تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 323 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

قیمت امروز شنبه این گوشی برعکس شده موضوع حالا باید گفت مشکل از گوشی شاپ هست چون گوشی شاپ زدن با گارانتی پارسه 360 هزار و گارانتی نوکیا372 هزار تومان

و دی جی کالا زده با گارانتی پارسه 369 هزار و گارانتی نوکیا 379 هزار تومان و با اشانتیون

مشکل چی هست الان دی جی کالا ارزون تر شده
    به نظرت ارزون تر میشه و از کدامشون بخرم و گارانتی اصلی یا پارسه 10 تومن اختلاف قیمته و صورتی هم هستش و گوشی شاپ اشانتیون چی داره و این گوشی 15 هزار افت قیمت داشته .
    دوست عزیز به نظر من وایسا تا قیمت بیاد پایین همون طور که دوستمون نوکیا95 گفت الان این گوشی نوبر هستش و قبمت اون به سرعت پایین میاد الانم موقع امتحان هست و تا یه هفته دیگه صبر کنیم فک کنم بهتر بتونیم تصمیم بگیریم.

در مورد اشانتیون هم فک کنم یه کیف بدن
    قیمتها داره متناسب میشه طبق معمول گوشی شاپ قیمتش کمتر از دی جی شده...
    اگه با گارانتی تا 350 بیاد تقریبا خوبه
    من الان 400 تومن دارم ولی نمیخام پول اضافه بدم به یه گوشی.
    5800 هم وقتی اومد 400-500 تومن بود خیلی از رفیقام خریدن حالا پشیمون شدن البته این گوشی افت خودشو تقریبا کرده...ولی تا متناسب شدن قیمت ها برا کسی مث من چند هفته ای طول میکشه...

2. این کاربر از reza021120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قیمت امروز شنبه این گوشی برعکس شده موضوع حالا باید گفت مشکل از گوشی شاپ هست چون گوشی شاپ زدن با گارانتی پارسه 360 هزار و گارانتی نوکیا372 هزار تومان

و دی جی کالا زده با گارانتی پارسه 369 هزار و گارانتی نوکیا 379 هزار تومان و با اشانتیون

مشکل چی هست الان دی جی کالا ارزون تر شده
    به نظرت ارزون تر میشه و از کدامشون بخرم و گارانتی اصلی یا پارسه 10 تومن اختلاف قیمته و صورتی هم هستش و گوشی شاپ اشانتیون چی داره و این گوشی 15 هزار افت قیمت داشته .
    امروز قیمت ها به سر جای خودش برگشت ومنطقی و معقول شدکم کم وقت خریده
    گوشی شاپ با گارانتی اصل با اسپشیال پک میده 372 و صورتی فکر نکنم داشته باشه و پارسه 360 و این اختلاف قیمت واسه اینه که هم گارانتی اصلی و هم هلدرماشین و شارژر فندکی تو پک پارسه نیست. ائشانتیون یک از این سه مورد به انتخاب خودته: دانگل بلوتوث یا کیف با مارک گلا اصلgolla و یا کارت خوان چندکاره
    هزینه ارسالش هم 3 تومنه که فکر نکنم مجانی باشه

دیجیکالا پک اسپشیال با گارانتی اصلی رو میده 379 و پارسه 369 و ائشانتیونش هزینه ارسالش رایگانه و یک کیف مخصوص گلاgolla

پایین تر هم میاد ولی من میترسم واسه من 50 تومن گرون خریدن گوشی مهم نیست اصل بودن گوشی مهمه! هر هفته 5 یا 6 تومن میاد پایین ولی این گوشی نوبرشو آورده خیلی بندرت افت قیمت داشته خوبه چند روزه قبل نگرفتم داشت الکی پولم میرفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بررسی میزان SAR پرفروش‌ترین‌های بازار موبایل

تاثیر منفی تشعشعات موبایل بر سلامت سالهاست که مورد بررسی است و نگرانی‌ها درباره اثرات امواجتلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفن‌های همراه بیشتر شده است.این نگرانی‌ها به خاطر این است که تلفن همراه از خود امواج الکترومغناطیسیدر مقیاس مایکروویو ساطع می‌کند و مقداری از این امواج جذب بدن انسان می‌شوند. امواج رادیویی که توسط گوشی‌ها ساطع می‌شوند، می‌توانند تا دو وات قدرتداشته باشند و میزان برونداد امواج گوشی‌ها بستگی به استانداردهای مخابراتیهر کشور دارد.
    افرادی که به میزان بیشتری از تلفن همراه استفاده می‌کنند دچار سردرد یادردهایی در ناحیه آرواره، گردن، بازو و شانه‌ها می‌شوند. بسیاری از محققانمعتقدند امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه باعث سردرد، سرگیجه، احساس خستگیو کم‌خوابی در فرد می‌گردد. از این رو توصیه می‌شود که کاربران از هندزفری استفاده کنند و یاگوشی‌های خود را در هنگام مکالمه با فاصله‌ای از گوش قرار دهند.

