تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 227 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

به نظر میرسه این پردازنده هم تك هسته ای و با فركانس پایین و با مصرف باطری كم مشابه اینتل اتم باشه
    كه باید هم همینطور طراحی شده باشه
    اما مشكل اینه كه اپل كماكان با جنبه های ظاهری محصول مانور می كنه تا یك قابلیت فنی
    اگه درست نگاه كنیم این محصول هیچ معنای خاصی در قیاس با نت بوكها نداره
    فقط كیبرد رفته و تاچ اسكرین شده
    بیشتر یك نوع نیاز كاذب هست تا یك محصول
    اما در مورد این محصول باید بگم که ،

اولا در مورد پردازنده اش ، هنوز اطلاعاتی جایی ندیدم ، اما اگر شما اطلاعاتی دارید خوشحال می شم ، بدونم!(البته با سند مدرک!)

ببین جنبه های ظاهری که ، من فکر کنم اپل فقط این محصول ر. کم داشت!

قرار هم نبوده ، که با نت بوک مقایسه بشه! !!!! استیو جابز سال پیش (یعنی ژانویه 2009) ، گفت که " دوست ندارم لگوی اپل رو رو دستگاه هایی مثل نت بوک (مینی لپ تاب) ببینم"

بنابراین شما به هیچ وجه نمی تونید ، iPad رو با نت بوک مقایسه کنید !

اما ، iPad :

می تونه جایگزین iPod باشه !

می تونه جایگزین iPhone با شه!

می تونه جایگزین PSP باشه! (البته الان آیفون جایگزین بهتری ست!)

می تونه جایگزین کتابخوان Amazon Kindle ,... باشه!

می تونه کامپیوتر همراهی باشه ، که همیشه همراه باشه!!!

و یا....

من که در هر صورت می خرمش!

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

همون طوري كه آقا اميد اشاره كرد:

نبايد از اين ipad انتظار نوت بوك رو داشته باشيم . به نظر من بايد اين محصول رو فقط با psp مقايسه كرد . كه نتيجه مسلما 100% به سود ipad ميشه . البته تا اين محصول نياد و تو دست نگيريمش نمي شه زياد در موردش قضاوت كرد .

4. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 iPad ، مک کوچک شده ست ، یا آیفون بزرگ شده!!!

بعد از معرفی iPad به عنوان آخرین محصول اپل گمانه زنی های فراوانی در مورد این محصول صورت گرفته است.

عده ای iPad را مک کوچک شده می دانند و عده ای آیفون بزرگ شده وعده ای هم هیچ کدام!

حالا به نظر شما iPad به کدام نزدیک تر است ؛ مک یا آیفون!؟؟؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به شما دوست عزیز ،

این که درسته بلاخره هر محصولی تا بیاد جا بیافته طول میکشه!

ببین قیمت محصولات اپل نه فقط در ایران بلکه در همه جای دنیا بالاست! که بالا بودن قیمت هم طبیعی ست ، آخه مگه میشه که قیمت مثلا مک بوک پرو اپل با یک لپتاب وایو و یا دل یکسان باشه! فقط چون کانفیگ تقریبا یکسان دارند!!

به نظر من ، (تاکید می کنم به نظر من!) اپل واسه ماشی های دیگه یه بنزه! پس بنز نمی تونه هم قیمت با ماشین های دیگه باشه!

البته این نظر شخصی منی است که دارم 5 سال با مک سیستم های مک کار میکنم!

شاید اگر شما هم جای من بودید همین نظر رو داشتید!
    اما در مورد این محصول باید بگم که ،

اولا در مورد پردازنده اش ، هنوز اطلاعاتی جایی ندیدم ، اما اگر شما اطلاعاتی دارید خوشحال می شم ، بدونم!(البته با سند مدرک!)

ببین جنبه های ظاهری که ، من فکر کنم اپل فقط این محصول ر. کم داشت!

قرار هم نبوده ، که با نت بوک مقایسه بشه! !!!! استیو جابز سال پیش (یعنی ژانویه 2009) ، گفت که " دوست ندارم لگوی اپل رو رو دستگاه هایی مثل نت بوک (مینی لپ تاب) ببینم"

بنابراین شما به هیچ وجه نمی تونید ، iPad رو با نت بوک مقایسه کنید !

