سلام
پیشنهاد بازی بدین،ممنون
اسم تیم من : آتزوریها
چی میگی من که امروز باهات بازی دارم.
فقط بیاید ببینید من چه بترکونی شدم......ابرقدرت.....فقط یه نگاه به جدول بندازید حساب کار دستسون میاد....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این لینکی که دادی مال هر تیم متفاوته و شما وقتی لاگین کرده باشی میتونی این لینکو ببینی . البته اطلاعاته تیم خودته . یعنی ما نمی تونیم از طریق این لینک تیم شما رو ببینیم . بهتره اسم تیمتونو بدین یا لینک عمومی اطلاعات تیمتون .
سلام
من به تیم شما داشبورد برای این قدرتی که دارید دعوت بازی دادم خوشحال میشم قبول کنید.
من لاگین بودم.....آدرسو دادم.....اسم تیم دخانیات زنده........خوب این لینکی که دادی مال هر تیم متفاوته و شما وقتی لاگین کرده باشی میتونی این لینکو ببینی . البته اطلاعاته تیم خودته . یعنی ما نمی تونیم از طریق این لینک تیم شما رو ببینیم . بهتره اسم تیمتونو بدین یا لینک عمومی اطلاعات تیمتون .
خداییش عجب بازی باحالیه
اسم تیم من : پانیذ رایانه
ممنون/![]()
اول اینکه باید ادرس پروفایل تیمت رو بدی نه صفحه ای که خودت هستی که.
دوما وضعت انچنان عالی نیست.گرچه اولی ولی امکان داره اخر لیگ 4 هم بشی.البته در بدترین حالتش اینکه این تیم هایی که زیر هستند یعنی دوتا 14 و یکی 13 با هم بازی نداشته باشند و تیمهای مقابل رو ببرند و تو هم ببازی.اینطوری 4 ام می شی.البته بدترین حالت ممکن هست که امیدوارم نشه.در هر صورت بازی امشب رو حتما باید ببری.
مورد اول رو توضیح دادم...چنتا پست بالاتر..اول اینکه باید ادرس پروفایل تیمت رو بدی نه صفحه ای که خودت هستی که.
دوما وضعت انچنان عالی نیست.گرچه اولی ولی امکان داره اخر لیگ 4 هم بشی.البته در بدترین حالتش اینکه این تیم هایی که زیر هستند یعنی دوتا 14 و یکی 13 با هم بازی نداشته باشند و تیمهای مقابل رو ببرند و تو هم ببازی.اینطوری 4 ام می شی.البته بدترین حالت ممکن هست که امیدوارم نشه.در هر صورت بازی امشب رو حتما باید ببری.
مورد دوم هم حله برادر...تفاضل گل رو فقط نگاه کن.....تمام بازی هامو 4تا3تا زدم.....بازی امشب هم یه کم سخته...مساوی هم کنم....اولم....
لیگ 12 عجب هیجانی داره![]()
ولی در حق من نامردی شد !
با تیم اول جدول تو زمین خودش مساوی شدم . تیم دوم جدول رو هم تو زمین خودش بردم . ولی الان سومم !
تیم اول 16 تیم دوم 15 من هم 14 امتیاز دارم . جالب اینه که اول و دوم با هم بازی دارن امروز .
اگه مساوی شن و من ببرم با تیم اول هم امتیاز میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)