آقا دستت درد نکنه.من نا امید شده بودم اما راه حل شما مشکلمو برطرف کرد.چیز عجیبی بود و راه حل عجیب تر اما کارآمدی بود.
از بقیه اساتید محترم هم بابت راه حل هاشون متشکرم
آقا دستت درد نکنه.من نا امید شده بودم اما راه حل شما مشکلمو برطرف کرد.چیز عجیبی بود و راه حل عجیب تر اما کارآمدی بود.
از بقیه اساتید محترم هم بابت راه حل هاشون متشکرم
ممکنه با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک حل بشه
من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم زبانش نمیدونم ماله کجاهست.یعنی انگلیسی نیست.
ایا ماله شما انگلیسی هست؟؟؟
اگه انگلیسی هست میشه پیدا کنید از پوشتون و اپ کنید و برام بزارید تا دانلود کنم؟؟؟؟
ممنون میشم.
دیگه دارم روانی میشم! آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم رو از سایت Nvidia دانلود کردم نصب که شد نه تنها مشکلم حل نشد بلکه بیشترم شد!!
نمیدونم سیستمم چش شده! تو street fighter با driver جدید benchmark گرفتم دیدم سرعتش شده 30FPs!!!
وقتی درایور قدیمی رو نصب کردم رسید به 101FPS!!!
ولی بازم تو call of quarez کند کند بود سیستم مورد نیاز این بازی خیلی کمتر از سیستم منه به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
شما قسمت تنظیم گرافیک یه گزینه بنام بالانس هست بزن.
منم این مشکل رو داشتم با این کار درست شد.
هم رو balance گذاشتم هم روی best performance ولی فرقی نکرد!
شما ویندوزت چیه؟؟
اگه سون یا ویستا داری توصیه میکنم xp استفاده کنی برای این بازی
چون این بازی برای منم روی سون افت فریم داشت حتی تو منوی بازی
انگار یه باگه
Q9400
4870آHD
Ram 4 G
شاید حق با شما باشه ممنون دوست من باید چک کنم!
سلام
من این بازی رو امروز گرفتم. واقعا بازیه زیباییه و گیم پلی خیلی خوبی داره. تا اینجا هم من سه مرحله رفتم جلو. گرافیکش هم که دیگه نگو من دارم با بالاترین جزئیات و رزولیشین بازی می کنم که در این حالت بسیار لذت بخشه. بازی رو به همه توصیه می کنم.
من شماره ي يك رو هم همين الان تموم كردم .
بعضي جاها بازيباز رو در موقعيت هايي قرار ميداد كه در هيچ بازيه ديگه اي من نديده بودم . در ضمن من بيشتر به خاطر تاميس و ماريسا بازي رو گرفتم كه همون اول كشته شدند!!
در كل من به Call fo Juarez: Bound in Blood به همراه نسخه ي يكش 9.5 دادم كه رفت پيش عناويني مثل COD4 و Mass Effect 2 .
راستي كاربر عزيز p30worldapm هم شش روز پيش سوالاتي در مورد هر دو نسخه كرده بودن كه من اونهايي كه ميدونم ميگم شايد به درد ديگران هم بخوره .
محتوای مخفی: جواب سوالات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)