بهرام بهتر از همشون بازی میکنه
مخصوصا اون قسمتی که قش (غش؟) کرده بود چسبیده بود به صندلی ،خیلی باحال بود کلی خندیدم
![]()
بهرام بهتر از همشون بازی میکنه
مخصوصا اون قسمتی که قش (غش؟) کرده بود چسبیده بود به صندلی ،خیلی باحال بود کلی خندیدم
![]()
آقا پس چرا تکرار نمیده ؟
خیلی خوب پیش میره بر خلاف انتظارم
آره بهرام و زنش از همه بهتر بازي ميكنن ،رادش خيلي لوس بازي در مياره ،جوان هم همينطور كلا من از بهرام خيلي خوشم اومده تا حالا![]()
به نظر من هر کی سرجای خودش، بازی مناسبی داره.
مثلا اتصالی 61 صحنه خیلی قشنگی بود که بعید میدونم جز رادش کس دیگه ای (با اون انعطاف بدنی) بتونه اجراش کنه.
اگه قرار بود همه مثل بهرام بازی کنن که خسته کننده میشد
در عین حال نقش بهرام رو هم کس دیگه ای نمیتونست اینجوری بامزه درش بیاره.
رامبد جوان هم اوایل یه خورده سر در گم بازی میکرد ولی الآن کاملا با بقیه هماهنگه.
من پست های قبلی خوندم ههییییی گفتم چه قسمت چرتی باید باشه اما به نظر من قشنگ بود اونجا که رادش قاط زد مارو ترکوند
یا اونجا که هر دو تا فرخ و بهرام با دهن پر حرف میزدن
انصاف بدین رادش عالی بازی میکنه.
تایید میشهمن پست های قبلی خوندم ههییییی گفتم چه قسمت چرتی باید باشه اما به نظر من قشنگ بود اونجا که رادش قاط زد مارو ترکوند
یا اونجا که هر دو تا فرخ و بهرام با دهن پر حرف میزدن
انصاف بدین رادش عالی بازی میکنه.
رادش داره نقش یه آدم آهنی رو بازی میکنه...مجبوره از این اداها در بیاره
اونجاش که با گوشاش تی وی میدید هم واقعا قشنگ بود...خب من اصن موندم چه جوری به ذهن نویسنده رسیده
ولی من یکم با بازی ستاره مشکل داره...اون اداهای لوسی بعضی وقتا در میاره من اعصابم خورد میشه
ولی در کل من هر جوری فکر میکنم نمیتونم بگم که مثلا به جای فلان بازیگر فلانی رو میاوردن بهتر بود...چونکه اینا خوب رفتن تو نقششون...
باید آفرین گفت بهشون![]()
به نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم
نظر شما چیه؟
آقا پس چرا نمیده ؟ کی میدن ؟
فکر کنم احتمالا بعد از رستگاران بدنش
البته تکرارشو دیگه معلوم نیس کی میخوان بدن
تایید میشهبه نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)