اما ، iPad :

می تونه جایگزین iPod باشه !

می تونه جایگزین iPhone با شه!

می تونه جایگزین PSP باشه! (البته الان آیفون جایگزین بهتری ست!)

می تونه جایگزین کتابخوان Amazon Kindle ,... باشه!

می تونه کامپیوتر همراهی باشه ، که همیشه همراه باشه!!!

و یا....

من که در هر صورت می خرمش!
    اولا" كه این یك موفقیته برای اپل چون تا الان سی پی یو نساخته بود و در قدم اول موفق شده یك محصول خوب ارایه كنه

چند تا لینك هم در مورد این پردازنده دیدم كه همه دارن گیج میزنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه از سی نت بالاتر داریم كه گیج بزنه؟؟؟!!!

کد:
    ویكی پدیا میگه

The system on a chip combines the CPU with an integrated graphics processing unit as well as other parts. The main processor is an ARM Cortex-A9 MPCore.[2] The graphics processor design is likely to be a PowerVR SGX series 5 (the SGX545) core, plus a PowerVR VXD for video and audio playback, licensed from Imagination Technologies, which confirmed Apple was a licensee on 18th December 2009.[3] The A4 is capable of running OpenGL ES 2.x applications and possibly OpenGL 3.2 and OpenCL 1.0 applications.

As a proprietary designed CPU it is unlikely that it will be used outside of Apple's products. Competing designs featured in similar tablet products are Qualcomm's (1 GHz) Snapdragon SoC, Texas Instruments OMAP 4 (1 GHz)SoC, and Nvidia Tegra 2.

در واقع این سی پی یو از نوع ARM Cortex هست با یك پردازشگر گرافیكی
    اگر این دید را قطعی بدانیم كه معمولا ویكی پدیا قطعی است باید بدونیم كه اپل كار خاصی نكرده و كار اصلی متعلق به ARM Cortex-A9 است.

برای مطالعه بیشتر راجع به معماری كرتكس
    کد:
    شركت ARM Holdings یكی از بزرگترین تامین كنندگان سی پی یو برای نوكیاست

کد:
    در مورد دیدگاه قیمتی اپل هم با قدرت هر چه تماتر می گویم اپل گرانفروش و انحصار طلب است

تقریبا همه برندهای نوت بوك و موبایل محصولات با كیفیت هم دارن به خصوص دل و سونی و ایسوس
    و باز هم سونی كه در رده های قیمتی بالا صحبت بیشتری دارد
    اما باز هم علیرغم كیفیت عالی محصولاتشان قیمت منطقی تری دارند
    Last edited by H@mid-Vista; 28-01-2010 at 16:15.

7. 4 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 جزئیات بیشتر از iPad اپل

وقتی آن را در دست می گیرید. بسیار باریک و خوش دست است اما کمی سنگین احساس می شود. شاید این ها پاسخ بقیه سوالات شما باشد: ‏

- نمایشگر آن دارای رزولیشن ۱۰۲۴ در ۷۶۸ است.

- پردازشگر آن واقعا سریع کار می کند و صفحات وب روی آن بسیار سریع بارگذاری میشود. اسکرول کردن روی آن گیر نمی کند و همه چیز بدون گیر کردن کاملا شناور است. حرکت بین حالت پرتره و لند اسکیپ بسیار سریع صورت میگیرد.

- متاسفانه از مولتی تسک خبری نیست. بنابراین همزمان نمی توانید چند کار را انجام بدهید.

- بخش کتابخوان خیلی بهتر از کیندل است. البته درست است که از خودش نور ساطع می کند اما فعلا استفاده کننده ها می گویند که چشم را اذیت نمی کند. اما این را زمان مشخص خواهد کرد.

- از دوربین خبری نیست. بنابراین دنبال عکاسی یا ویدیو کنفرانس روی آن نباشید. ضمنا آی پد فعلا نرم افزار ارسال SMS هم ندارد.

- نمایشگر ۹.۷ اینچی سبب شده که مشاهد صفحات وب در آن راحت باشد. و نیاز به حرکت به چپ و راست نداشته باشید. مرورگر آی پد فعلا از فلش پشتیبانی نمی کند.

