سلام
اره میترسیدم
ولی چیزی که فکرشو میکردم اتفاق افتاد
همه چیز گوشیه فوقالعادس جز همون اینترنتش و شارژ باطری
بدجوری این دو تا حالمو گرفت![]()
سلام
اره میترسیدم
ولی چیزی که فکرشو میکردم اتفاق افتاد
همه چیز گوشیه فوقالعادس جز همون اینترنتش و شارژ باطری
بدجوری این دو تا حالمو گرفت![]()
inam bara shoma:
![]()
قیمتش چندهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه؟
یکی نیست جواب بده ؟ (البته تو علاالدین)
منظورتون از اینکه همه چیز گوشی فوقالعادس جز همون اینترنتش و شارژ باطری چیه ؟
مشکلتون با اینترنتش چیه؟
شارژ این گوشی نسبت به گوشی های هم سطح خودش که حتی صفحه نمایشگر کوچیکتری دارن بیشتره.
میتونین برای افزایش نگه داری شارژ برایتنس نمایشگر رو کاهش بدین.خیلی کمک میکنه.
این gps ش که ما رو حسابی نا امید کرد.
باکلی زحمت route66 را روش ریختم، بعد متوجه شدم که نقشه ی همه جا را میشه روش ریخت غیر از ایران.
کلی ناراحت شدم، هم از اینکه gps ش دیگه برای من کاربردی نداره و هم از اینکه دیدم به چه جایی رسیدیم که نقشه های اردن و کویت و بحرین و عمان و قطر وخیلی از کشورهای افریقایی را گذاشتن ولی از نقشه ی ایران خبری نیست.
اگر کسی از دوستان موفق به نصب برنامه ی gps ای با نقشه ی تهران شده لطفا ما را هم در جریان بذاره![]()
سلام
اینترنتش که چیزی که انتظار داشتم نبود
خیلی از اینترنت جت تعریف شنیده بودم ولی اینترنت گوشی های سیمیبین یه چیز دیگس و خیلی صفحات اینترنت رو بهتر باز میکنن
باطریش هم در برابر۵۸۰۰ خیلی ضعیف تره
اگه اس ۸۰۰۰ با یه استفاده معمولی ۱ روز باطریش جواب بده ۵۸۰۰ با یه استفاده نسبتا سنگین ۲ روز جواب میده
ولی از نظر دوربین . صدا.ال سی دی و...... واقعا تکه و تو اوون رنج قیمت اصلا رو دست نداره
باز هم سوالی باشه در خدمتیم
با سلام اگر بررسی تخصصی این گوشی رو خونده باشین متوجه میشین که نوشته شده هیچ گونه برنامه ی از پیش نصب شده ای برای Gps وجود نداره که کاملا اشتباست! یکی از کامل ترین برنامه های gps navigation روی این گوشی قرار دارد که هم تاچ قوی ای داره هم با سنسور حرکتی گوشی هماهنگ است همچنین این برنامه به رهیاب صوتی هم مجهزه شما می تونید برای فعال کردن این برنامه در گوشیتون به این سایت مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو رویوو که بهتره ! از نظر تاک تایم و اماده به کار ... البته زیاد تفاوت نمیکنه ...
ولی احتمالا چون 5800 موزیک پلیره و cpu ضعیفتری هم داره باید تو قسمت موزیک گوش دادن بهتر عمل کنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)