فرقشون اون قدر زیاد نیست که شما دودل بشی.![]()
فرقشون اون قدر زیاد نیست که شما دودل بشی.![]()
کاملا با نظرت موافقم ولی سونی همه مدلاش FULL HD نیسا.فقط مدلای F117,F116,F115,F11EGX که اونارو میشه یه نگاهیش کرد ولی بقیه مدلای سری F بدرد ... میخوره.سونی هچوقت یه مدل همه چی تموم نمیزنه.به نظر من اگه بخواد همینجوری ادامه به رقابتو به ASUS, MSI میبازه در مورد DELL که هر ماه یه گونی لپ تاپ میزنه که... تازگیا خرابیه زیادم داره و در مورد APPLE خلاصه بگم ماله از ما بهترونه
ممكنه تفاوت ASUS X64JV با ASUS N61jv هم در كيفيت تصويرشون باشه ؟ چون من هيچ تفاوتي بينشون پيدا نكردم بجز ظرفيت هاردشون كه ASUS X64JV 640GB هست ولي N61jv 500GB. من كه گيج شدم .
امکان داره.باید چک بشه.اما اگر هم فرق کنند کیفیت X64 بهتر خواهد بود چون یه مدل سفارشیه.
اگه ممکنه قیماتای این مدلاییو که میگین بنویسن ممنون.میخوام ببینم واقعا اشتباه کردم تو خرید F113 .همه چیش خوبه ها.فقط این گرافیکش که فک کنم از 256 هم کمتره 64BIT
منظورتون از يه مدل سفارشه چي هست؟
شرکت ها یک مدل اصلی معرفی میکنند و مطابق با خواسته خریدار قطعات قابل تغییر رو عوض میکنند(مثل هارد یا رم).![]()
سلام
ممكنه يه لب تاب خوب بهم معرفي كنيد كه قيمتش تا يك ميليون و ديست هزار باشه و مودم داشته باشه و سبك هم باشه رم و ... هم كم نباشه
شما ممکن کاربردت از لپ تاپ رو بگی؟
كاربرد خاصي ندارم ولي ميخوام اينترنتش روبه راه باشه(وايرلس،adsl،...) خلاصه يه چيز خوب و سبك باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)