M24

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

خوب در مورد این پردازنده جدید اپل
    اولا" كه این یك موفقیته برای اپل چون تا الان سی پی یو نساخته بود و در قدم اول موفق شده یك محصول خوب ارایه كنه

چند تا لینك هم در مورد این پردازنده دیدم كه همه دارن گیج میزنن

کد:
    دیگه از سی نت بالاتر داریم كه گیج بزنه؟؟؟!!!

کد:
    ویكی پدیا میگه

The system on a chip combines the CPU with an integrated graphics processing unit as well as other parts. The main processor is an ARM Cortex-A9 MPCore.[2] The graphics processor design is likely to be a PowerVR SGX series 5 (the SGX545) core, plus a PowerVR VXD for video and audio playback, licensed from Imagination Technologies, which confirmed Apple was a licensee on 18th December 2009.[3] The A4 is capable of running OpenGL ES 2.x applications and possibly OpenGL 3.2 and OpenCL 1.0 applications.

As a proprietary designed CPU it is unlikely that it will be used outside of Apple's products. Competing designs featured in similar tablet products are Qualcomm's (1 GHz) Snapdragon SoC, Texas Instruments OMAP 4 (1 GHz)SoC, and Nvidia Tegra 2.

در واقع این سی پی یو از نوع ARM Cortex هست با یك پردازشگر گرافیكی
    اگر این دید را قطعی بدانیم كه معمولا ویكی پدیا قطعی است باید بدونیم كه اپل كار خاصی نكرده و كار اصلی متعلق به ARM Cortex-A9 است.

برای مطالعه بیشتر راجع به معماری كرتكس
    کد:
    شركت ARM Holdings یكی از بزرگترین تامین كنندگان سی پی یو برای نوكیاست

کد:
    در مورد دیدگاه قیمتی اپل هم با قدرت هر چه تماتر می گویم اپل گرانفروش و انحصار طلب است

تقریبا همه برندهای نوت بوك و موبایل محصولات با كیفیت هم دارن به خصوص دل و سونی و ایسوس
    و باز هم سونی كه در رده های قیمتی بالا صحبت بیشتری دارد
    اما باز هم علیرغم كیفیت عالی محصولاتشان قیمت منطقی تری دارند

پسر ، خیلی با لینک ات حال کردم! به قول بچه ها دمت گرم!

البته همانطور که می دونید ، اپل از سال 1976 به صنعت تولید کامپیوتر پیوست ه!

اما سونی چی؟؟؟؟؟

چرا فکر می کنید سونی حرف بیشتری برای گفتن داره؟؟؟؟

مک وسیستم های مکینتاش همیشه کاربران خاص خودش رو داشته و داره!!!

بنابراین ، شما اگر از محصولات اپل خوشتون نمیاد ! خواهشا برند های دیگه رو توسر اپل نکوبید!! (به خصوص برند هایی که به قول خودتون ، اصلا حرفی برای گفتن ، ندارند!!!)

Last edited by Microsoft24; 28-01-2010 at 16:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شركت ARM Holdings اصلا تولیدكننده نیست
    در واقع یك شركت 100 درصد انتقال تكنولوژی و در دانشگاه كمبریج هم واقع شده در انگلستان
    تقریبا" همه سازندگان اصلی چیپ از همین شركت انتقال تكنولوژی میكنند

مثلا":

AMD
    Intel
    Freescale یا همون Motorola

این شركت فقط نقشه سی پی یو و نقشه مادربرد را میفروشد
    شركت تولیدكننده هم مجازهست كه فقط تولید كنه اجازه بهبود و پیشرفت دادن در محصول رو نداره
    در واقع ای ام دی با كمك همین شركت محصولات مشابه اینتل را ساخت
    با این حال الان اپل فقط یك تولیدكننده شده نه یك طراح سی پی یو!!!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من ، (تاکید می کنم به نظر من!) اپل واسه ماشی های دیگه یه بنزه! پس بنز نمی تونه هم قیمت با ماشین های دیگه باشه!
    منم کاملا موافقم ... ! چون اطرافیانم دارن و یکیشون که حدود 10 سال پیش یک کیس اپل خریده و تا الان داره باش کار میکنه (گرافیسته) ... cs4 هم نصب کرده ... خودمم iPod دارم و واقعا ازش راضیم ... هم باطنش خوشگله هم ظاهرش ..