از آنجا که انرژی تشعشعات دستگاه‌های رادیویی توسط بافت‌های بدن قابل جذباست، از این رو می‌توان میزان امواجی که بدن انسان از گوشی همراه جذب می‌کند را با مقیاس جذب خاص یا SAR اندازه‌گیری کرد. با استفاده از این مقیاسمی‌توان میزان نرخ جذب بافت‌های در معرض تشعشع را اندازه‌گیری کرد.( SAR عددی بین 0 تا 2 است که هرچه این عدد بالا باشد نشانگر ضرر بیشتر امواج بر بدن می‌باشد. درگوشی‌های قدیمی به دلیل بالا بودن SAR، میزان این امواج بالاتر است.)

لازم به ذکر است کهSAR هر گوشی متغیر بوده و در مکان‌هایی که آنتن‌های BTS در فاصله بیشتری از هم قرار دارند SAR گوشی نیز برای گرفتن SIGNAL بالاتر می‌رود و میزان آسیب‌رسانی نیز به طبع بالا‌تر می‌رود. به همین منظور توصیه شده که در زمان‌هایی که آنتن‌دهی ضعیف و یا دچار نوسان است موبایل خود را خاموش نمایید.

در همین راستا به تازگی از سوی کمیته تدوین و تصویب ضوابط فنی و مقرراتاستفاده از طیف فرکانس، مقررات مربوط به حدود تشعشعی (SAR) به تصویبرسید. این مصوبه به منظور تعیین دقیق حدود انرژی تشعشعی جذب شونده مجاز وروش‌های اندازه‌گیری نرخ جذب ویژه SAR براساس استاندارد ملی ایران به نام "پرتوهای غیر یون ساز" تدوین شد. این مصوبه از 5 آبان ماه 1388لازم الاجرااست.

طبق این مصوبه گوشی‌های موبایل از آبان ماه سال جاری باید گواهی حدودتشعشعی SAR از آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی داشته باشند.

مدیر کل اداره استاندارد سازمان تنظیم مقررات با اشاره به ممنوعیت ورود گوشی‌های همراه پرتشعشع و الزام وارد کنندگان به ارائه گواهی سلامت‌، جزئیات مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات در این زمینه را تشریح کرد.ایشان در خصوص این آیین نامه اعلام نمودند که براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی، رعایت مقررات حدود تشعشعی SAR برای واردکنندگان گوشی تلفن همراه الزامی شده است.

وی اضافه می‌کند: براساس این مصوبه تنها گوشی‌های تلفن همراه و دستگاه‌های رادیویی که گواهی تایید آزمایش SAR را از آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی داشته باشند، مجوز ورود به کشور می‌گیرند.در واقع ماموران گمرکی موظف شده‌اند که گوشی‌های وارداتی را از حیث برخورداری از گواهی SAR مورد بررسی قرار دهند، ضمن آن که واردکنندگان گوشی باید برای محصولاتی که وارد می‌کنند، این استانداردها را رعایت کنند.( البته معلوم نیست که هم اکنون این مصوبه به حالت اجرا درآمده یا خیر)

در خصوص میزان SAR مدل‌های تقریباٌ پر فروش هر برند جدولی تنظیم و میانگین میزان SAR در هر برند مشخص شده است.

*** انتخاب مدل‌ها بر اساس میزان حضور در بازار و بصورت RANDOM بوده است.

دقیقه همون داستانهایی بود که من واستون تعریف کردم
    بازم از تی تو دانلود جون هم تشکر می کنم! پس جای نگرانی زیادی راجع به ایکس 6 نیست. درسته خودم تا دیروز 6700 استفاده می کردم که سارش 0.46 فکر کنم بود و خودم به خاطر سارش گرفته بودم چون از جمله اون بدبختهایی هستم که با موبایل حرف نمی زنم ولی اگه حرف بزنیم به کمتر از نیم ساعت راضی نمیشم و دو دقیقه حرف نزده سر درد میشم.
    حالا بزارید بخرم اگه سر درد شدم به هموتن میگم نخرید من میشم موش آزمایشگاهی واسه شما

5. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها انگار به نظر میرسه گوشی شاپ زده زیرش و اشناتیون نمیده نپرسیدم خودم ولی تو سایت دیگه تبلیغاتش نیست فردا خبرشو میدم!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

7 تی تو دانلود

بچه ها انگار به نظر میرسه گوشی شاپ زده زیرش و اشناتیون نمیده نپرسیدم خودم ولی تو سایت دیگه تبلیغاتش نیست فردا خبرشو میدم!
    آره منم اشانتیون ندیدم واسه همین ارزون شده و موندیم از کی بگیریم من صورتی میخوام .

