توی این سریال خیلی حرف ها زده میشه!!!امیدوارم که رفقا کپی نکنن و فقط بخرن....
امیدوارم کاری که مدیری کرده بگیره تا تجربه بشه برای دیگران تا هم انحصار از دست صدا و سیما بیرون بیاد و مجبور بشه فیلم های درست حسابی بده بیرون،و من به شخصه بعد از 3 سال ندیدن مطلق تی وی،برگردم به صدا و سیمایی که بابتش پول میدم....
و هم اینکه باعث بشه حقوق کپی رایت کم کم توی ایران جدی تر گرفته بشه!
اگه يه فيلم 80 دقيقه اي بي كيفيت 10 MB ي هم بخواي به به صورت VCD رايت كني حجمش ميشه 700 MB .فرمت VCD اصلا كاري به كيفيت فيلم نداره فقط زمان فيلم اهميت داره كيفيت 325*288 هست كه اين روزا واسه موبايله.
كاش حداقل با فرمت DVD بيرون ميدادن.
از اين سه قسمت زياد خوشم نيومد.
اميدوارم بهتر بشه.
دوستان من رفتم سريال رو بگيرم، طرف گفت بايد حتما رايت كنم و فقط يك اورژينال دارم، خلاصه 1800 گرفت و 3 تا سي دي رو رايت كرد
من الان خودمم عذاب وجدان دارم كه چرا همچين كار پستي كردم، طرف آشناي پدرم بود و نميتونستم نه بهش بگم چون خيلي هم با هم صميمي هستند، براي همين مجبور شدم ازش بگيرم ... و بعد با خودم عهد كردم كه از اين به بعد حتما اورژينالش رو بخرم
حالا : قسمت اول سريال رو گذاشتم، كيفيتش فوق العاده پايينه با اينكه 500 مگابايته
به خاطر رايت شده ؟
رو سيستم نديدم ولي فكر كنم كلاً اينجوريه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)