تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 190 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

من میخوام با Phoenix به روز کنم.. فرمور جدید رو هم دانلود کردم مونده خود برنامه که دانلودش تموم بشه...
    امیدوارم واقعا این آپدیت تاثیر داشته باشه.

من فونیکس رو تست کردم یک ارور میده قبل از نصب که میگه یک فایل آپشنال رو پیدا نکرده، من ریسک نکردم و با ovi suit آپ کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و گوشی داره خوب کار میکنه با ورژن قبلیش هم خوب کار میکرد فقط محض کنجکاوی آپ کردم!

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

[به نظر من 5800 درسته امکانات در چند مورد نسبت به 5530 داره اما خز هست + قدیمی تر+تاچ ضعیفتر..
    اما 5530 جم و جور + تاچ قوی واقعا+95 در صد از قابلیت های 5800 بلکه بیشتر رو هم داره و شیک تر هست..
    این نظر من هست البت

بله همینطوره.ولی انتخاب سختیه.چون فردا می خوام برم بخرم.البته در مورد خز بودن اینم بعد از مدتی خز میشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

من فونیکس رو تست کردم یک ارور میده قبل از نصب که میگه یک فایل آپشنال رو پیدا نکرده، من ریسک نکردم و با ovi suit آپ کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و گوشی داره خوب کار میکنه با ورژن قبلیش هم خوب کار میکرد فقط محض کنجکاوی آپ کردم!
    من nokia software updater رو اجرا کردم اما تو همون صفحه کوچیک که نوشته start application میمونه و هیچی نمیشه.. به خاطر همین اومدم سراغ فونیکس.. نظرت چی هست ؟

داره خودمونی میشه madson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    هر جا که کامپیوتر باشه

پيش فرض

اون یک فایل آپشنال هست اگه نباشه مشکلی پیش نمی یاد اگه بود هم تو این گوشی نمیشد ازش استفاده کرد . واسه منم این ارور رو داد ، از اونجایی که من قدرت ریسک پذیری بالایی دارم آپدیت کردم و خوشبختانه مشکلی پیش نیومد ، آخه آپدیت آنلاین با اینترنت ایران یککم خطرناکه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

فرق قیمت 5800 با 5530 فقط 35000 هست.حالا من هنوز موندم که کدومو بگیرم.چون برادرم 5800 داره.
    ولی فکر کنم 5800 بهتره نه؟با 35000 تومن اختلاف ولی امکاناتش خیلی بیشتره از 5530 هست.
    من هر دو مدل رو دارم ، یه سری تست های تجریی روش دارم ، امیدوارم به دردت بخوره :

1 - LCD 5530 به مقدار محسوس کوچیک تره ، ولی کنتراستش بالاتره و رنگ ها رو طبیعی تر نشون میده، LCD 5800 یه مقدار رنگ ها رو سردتر نشون میده ( اگه بخوای برات بقل دست هم عکس می گیرم ) .
    ضمنا تنظیم روشنایی صفحه در 5530 با دقت بیشتری صورت می گیره ..

2 - بلندی صدای 5800 یه مقدار خیلی کم بیشتره، ولی کیفیت صدای 5530 یه مقدار بیشتره ( پاسخ فرکانسی بهتری در صداهای " زیر" داره ) . کیفیت و بلندی صدای هر دو مدل در تست با هدفون های مشابه هیچ فرقی نمیکنه .

3 - هدفون های موجود در جعبه 5530 از نوع In-Ear هست و برای کسایی که طرفدار Bass عمیق هستند ( از جمله خودم ) خیلی لذت بخشه .. از طرفی 5800 کیت کنترلی عقب و جلو ، پلی و استاپ و کنترل تماس داره که خیلی به کار میاد، ولی 5530 فقط کیت کنترلی کنترل تماس داره ..

4 - حافظه موجود در جعبه 5800 8 گیگ هستش، ولی برای 5530 4 گیگ هست ..

5 - سرعت جستجو در منو ها و اجرای فایل ها و ... ( به اصطلاح Explore کردن ) در 5800 به صورت محسوس بیشتر از 5530 هستش

6 - یکی از ضعف های بزرگ 5530 نداشتن GPS هست که شخصا برای بنده خیلی کاربرد داره ... GPS 5800 خیلی سریع و بدون مشکل کار می کنه ..

7 - 5530 دوربین دوم مکالمه تصویری ( 3G ) نداره که البته تو ایران فعلا کاربرد نداره ...

