سلام.
یه جایی توی بازی هست که یه اقایی کنار یه هواپیما وایساده و مربوط به ماموریت های فرعیش هست، میگه باید 20 تاپر،10 red sage ، پنج تا هم Beaverfurs داشته باشم. خب من همه اینا رو دارم ولی هر وقت میخوام بهش بدم قبول نمیکنه!؟کسی اینجا رو رد کرده؟
سلام.
یه جایی توی بازی هست که یه اقایی کنار یه هواپیما وایساده و مربوط به ماموریت های فرعیش هست، میگه باید 20 تاپر،10 red sage ، پنج تا هم Beaverfurs داشته باشم. خب من همه اینا رو دارم ولی هر وقت میخوام بهش بدم قبول نمیکنه!؟کسی اینجا رو رد کرده؟
کسانی که در پی نمودن مراحل بازی Red Dead Redemption به مشکل برخورده اند می توانند به راهنمای قدم به قدم مراحل((فارسی ))بازی در تاپیک راهنمای فارسی قدم به قدم بازی ها و یا به ادرس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمراجعه کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ehsans3p; 24-07-2010 at 12:43.
اینجوری بازی مسخره میشه...آدم باید خودش بازیرو تموم کنه!!!
راستی یک سوال کی تاحالا مسیر اصلی بازی رو رفته!؟
من که میرم شکار جنایت کار!!!![]()
منم ميرم شكار گوزن!
كلا من هنوز بازي رو تموم نكردم هي ميرم شكار و گنج يابي و از اين جور چيزا!
راستي اگه كسي تونست همه ي گنج ها رو خودش بدون راهنما پدا كنه بياد بگه.واقعا سخته.
جوینده یابنده است من تاحالا 2 تا پیدا کردم...
یکیش توی مکزیک هست یکیشم توی راه بین مکزیک و اونشهره !
من بدون راهنما نقشه ها رو پیدا کردم. کار چندان سختی نیست. برای پیدا کردن محل گنج اصلا عجله نکنید. بزارید یه مدت طولانی از بازی بگذره تا چشمتون اغلب مناظر طبیعی بازی رو ببینه و ذهنتون اون ها رو به خاطر بسپاره. در ضمن نسبت به مناظر طبیعی اطراف بی تفاوت نباشید و خوب اون ها رو تماشا کنید. علاوه بر مناظر طبیعی به تمام نشانه هایی که در نقشه ها ( نقشه های گنج و نقشه ی اصلی بازی ) هم هست ( حتی اگه این نشانه ها و جزئیات بی اهمیت هم جلوه کنه ) ، توجه کنید.منم ميرم شكار گوزن!
كلا من هنوز بازي رو تموم نكردم هي ميرم شكار و گنج يابي و از اين جور چيزا!
راستي اگه كسي تونست همه ي گنج ها رو خودش بدون راهنما پدا كنه بياد بگه.واقعا سخته.
تمام لذت پیدا کردن گنج در این بازی بوسیله ی استفاده از راهنما از بین می ره. پس سعی کنید خودتون دنبال گنج بگردید.
با این حرف موافقم...تمام لذت پیدا کردن گنج در این بازی بوسیله ی استفاده از راهنما از بین می ره. پس سعی کنید خودتون دنبال گنج بگردید.
هیچ وقت مگر اینکه تبدیلش کنن...
معمولا Pro Evolution ورژن ایکس باکسش را سریع به پی سی تبدیل می کنن. برای این بازیه م احتمال داره تبدیل بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)