مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
دوست من ممنون بابت درست کردن عکس ها
از دوستان کسی خبر جدیدی نداره؟
من فردا یه سری به نمایندگی اصفهان میزنم هرچند که احتمالا می گه یکی دو ماه دیگه میاد!!!!![]()
آره 45 روز دیگه میاد احتمالا.
مثله اینکه فقطم 58 اینچه
دوستان پاناسونیک سایت داره که محصولاتش با مشخصات معرفی کرده باشه؟! ( ترجیحا فارسی )
سلام آقا امیر یه سوال داشتم ازتون
من بین plasma-b650(series 6 و plasma g10 و LCD samsung b690 موندم کدوم یکی رو بخرم
قیمت ها تو تبریز
LCD b690 40=1620000
plasma b650 50=2000000
g10 رو هم نمیدونم قیمتش رو
حداکثر هم 2000000 تومن میتونم خرج کنم
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا بهم بگین
ممنون![]()
به ترتیب کیفیت تصویر
g10
B650 plasma
B690 Lcd
b650 پلاسما نسبت به سایز و کیفیتش قیمت فوق العاه داری تهرانم حدود 1930 هست.دکور بسیار شیک ,امکانات خوب , قیمت فوق العاده مناسب برای سایز 50 و.. اما مشکلات خودش رو داره داغ کردن زیادش یکی از این نمونه هاس..
g10 حدود قیمت 1.560 دکور و امکاناتی نداره(حتی تصویر در تصویر ساده از ورودی هم نداره!) قیمت نسبتا گرون نسبت به b650, سایزش کوچیکتر (42) ولی کیفیت تصویرش اونطور که من می دیدیم حدود 10 درصدی بهتر از پلاسما b650 به نظر میومدالبته در تصاویر hd
b690 ال سی دی ,مشکلاتش عمدتا همون مشکلات ال سی دی ها ,خونه یکی از اقوام تصویر این مدل رو دیدم با پلی گیم hd مشکی عمیقی نداره به خاکستری می زنه ,غلضت و اشباع رنگ خیلی ضعیفه ,دقت رنگش چندان جالب نبود .موشن بلور در صحنه های سریع دیده میشه و...
در کل به نظر من بهترین تلویزیونی که میشه در حال حاظر در ایران خرید مدل b650 پلاسما و g10 هست .که انتخاب --- از این دو مدل بر می گرده به نظر شخصی و سلیقه خریدار که 10 درصد کیفیت بهتر g10 رو ملاک قرار میده یا دکور و امکانات و سایز و... مدل b650 انتخاب بین این دو مدل رو شما باید تایین کنید مهم ترین اصل راضی بودن شما از انتخابتون هست . نمی دونم تصویر این دو مدل رو دیدی یا خیر پیشنهاد می کنم ببینی و تصمیم بگیری.
Last edited by Ami R 940; 04-11-2009 at 10:50.
!!!!
حالا اینگیلیسی هم بود اشکال نداره![]()
يه چيز جالب اينه كه الان من داشتم تو مشخصات pn50b650 يه سرچي مي كردم . ديدم اينم تصوير در تصوير نداره .!!!
برای محصولات خاورمیانه مشخصات دقیقی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)