8 - کیفیت دوربین این دو مدل در حالت عکس خیلی شبیه به همه ( شاید یه مقدار نویز عکس های 5530 بیشتر باشه ) ولی کیفیت فیلم برداری 5800 یه مقدار بهتره .
    ضمنا فلش روی دوربین 5800 قوی تر هست ..

9 - ویدئو با Codec تصویری H.264 و H.263 در 5530 پشیبانی نمیشه ..

10 - باتری 5800 نسبت به 5530 به مقدار محسوس ماندگاری بیشتری داره ..

11 - 5800 خروجی TV داره که اتفاقا کیفیت خیلی عالی و قابل قبولی هم داره در صورتی که 5530 فاقد این قابلیت هست .

12 - کار کردن با تاچ 5530 خیلی لذت بخش تر هست ولی با ریختن آخرین ورزن Firmware 5800 از نظر حساسیت تاچ این دو مدل فرق محسوسی رو حس نکردم ...

13 - 5530 خیلی جم و جور تر هست و به اصطلاح، طراحی لوکس تری داره ..

این موارد رو بنده به صورت تجربه ای که در کار کردن با هر دو مدل داشتم عرض کردم .. بازم سوالی بود در خدمتم ..

======
    پی نوشت :

هر دو مدل به آخرین ورژن Firmware آپگرید شده بودند ..

6. 6 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamed_P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در اعماق جنگلهاي تاريك و مه آلود.

پيش فرض

حالا به نظرتون این مشکل من اگه حل بشه گوشی قاطی نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

من nokia software updater رو اجرا کردم اما تو همون صفحه کوچیک که نوشته start application میمونه و هیچی نمیشه.. به خاطر همین اومدم سراغ فونیکس.. نظرت چی هست ؟
    فکر کنم سرعت اینترنت خوب نیست، بهرحال اگه دوست داری ovi ورژن جدیده هم بگیری یه تستی بزنی بد نیست حداقل برای کار گوشی با سیستم لازمت میشه.
    Last edited by planetmercury; 27-12-2009 at 20:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

اون یک فایل آپشنال هست اگه نباشه مشکلی پیش نمی یاد اگه بود هم تو این گوشی نمیشد ازش استفاده کرد . واسه منم این ارور رو داد ، از اونجایی که من قدرت ریسک پذیری بالایی دارم آپدیت کردم و خوشبختانه مشکلی پیش نیومد ، آخه آپدیت آنلاین با اینترنت ایران یککم خطرناکه
    الان گوشی شما فارسی هم داره چون توی اسم اون فایل یه iran هم داشت فکر کنم؟
    و اینکه آپدیت آنلاین خطرناک نیست چون برنامه تا کل فایل رو دانلود نکنه نمیره سراغ گوشی مثل برنامه های دیگه، چون برای خود منم 2-3 بار وسط کار ارور اینترنت داد!

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

فکر کنم سرعت اینترنت خوب نیست، بهرحال اگه دوست داری ovi ورژن جدیده هم بگیری یه تستی بزنی بد نیست حداقل برای کار گوشی با سیستم لازمت میشه.

روی سی دی 5530 هم ovi suite بود.. از اونجا هم رفتم تو setting بعدش Nokia software update زدم همون شد.. سرعت اینترنتم 512 adsl هست.. همونطوری رو start application میمونه! هنگ هم نمیکنه ها!!!

فعلا رو phoenix هم گیر کردم..! وقتی میخوام firmware update کنم تو بخش product code هیچی نیست بعدش هم مینویسه either dp 1.0 not dp 2.0 error found....! رو جفتش شانس نیاوردم! عجب گرفتاری هستا!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

از اونیکس چیزی نمیدونم . اون ovi که تو سی دی هست ورژن 1.1 هست منم باهاش مشکل داشتم و نتونستم آپ کنم ولی از سایت نوکیا ورژن آخریش رو گرفتم فرقش اینه که برنامه آپدیت داخل منوی برنامه قرار گرفته و کلی ظاهر برنامه عوض شده، شما اگه این ورژن رو گرفتی اول تمام برنامه هایی که مربوط به نوکیا میشه از داخل add/remove پاک کن بعد اینو نصب کن.
    از کابل خود گوشی استفاده کن.
    موقع آپدیت هم باطری فول باشه.

12. این کاربر از planetmercury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •