تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 133 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هم اول بازی رو تو کامپیوتر رفیقم نصبیدم مال اون همینجوری میرفت بالا من گفتم شاید برای کرکش باشه
    ولی وقتی اومدم خونه همون بازی بدون هیچ مشکلی رو سیستم خودم نصبید
    Last edited by bleu2u4u; 13-03-2010 at 03:36.

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

منم همین مشکلو دارم...موس میره به سمت بالا و دیگه حرکت نمی کنه..اول فکر کردم مال جویستیکه...ولی اونم در آوردم حل نشد
    شما باید برای حل این مشکل, خودتون دو تا فایل txt به اسم های jabberwocky و pitoni تو محل نصب بازی درست کنید...
    برا من که اینجوری درست شد.

3. این کاربر از sina3000m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اونجايي گير كردم كه ميريم بالايي يه تپه و از اون جا يه اردوگاه رو به تير ميبنديم و تو اردوگاه هم دو نفر از بچه هاي گروه هاي ديگه مون به ديوار بستن . من همه رو ميكشم ولي وقتي مي خوام برم پايين اجازه نمي ده و ميگه داري از نقشه خارج ميشي ولي غير از اون راه ديگه اي نيست . حالا من بايد چيكار كنم تا اين مرحله رو رد كنم .

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

این حرفتون رو قبول ندارم.
    این باید بره نوکری MW رو بکنه.
    گیم پلی که هیچی
    سرتاسر باگ
    فرمون ماشین و اون موتوره که خود به خود میچرخید(هیچ دستی بهش نبود)
    داستان هم چی بگم
    یکمی هم به نظر تقلید از MW بود
    این بازی از همه لحاظ از MW کمتره.MW گرافیکش نصف اینه.کاملا مبتدیانه هست.مخصوصا نسخه دو که کلا پسرفت بود.مرحله هاش همه تکراری و گرافیک بسیار پایین اما در مورد باگ که گفتین باید بگم که من این بازی رو تموم کردم و اصلا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.هیچ کدوم از این مشکلاتی که دوستان اینجا مطرح میکنن تو سیستم من رخ نداد.همین جریان موس و کیبورد و بیرون اومدن از بازی و فرمون ماشین.پس میشه گفت مشکل از بازی نیست بلکه یا سیستم شما مشکل نرمم افزاری داره یا بازی که گرفتید نسخه درست و معتبری نیست.ویندوز ها هم که تو ایران همه کرک شده هست پس اینجور مشکلاتو به بازی نسبت ندید.تنها مشکلش این بود که رو فرمون هیچی نبود.بعد با این همه ظرافت تو تخریب ها و اون گرافیک زیبا و افکت های
    عالی هنوزم نوکری MW رو میکنه و تقلیدی از اونه یا بیشتر بهتره بگیم یک بازی سطح بالا و خلاقانه و ایجاد کننده انقلابی در زمینه این سبک بازیه که به واقعیت بسیار نزدیک شده؟
    من اونجايي گير كردم كه ميريم بالايي يه تپه و از اون جا يه اردوگاه رو به تير ميبنديم و تو اردوگاه هم دو نفر از بچه هاي گروه هاي ديگه مون به ديوار بستن . من همه رو ميكشم ولي وقتي مي خوام برم پايين اجازه نمي ده و ميگه داري از نقشه خارج ميشي ولي غير از اون راه ديگه اي نيست . حالا من بايد چيكار كنم تا اين مرحله رو رد كنم .
    دوست من باید از پل بری پایین.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مشكل همين جاست ديگه نمي ذلره از پل برم پايين . اون شمارش 10 ثانيه خارج شدن از محيط رو ميده . در حالي كه همه رو كشتم و كسي يا جايي نمونده . حالا چيكار كنم ؟

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

يعني كاري مونده كه بايد ميكردم ومونده و انجام نشده كه نمي ذاره برم پايين ؟

چون اونجا بعد كشتن افراد اون اردو گاه باز اجازه پايين رفتن نمي ده ؟

اگه ممكنه سيو اون مرحله رو بدين تا بعد از اونجا باشه و بشه ادامه داد چون بد جوري كلافم كرده 2 روزه .

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

این بازی از همه لحاظ از MW کمتره.MW گرافیکش نصف اینه.کاملا مبتدیانه هست.مخصوصا نسخه دو که کلا پسرفت بود.مرحله هاش همه تکراری و گرافیک بسیار پایین اما در مورد باگ که گفتین باید بگم که من این بازی رو تموم کردم و اصلا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.هیچ کدوم از این مشکلاتی که دوستان اینجا مطرح میکنن تو سیستم من رخ نداد.همین جریان موس و کیبورد و بیرون اومدن از بازی و فرمون ماشین.پس میشه گفت مشکل از بازی نیست بلکه یا سیستم شما مشکل نرمم افزاری داره یا بازی که گرفتید نسخه درست و معتبری نیست.ویندوز ها هم که تو ایران همه کرک شده هست پس اینجور مشکلاتو به بازی نسبت ندید.تنها مشکلش این بود که رو فرمون هیچی نبود.بعد با این همه ظرافت تو تخریب ها و اون گرافیک زیبا و افکت های
    عالی هنوزم نوکری MW رو میکنه و تقلیدی از اونه یا بیشتر بهتره بگیم یک بازی سطح بالا و خلاقانه و ایجاد کننده انقلابی در زمینه این سبک بازیه که به واقعیت بسیار نزدیک شده؟

دوست من باید از پل بری پایین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كسي نيست يه همفكري با من انجام بده اون قسمتي كه تو پست بالا گفتم رو چرا نمي ذاره رد بشم . در حالي كه اصولا بايد بذاره رد شم . كار خاصي بايد انجام بدم اين قسمت تا بتونه از پل رد بشه ؟ دو روزه علاف اين قسمت شدم .

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من میخوام یکی از دو بازی بایوشاک 2 یا اینو بگیرم(به خاطر کمبود وقت!)
    عشق MW1,2 هم هستم و کلا اکشن باز
    مولتی پلیر هم ندارم و نمی تونم بازی کنم

با این اوصاف کدومو بگیرم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

این پچ دقیقا چی کار می کنه ؟!
    سلام.من دان نکردم ولی توی سایتی نوشته بود باگ بعضی از مراحلو حل میکنه و موس توی بازی درست میشه.هرکی دانلود کرد بیاد بگه چه تغییراتی توی بازی اعمال شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اينو با ايكس باكس به پايان رسوندم و ميخوام با ژي سي هم بازي كنم به نظرتون سيستم چي باشه ميتونم بازي را بدون مشكل اجرا كنم.....؟؟؟؟؟

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

من میخوام یکی از دو بازی بایوشاک 2 یا اینو بگیرم(به خاطر کمبود وقت!)
    عشق MW1,2 هم هستم و کلا اکشن باز
    مولتی پلیر هم ندارم و نمی تونم بازی کنم

با این اوصاف کدومو بگیرم بهتره؟
    اگه اكشن بازي بتلفيلد هم مثل كال اف ديوتيه هم خيلي سريع و شلوغ ژس ژيشنهاد ميكنم البته بايوشاك هم خوبه ولي اگه شماره ي 1 را دوست داري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •