سلام . .نوشته شده توسط mahdi_61
دوست عزیز در تاپیک زیر معرفی شده . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
سلام . .نوشته شده توسط mahdi_61
دوست عزیز در تاپیک زیر معرفی شده . .
موفق باشی
لطفا زحمت بكش مشكل من را هم حل كن! فايل Mp3 را ميخوام رو Cd با پيشوند Dat رايت كنم چيكار بايد كرد.قبلا از زحمتت تشكر دارم قربونت رضا.
با درودو سپاس
سوالی داشتم از دوستان و در خواستی که امیدوارم اینجا جایش باشد.
متن های انگلیسی پس از اسکن کردندر برنامه وورد باز می شود ،اما متنهای به زبان فارسی در وورد باز نمی شود و به صورت کد می آید.می خواستم بدانم که برنامه ای هست که این کار را انجام دهد و یا خود برنامه وورد این کار را انجام می دهد.
البته من فانتهای فارسی نصب دارم
سلامنوشته شده توسط Reza Alimadadi
ما فرمت صوتی به نام DAT نداریم
اگه منظورت CDA باشه باید با نرو تو قسمت audio cd رایتش کنی
![]()
چندتا كانورتر توي صفحه هاي قبلي معرفي شدن كه اين كارو مي كنننوشته شده توسط hamed723
بعضي نرم افزار ها ادعاي چنين كاريو دارن كه چندتاشون توي صفحه هاي قبل معرفي شدن ولي خودم امتحانشون نكردمنوشته شده توسط علیرضا
شما اول Mp3 رو با برنامه هايي كه توي اين تاپيك معرفي شده و زياد هم هست به Avi تبديل كنيد و بعد با اين برنامهنوشته شده توسط va3ki2akonam
Avi رو به Flash تبديل كنيد
Flash2X EXE Packager
اين كرك كار آقا جابر هست كه توي همين تاپيك هم پست دادن
اين كرك براي من كار نكرد ولي آقا جابر مطمئن هستن كه سالمه
امتجان كنيد و نتيجشو بگين
من نتونستم كانورتري براي تبديل Gvp پيدا كنمنوشته شده توسط sia0368
ولي چيزي كه همه جا رايجه دانلود همون Gvp با فرمت Avi هست
طرز پيدا كردن لينكه Avi اون Gvp :
فايل Gvp موردنظر رو با Notepad باز مي كنيد و توي متن نمايش داده شده دنبال يه لينك مي گرديد
بعد از اينكه به لينكي كه پيدا كرديد بريد پنجره ي زير براي دانلود همون فايل با فرمت Avi ظاهر ميشه:
![]()
سلام به همه من میخواستم یک فیلم رو که از اینترنت ضبط کرده بودم و با real player بازمیشه رو با برنامه nero 7 تبدیل به vcd کنم که بتونم در دستگاه dvd player ببینم ولی اصلن فایل رو add نکرد ایا برنائه ای هستش که بتونم این فیلمهای real player رو تبدیل به vcd کنم در dvd player ببینم ممنون میشم کمکم کنین
شما بايد ببيني فرمت فايلتون چيهنوشته شده توسط Immortal1977
اگه فرمتش مشخص نيست از راهي كه به يكي از دوستان توي 3-4 صفحه قبل گفتم استفاده كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)