راستیتش من اول میخواستم خیلی پول پای لپتاپ ندم ( حدود 600 تومن و 4736زد رو هم انتخاب کردم که 2 - 3 روز دیگه بخرم) ولی دیشب چشمم افتاد به مک بوک پرو 13 اینچی و صاحبش که مخ مارو زد ... حالا یکم دوباره سر دوراهی موندم.

که 1.5 بدم پا اپل یا 600 بدم پا ایسر ... ! اگه اپل رو بگیرم خب خیالم راحته که تا چندین سال کارمو راه میندازه (7-8 سال و بیشتر) چون من انتظار بالایی ندارم از سیستم و کانفیگ بالا برام مهم نیست ، کیفیت برام مهمه ...
    ولی از طرفی هم 600 بدم و 4736زد رو بردارم و بعد از 4 سال بدمش بره و یه دسکتاپ بخرم ...

خلاصه فعلا دارم روی مدل های مک بوک پرو تحقیق میکنم :
    M24 به نظرتون من اگه mb990 بردارم ، سر جمع با خرج های خورد ریز و گارانتی و اینا چقدر باید پیاده شم ؟
    در ضمن این مدل 990 که تو ایرانه ماله سال 2009 هستش یا 2008 ؟

فرق mb991 با mb990 چیه ؟ (به جز رم و cpuش)
    گارانتیش حتمیه ؟
    مودم مخصوص مک چنده ؟ شنیدم usb modem چهل تومنه!؟ درسته ؟

باقی سوالات باشه واسه بعد.

ببخشید و ممنون.
    Last edited by brain; 28-01-2010 at 16:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون من با این حساب ویندوز ۷ رو با روشی‌ که گفتیین پاک می‌کنم و دوباره پارتیشن بندی می‌کنم و فقط من سوالام اینه که اگه من ریستور کنم یعنی‌ ویندوز پاک کنم فقط مک بشه مثل اولش من اطلاعاتی‌ که تو ویندوز ۷ دارم میره می‌خوام بدونم اطلاعاتی‌ که در مک هم دارم میره یا نه؟
    و اینکه من وقتی‌ با vlc فیلم نگاه می‌کنم که داره از سی‌دی می‌خونه بد از چند ثانیه صفحه سیاه می‌شه و مجبورم که VLC رو ببندم و دوباره اجراش کنم دلیلش چیه؟
    چه جوری می‌تونم فیلم‌های DIVX وAVI با زیر نویس پخش کنم؟
    وی اینکه شما پیشنهاد می‌کنین که چه جوری تقسیم کنم پارتیشن بوت کمپ رو منظورم از لحاظه هجمیی
    با تشکر

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به همگی
    و سلام مخصوص به امید جان. دستت درد نکنه امید جان که مارو در جریان لحظه به لحظه ی معرفی iPad قرار دادی و به خاطر راهنمایی ها و زحمت هات واقعاً ازت ممنونم.
    تا اینجا پست های همه رو دنبال کردم و خواستم یک دفعه بیشتر پست ندم که شلوغ نشه.

اولاً که با این کار آخر Apple خیلی حال کردم !! Apple واقعاً همیشه داره توجه همه رو به سمت خودش جلب می کنه با نوآوری هاش تکان های شدیدی به دنیای تکنولوژی و کامپیوتر وارد می کنه . اول با iPhone و الان با iPad . خدارو شکر قیمتش هم واقعاً مناسب و وسوسه کننده است.

معماری این CPUای که توی iPad به کار رفته از نوع RISC هست و این باعث میشه شاهد یک دستگاه کوچک در عین حال با سرعتی فراتر از انتظار باشیم. معماری CPUهای Intel از نوع CISC هست و من نمی دونم آیا CPU های به کار رفته در مک بوک ها و iMac های قدیمی Apple معاری RISC به کار رفته یا CISC ؟ ولی تا اونجایی که می دونم RISC بهتره در صورتی که سیستم عامل خودشو داشته باشه.

به نظر من یکی از ویژگی های iPad اینه که می تونه بازه ی وسیعی از نیازهای خاص بعضی مشتری هاش رو برطرف کنه و می تونه در بعضی موارد (نه کاملاً) جایگزین iPhone و گوشی های تلفن یا حتی لپ تاپ ها باشه.
    اگر عمر باتری این دستگاه بالا باشه و اگر برنامه های متعدد و آپگرید های سخت افزاری برای این دستگاه در راه باشه، که حتماً هست.

