رویه 5730 خوبه.
این مافیای دو کی میاد.؟
لپ تاپ acer aspire 4740G
گرافیک : geforce G310M - 512 mb DDR3 Vram
پروسسور : core i3 M330 - ram 2GB DDR3
اغلب بازی ها رو من تست گرفتم روی 26 فریم اجرا میکنه (anti 8~16x - High detail) و کیفیت خوب بخصوص با physX که خیلی ردیف میشه !
__
دوستان کسی راهی پیدا نکرده بازی ها رو واید اجرا کنه ؟ من عاشق battle field 2142 هستم ولی متاسفانه 4:3 میاد بالا !!! راهی نیست ؟
بازی cod6 با چه فریمی بازی میکنی؟
من با اخریین جزییات و رزولوشن 1600*900 با فریم 16 اجرا میشه و امتیازی که سون به گرافیکتو میده ممنون میم که بگی
sony vaio f113fx\b
g310m
corei7 1.6 up to 2.8
آقا یک سوال شاید کلیشه ای باشه یا مزخرف اما من یه f11 dgx سفارش دادم با مدلهای توی بازار فرق داره مثلا از بلو ری استفاده میکنه بجای dvd wr اما امکاناتی که داره بهتره از نسخه فعلیش تو بازار خواستم ببینم تا چه حدی میتونه بازیهارو بکشه ورد آف وار کرافت میکشه ؟ بازیهای سنگین ترو چی؟
آیا با گرافیک 5470 ، 512 مگابایت dedicate میشه بازی هایی مثل GTA IV یا Crysis رو روی آخرین کیفیت اجرا کرد؟
کسی دل مدل 5010 با گرافیک 5470 یا سونی مدل EB15FG با گرافیک 5470 داره که بازی های روز رو روی اخرین جزئیات بازی کرده باشه؟
GTA IV رو حالت Low شاید بتونید بازی کنید اگه اجرا بشه ولی Crysis و رو حالت نرمال یا Low می تونید بازی کنید و فریم نسبتا خوبی دارید .
m310 m320 m330 5470 5650 این گرافیک ها رو میشه به ترتیب قدرتشون رتبه بندی کنید؟
GTA IV رو میشه با F115 بازی کرد؟ رو گرافیک آخر؟
خدمت شما اینجا ببینشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرا میکنه اما افت فرم داره
COD6 رو گرفته بودم روی 22 فریم ... البته تنظیمات رو دستکاری کردم توی nvidia panel ... بخصوص اکتیو کردن physX و همچنین روی پرفورمانس و quality من حد تعادل رو گذاشتم
دقت کنید همینطوری نرید بازی کنید باید تنظیمات رو ست کنید بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)