توضیح درباره ی Read Maniac:
دوستان با باز کردن کتاب به قسمت option رفته و گزینه font رو انتخاب کنید و اون رو روی homa green قرار بدید.
توضیح درباره ی Read Maniac:
دوستان با باز کردن کتاب به قسمت option رفته و گزینه font رو انتخاب کنید و اون رو روی homa green قرار بدید.
tiktak20
جناب ميشه رمان رايكارو 4shared اپ كنيد . من نميتونم دانلود كنم مرسي
Last edited by shebli; 18-10-2009 at 23:23.
سلام
چت عشق دروغ رو که چندوقت پیش گذاشته بودین.. رو تا نصفه ش خوندم بعد ولش کردم.. آخه س/ک/س/ ی بود بیشترش... مگه اینجا سایت غیر اخلاقیه که اینارومیزارین؟؟؟
سلام
چت عشق دروغ رو که چندوقت پیش گذاشته بودین.. رو تا نصفه ش خوندم بعد ولش کردم.. آخه س/ک/س/ ی بود بیشترش... مگه اینجا سایت غیر اخلاقیه که اینارومیزارین؟؟؟
چت عشت دروغ در حال تایپ هست(نسخه ی اصلیش که نوشته ی م.مودب پور هست)چت عشق دروغ رو که چندوقت پیش گذاشته بودین.. رو تا نصفه ش خوندم بعد ولش کردم.. آخه س/ک/س/ ی بود بیشترش... مگه اینجا سایت غیر اخلاقیه که اینارومیزارین؟؟؟
اون نسخه رو یه نفر دستکاریش کرده بود.منم نمیدونستم همچین جریانیه.از شما و بقیه ی کاربرا عذر میخوام.
مدل گوشی شما چون سیمبیان داره راحت نصب می شه ولی روی سامسونگ های بدون سیمبیان خیلی سخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگه امکانش باشه یه لیست کامل از فهرست کتابهایی که تو این تاپیک موجود هست به عنوان ارشیو در صفحه اول بذارید خیلی خوب میشه
متشکرم
کتاب : تا ته دنیا
نویسنده : سوگند دهکرد زاده
حجم : 60 کیلوبایت
دانلود »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Exclusive By TikTak20tiktak20
جناب ميشه رمان رايكارو 4shared اپ كنيد . من نميتونم دانلود كنم مرسي
رمان رایکا
نویسنده فهیمه سلطانی
فرمت جاوای کتاب برای استفاده در موبایل با دو نرم افزار
نسخه پرنیان
نسخه Read Maniac دریک فایل زیپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل تکست کتابکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز در فکرش هستیم که یه کار اساسی برای این تاپیک بکنیم.tiktak20 عزیز اگه امکانش باشه یه لیست کامل از فهرست کتابهایی که تو این تاپیک موجود هست به عنوان ارشیو در صفحه اول بذارید خیلی خوب میشه
به زودی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)