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

دوستان بازم سلام!
    اول تکلیفتو با خودت معلوم کن تویی که قراره 350 تومن یا 360 تومن واسه گوشی بدی به حالت فرقی میکنی گارانتی اصلی بگیری و چند تومن اضافی بدی یا نه؟! گارانتی اصلی یعنی اعتبار! یعنی اینکه گوشیت واسه فارسی آمادست! یعنی اینکه گوشیت واردات قانونیه و شماره سریالش ثبت شده! گارانتی اصلی یعنی اینکه تمام اجزای پک گوشیت اصل نوکیاست و دستکاری نشده(ایشلا که اینطوره) و و و .....
    عزیز من همگان هر چی میگن رووولش ببین 23013-021 چی میگه! ببین فروشنده معتبر نوکیا چی میگه! این گوشی با گارانتی اصلی در بازار ایران ساخت چین و کره هستش تمام و کمال و در پک گارانتی های اصلی چون اسپشیال هستن هلدر ماشین و شارژر فندکی اورجینال نوکیا هم موجوده بهمین جهت چند تومنی گرون تره.
    بله منم مجار دیدم با عبارت و برچسب آبی Comes with music ولی اینا فارسی ندارند قاچاقیند باتریشون شاید معیوب دربیاد و مثل اون دوستمون ال سی دیشون یه وریه بله نوشته آهنگ مجانی دانلود کنید دوماهه هستش کدش داخل جعبه و این چرت و پرتا که همه گارانتی های اصل هم این رو دارن! فنلاندی نداریم تو ایران همچنین مجارستانی ها خیلی مشکوک به مجار و لیبیل و ریمارک شده شاید چین یا جای دیگه باشه! وقتی مرکز خدمات مشتریان نوکیاو فروشندگان تو تهران میگن این گوشی چینی و کره ایه چرا ما باید بریم مجار بگیریم! اونم چه مجاری!
    من زیاد اهل گارانتی نیستم چون تا حالا به دردم نخورده و اینکه واسم زبان فارسی مهم نیست داشته باشه یا نه من با حروف لاتین مینویسم ! چیزی که واسم مهمه اینه که گوشی ایراد اولیه نداشته باشه یعنی اینکه تو نگاه اول سالم باشه.بعدش دیگه تا خودت خراب نکنی چیزیش نمیشه!
    پس اگه خواستم بخرم یا چین تحت لیسانس فنلاند رو میگیرم و یا کره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تی تو دانلود

من زیاد اهل گارانتی نیستم چون تا حالا به دردم نخورده و اینکه واسم زبان فارسی مهم نیست داشته باشه یا نه من با حروف لاتین مینویسم ! چیزی که واسم مهمه اینه که گوشی ایراد اولیه نداشته باشه یعنی اینکه تو نگاه اول سالم باشه.بعدش دیگه تا خودت خراب نکنی چیزیش نمیشه!
    پس اگه خواستم بخرم یا چین تحت لیسانس فنلاند رو میگیرم و یا کره
    من هم چین میگیرم تحت لیسانس فنلاند و با شرکت نوکیا تماس گرفتم گفتن چون تو اهواز نمایندگی فروش و تعمیرات ندارین بدون گارانتی بهتر هست چون مشکل پیدا کنه هزینه ارسال به تهران یه 50 تومان میشه .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان شما از چه رنگی از نوکیا x6 خوشتون میاد و اگه قرار باشه بگیرید میگیرین دلیل ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خبر جدید واسه اونایی که گلند مثل شما!

مسیریابی رایگان بر روی گوشی های نوکیا برای همیشه، حالا دیگه همه راهشون رو پیدا می کنن
    نقشه های نوکیا با بهره جویی از سیستم مسیریابی خود به شما کمک می کنند که راه خود را در همه جای جهان پیدا کنید.
    سازگار با گوشی های N86 8GB,N97,N97 mini, E52, E66 , E71, E72 , X6, 2710 Navigator , 5800 Xpress Music, 6710 Navigator, 6720, 6730
    مسیر یابی خوش بگذره!
    برای دانلود به persian.nokia.com/maps مراجعه کنید.
    ----------------------------------------------------------------
    منبع روزنامه جام جم تاریخ 22/3/89 صفحه 13
    Last edited by Help118; 12-06-2010 at 22:18.

12. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان شما از چه رنگی از نوکیا x6 خوشتون میاد و اگه قرار باشه بگیرید میگیرین دلیل ؟

البته سه تای اولی مال 32 گیگه و 3 تای بعدی مال 16 گیگ!!!

بهترین رنگ قرمز روی مشکی 32 گیگه و چون دسترسی بهش نداریم همون مشکی 16 گیگ کفایت می کنه!
    سفیدش هم بدک نیست البته واسه...
    ترکیب قرمز روی مشکی خیلی
    جذاب تر
    دختر کش تر
    اسپورتی تر
    و دل انگیزتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •