قبلا هم خود مديري گفته که طنز به معناي خندوندنه صرف نيستچند صفحه قبل هم گفتم که حس انتقادی مدیری خیلی خوب شده ولی حس طنزش به شدت پایین اومده
همين که هميشه کارش نشون دادن چالشهاست کلي ارزش داره
قبلا هم خود مديري گفته که طنز به معناي خندوندنه صرف نيستچند صفحه قبل هم گفتم که حس انتقادی مدیری خیلی خوب شده ولی حس طنزش به شدت پایین اومده
همين که هميشه کارش نشون دادن چالشهاست کلي ارزش داره
امشب قسمت آخرشه نه؟
حيفش، يه مدت به رسانه ملي اميدوار شده بوديم،مديري هم رفت تا سال آينده...
دو قسمت دیگه مونده xDامشب قسمت آخرشه نه؟
امیدوارم در طول سال بازم شاهد نقش آفرینی مدیری باشیم D:حيفش، يه مدت به رسانه ملي اميدوار شده بوديم،مديري هم رفت تا سال آينده...
وقتی زیرنویس می کنه فرداشب آخرین قسمت یعنی یه قسمت مونده به اضافه پشت صحنه و این دری وری ها که بقول شما می شه دو قسمت!
البته شاید هم اون قسمت دیگه، تکرار قسمت آخر باشه![]()
دیشب کلی کلی خندیدیم !!
مخصوصا اونجا که اون پیره مرده مسخره بازی در میاورد![]()
کلا دیشب خیلی حال دادش !! و هم اینکه این رو نشون داد که این جن گیری ها و این کار ها همه الکیه ...
سلام
دیشب یه جایی بودیم اتفاقی یه شبکه ای رو گرفتیم داش از برنامه ی مدیری از اون قسمتی که می رن ماهواره انتقاد می کرد
این شصت چی رو چرا خود پلیس ازش استفاده نمیکنه با این استعدادی که اون داره تو تمام شبکه های خلاف تو 3سوت میتونه نفوذ کنه وخودشم یه پایه شبکه بشه البته یکیم باید مراقبش باشه که زیاد جو گیر نشه
فکر خوبه ها !!
فکر کنم برای مرد 3.000 چهره از این ایده استفاده بکنند
مامور مخفی پلیس
البته این برنامه رو مهران مدیری به اجبار ساخته و تو روزنامه خوندم که خیلی واسش فشار آوردن تا این کارو بسازه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)