خوب گفته های یه نفر که دلیل نمیشه.تو هر بازی ای رو که اسم ببری من میرم برات 100 تا از این نوشته ها میارم.من هم کلی لول 90+ میشناسم که میگن این بازی بهترینه و از بین چند بازی که انجام دادن این رو انتخاب کردن.از 4 عزیزی که دارن این بازی رو انجام میدن خواهش می کنم که جوابی برای اظهارات این آقایی لول 81 بدن:
Comment: lvl 81 on Lost city here
Graphic : 5/10 just ok, nothing amazing there.
sound : 1/10 You're gonna like the 10 billions crickets singing at the same time in the swawp!
pvp : 1/10 basically you get your ass rapped by no-life with mom's credit card. Broken by cash shop items. This game is cleary not designed for pvper.
dungeons : 0/10 Boring. 1 mob at the time lol.
grinding : 5/10 If you like to kill the same mobs 100000000 times, this game is for you!
quests : 1/10 2 words : world quest. Worst quest in rpg history!
cash shop : 1/10 Cloths textures are crap. Won't even talk about the "random" dying system
البته من هدفم دفاع کردن از بازی نیست حتی خودم هنوز دانلودم تموم نشده.ولی این یه چیز سلیقه ایه ممکنه یه نفر از یه بازی خوشش بیاد و از یه بازی دیگه خوشش نیاد.من الان خودم از شایا خسته شدم و چند وقته بازی نکردم.الان ممکنه بگم شایا فقط بازیش اینه که یه گارد بره 10 تا موب جمع کنه دورش و یه پاگان بکشه و لول آپ کنه.نه کوئست داره نه شغل داره. pvp اش هم که پره nosser هست و نمیشه توش رفت.هر کی پول میده بهترین آیتمها رو میخره و از همه قویتره...
ولی این هم دلیل نمیشه که shaiya بد باشه.شاید یه نفر دیگه باهاش حال میکنه.