سلام
ممنون امید جان
آقا چون همه بصورت تریال فعال کردن و 20 الی 25 روز مهلت دارن میترسن ریستر ها رو تست کنن و آنتی از کار بیفته ، ببخشید که تست
نمیکنیم ، انشااله آخرش که شد تست میزنیم دوست عزیز .![]()
سلام
ممنون امید جان
آقا چون همه بصورت تریال فعال کردن و 20 الی 25 روز مهلت دارن میترسن ریستر ها رو تست کنن و آنتی از کار بیفته ، ببخشید که تست
نمیکنیم ، انشااله آخرش که شد تست میزنیم دوست عزیز .![]()
با سلام بعد از نصب انتی ویروس جی دتا سرعت اینترنت بشدت افت کرد دوستان برای رفع این مشکل چه باید کرد ؟ با تشکر
حق با شماست امیر جان دنبال یوز و پسورد براش میگردم گیر اوردم حتما بهتون میدم![]()
سلام
دوست من نباید همچین مشکلی میداشتی اما مراحل زیر رو انجام بده باید که مشکلت حل بشه انشااله
آنتی رو اجرا کن و ......
این گزینه داخل کادر در حالت پیش فرض روی 80 هستش شما اون روی عدد 800 یا 8000 قرار بدید و OK کنید
امری بود در حد توان در خدمت هستیم .
Last edited by amir.7; 25-05-2011 at 00:29.
amir.7
با سلام .از مطلب مفیدتون استفاده کردم ودر ادامه کار باقیمانده فایلهای انتی ویروس قبل که پس انیستال کردن در سیستم باقی مانده
بود با یک برنامه بهینه ساز پاک کردم مشکل رفع شد با تشکر از شما
دوستان من میخوام شروع کنم از این انتی ویروس استفاده کنم.
آپدیت هاش رو میشه ذخیره کرد؟
تریال ریست برای ورژن 2012 رو کسی تست کرده؟
[QUOTE]سلامدوستان من میخوام شروع کنم از این انتی ویروس استفاده کنم.
آپدیت هاش رو میشه ذخیره کرد
این پست رو مشاهده بفرمایید
تریال رو هم هنوز کسی تست نکرده دوست من .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن جدید رو هنوز دانلود نکردم . واقعا سبک شده ؟
چون ورژن 2011 که در حال حاضر دارم استفاده میکنم در مواقع اسکن واقعا سنگینه
سلام کیوان جان
آره واقعا سبک شده ، 2011 در زمان اسکن سیستم رو فلج میکرد اما 2012 واقعا عالی شده و بسیار سبک ، متاسفانه هنوز توتال کار
2012 منتشر نشده فقط آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی منتشر شده
کیوان جان پست زیر رو هم یه نگاه بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان میتونید توتال کار 2012 رو از خود سایت جی دیتا دانلود کنید ، نکته جالب اینه که برخلاف سالهای گذشته دانلود نرم افزار قابلیت
از سرگیری داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)