من هم اول بازی رو تو کامپیوتر رفیقم نصبیدم مال اون همینجوری میرفت بالا من گفتم شاید برای کرکش باشه
ولی وقتی اومدم خونه همون بازی بدون هیچ مشکلی رو سیستم خودم نصبید
من هم اول بازی رو تو کامپیوتر رفیقم نصبیدم مال اون همینجوری میرفت بالا من گفتم شاید برای کرکش باشه
ولی وقتی اومدم خونه همون بازی بدون هیچ مشکلی رو سیستم خودم نصبید
Last edited by bleu2u4u; 13-03-2010 at 03:36.
شما باید برای حل این مشکل, خودتون دو تا فایل txt به اسم های jabberwocky و pitoni تو محل نصب بازی درست کنید...منم همین مشکلو دارم...موس میره به سمت بالا و دیگه حرکت نمی کنه..اول فکر کردم مال جویستیکه...ولی اونم در آوردم حل نشد
برا من که اینجوری درست شد.
من اونجايي گير كردم كه ميريم بالايي يه تپه و از اون جا يه اردوگاه رو به تير ميبنديم و تو اردوگاه هم دو نفر از بچه هاي گروه هاي ديگه مون به ديوار بستن . من همه رو ميكشم ولي وقتي مي خوام برم پايين اجازه نمي ده و ميگه داري از نقشه خارج ميشي ولي غير از اون راه ديگه اي نيست . حالا من بايد چيكار كنم تا اين مرحله رو رد كنم .
این بازی از همه لحاظ از MW کمتره.MW گرافیکش نصف اینه.کاملا مبتدیانه هست.مخصوصا نسخه دو که کلا پسرفت بود.مرحله هاش همه تکراری و گرافیک بسیار پایین اما در مورد باگ که گفتین باید بگم که من این بازی رو تموم کردم و اصلا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.هیچ کدوم از این مشکلاتی که دوستان اینجا مطرح میکنن تو سیستم من رخ نداد.همین جریان موس و کیبورد و بیرون اومدن از بازی و فرمون ماشین.پس میشه گفت مشکل از بازی نیست بلکه یا سیستم شما مشکل نرمم افزاری داره یا بازی که گرفتید نسخه درست و معتبری نیست.ویندوز ها هم که تو ایران همه کرک شده هست پس اینجور مشکلاتو به بازی نسبت ندید.تنها مشکلش این بود که رو فرمون هیچی نبود.بعد با این همه ظرافت تو تخریب ها و اون گرافیک زیبا و افکت هایاین حرفتون رو قبول ندارم.
این باید بره نوکری MW رو بکنه.
گیم پلی که هیچی
سرتاسر باگ
فرمون ماشین و اون موتوره که خود به خود میچرخید(هیچ دستی بهش نبود)
داستان هم چی بگم
یکمی هم به نظر تقلید از MW بود
عالی هنوزم نوکری MW رو میکنه و تقلیدی از اونه یا بیشتر بهتره بگیم یک بازی سطح بالا و خلاقانه و ایجاد کننده انقلابی در زمینه این سبک بازیه که به واقعیت بسیار نزدیک شده؟
دوست من باید از پل بری پایین.من اونجايي گير كردم كه ميريم بالايي يه تپه و از اون جا يه اردوگاه رو به تير ميبنديم و تو اردوگاه هم دو نفر از بچه هاي گروه هاي ديگه مون به ديوار بستن . من همه رو ميكشم ولي وقتي مي خوام برم پايين اجازه نمي ده و ميگه داري از نقشه خارج ميشي ولي غير از اون راه ديگه اي نيست . حالا من بايد چيكار كنم تا اين مرحله رو رد كنم .
مشكل همين جاست ديگه نمي ذلره از پل برم پايين . اون شمارش 10 ثانيه خارج شدن از محيط رو ميده . در حالي كه همه رو كشتم و كسي يا جايي نمونده . حالا چيكار كنم ؟
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
يعني كاري مونده كه بايد ميكردم ومونده و انجام نشده كه نمي ذاره برم پايين ؟
چون اونجا بعد كشتن افراد اون اردو گاه باز اجازه پايين رفتن نمي ده ؟
اگه ممكنه سيو اون مرحله رو بدين تا بعد از اونجا باشه و بشه ادامه داد چون بد جوري كلافم كرده 2 روزه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي نيست يه همفكري با من انجام بده اون قسمتي كه تو پست بالا گفتم رو چرا نمي ذاره رد بشم . در حالي كه اصولا بايد بذاره رد شم . كار خاصي بايد انجام بدم اين قسمت تا بتونه از پل رد بشه ؟ دو روزه علاف اين قسمت شدم .
من میخوام یکی از دو بازی بایوشاک 2 یا اینو بگیرم(به خاطر کمبود وقت!)
عشق MW1,2 هم هستم و کلا اکشن باز
مولتی پلیر هم ندارم و نمی تونم بازی کنم
با این اوصاف کدومو بگیرم بهتره؟
سلام.من دان نکردم ولی توی سایتی نوشته بود باگ بعضی از مراحلو حل میکنه و موس توی بازی درست میشه.هرکی دانلود کرد بیاد بگه چه تغییراتی توی بازی اعمال شد.
من اينو با ايكس باكس به پايان رسوندم و ميخوام با ژي سي هم بازي كنم به نظرتون سيستم چي باشه ميتونم بازي را بدون مشكل اجرا كنم.....؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
اگه اكشن بازي بتلفيلد هم مثل كال اف ديوتيه هم خيلي سريع و شلوغ ژس ژيشنهاد ميكنم البته بايوشاك هم خوبه ولي اگه شماره ي 1 را دوست داري![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)