اما نکته ای که شاید باعث نا امیدی بشه این که این دستگاه بدلیل اینکه معماری پردازنده اش از معماری محبوب و جا افتاده اینتل به معماری انحصاری اپل برگشته امکان داره که نشه از نسخه های سازگار شده ویندوز 7 برای استفاده از قابلیت های لمسی استفاده کرد که باید منتظر موند .

البته من اینها رو از روی اطلاعات قبلی خودم حدس زدم و چون اطلاعاتی در مورد این پردازنده ندارم ، امکان داره که اپل این مشکل رو برطرف کرده باشه
    مگر اینکه ویندوز 7 ای که برای این دستگاه می سازند کلاً سازگارش کنن با معماری RISC . که این یعنی دوباره یک ویندوز 7 سازگار نوشتن !
    پس فکر نکنم بشه. مثل اینه که رویiPhone یا iPod ویندوز موبایل نصب کنیم.

اگه اشتباه می کنم بگین ! من خیلی با اطمینان دارم حرف می زنم می دونم دیر یا زود یه سوتی میدم !!! :3!:

راستیتش من اول میخواستم خیلی پول پای لپتاپ ندم ( حدود 600 تومن و 4736زد رو هم انتخاب کردم که 2 - 3 روز دیگه بخرم) ولی دیشب چشمم افتاد به مک بوک پرو 13 اینچی و صاحبش که مخ مارو زد ... حالا یکم دوباره سر دوراهی موندم.

که 1.5 بدم پا اپل یا 600 بدم پا ایسر ... ! اگه اپل رو بگیرم خب خیالم راحته که تا چندین سال کارمو راه میندازه (7-8 سال و بیشتر) چون من انتظار بالایی ندارم از سیستم و کانفیگ بالا برام مهم نیست ، کیفیت برام مهمه ...
    ولی از طرفی هم 600 بدم و 4736زد رو بردارم و بعد از 4 سال بدمش بره و یه دسکتاپ بخرم ...

خلاصه فعلا دارم روی مدل های مک بوک پرو تحقیق میکنم :
    M24 به نظرتون من اگه mb990 بردارم ، سر جمع با خرج های خورد ریز و گارانتی و اینا چقدر باید پیاده شم ؟
    در ضمن این مدل 990 که تو ایرانه ماله سال 2009 هستش یا 2008 ؟

فرق mb991 با mb990 چیه ؟ (به جز رم و cpuش)
    گارانتیش حتمیه ؟
    مودم مخصوص مک چنده ؟ شنیدم usb modem چهل تومنه!؟ درسته ؟

باقی سوالات باشه واسه بعد.

ببخشید و ممنون.

سلام رفیق !

قبل از اینکه امیدجان بیاد راهنماییت من یخورده گرمت کنم

نظر من اینه که MacBook Pro 13 اینچی رو بگیری . یکی از دوستای من داره و ازش کاملاً راضیه .
    من هم همش سر این دوراهی ام که 2.5 بدم برای مک یا همون پول رو بدم برا یه لپ تاپ با کانفیگ بالاتر ؟؟! واقعاً حرفهای دیگران روم تأثیر بد می زاره و متأسفانه 90% کسایی که راجع به مک، بد میگن خودشون باهاش بطور حرفه ای کار نکرده اند این بر می گرده به خودت که دوست داری مک بخری، یا یه Acer و یه دسکتاپ . شرایط شما پیچیده است

من یه PDF دارم از شرکت گارانتی نقش که توش زده Apple USB Modem هفتاد و پنج هزار تومنه !!!

دیگه امید جان متخصصه هرچی بگه من قبول دارم

با این امضای M24 خیلی حال کردم : ... اپل ینی همین !

همه برندها مثه همند ولی اپل کلا یه چیز دیگس
    100 تأیید شد

ویرایش :
    در ضمن فکر کنم طراحی و پیاده سازی معماری CPU این دستگاه توسط تیم Apple بوده و تولید سخت افزاری اش رو اون شرکت که اسمش رو یادم رفت ، به عهده گرفته . کاری که اغلب شرکت ها انجام میدن.
    Last edited by علیرضا; 28-01-2010 at 18:40.

14. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •