این که مفت هم نمیارزه.در ضمن اون HDMI هست که نوشته HTMI.![]()
این که مفت هم نمیارزه.در ضمن اون HDMI هست که نوشته HTMI.![]()
تو پلیر وسترن تو قسمته setting/audio, video/display resolution که از auto تا 1080p, 60Hz داره واسه چیه و رو چی باید تنظیم بشه؟
قيمتش خوبه ولي امكاناتش كمه دستگاه جديدتري وارد نكرده كه در حد دستگاه patriot يا wdhd باشه
سلام به همگی دوستان
تفاوت wd tv جنریشن1 و 2 چیه؟
وسترن کلا 3 مدل پلیر داره .منظورتون از جنریشن چی ؟
اینم مقایسه امکانات این سه نسخه :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستمون درست میگن پلیر WD TV (یا همون مدل معمولیش) دو تا نسل داره ، که حتی فریمورشونم فرق میکنه. تو سایتش در موردش توضیح داده
من دی وی دی پلیر سامی دارم آیا ضبط هم میکنه
بله قراره دستگاه جدیدتری بیاره که mkv را پخش کنه ولی اطلاعات زیادی از او نگرفتم در صورت گرفتن اطلاعات اعلام کرده تا بهر حال با تنوع محصولات مختلف معرفی شده در تایپیک امکان مقایسه مناسب بین محصولات باشد
دوستان من یه wd tv مدل معمولی گرفتم ولی الانه که برند پاتریوت رو دیدم و اون کنترلی که به نظر میرسه امکانات بیشتری داره از خرید خودم پشیمون شدم می خواستم بدونم آیا پاتریوت روی کنترلش امکاناتی به اسم go to هم که دستگاه سی دی پلیرهای 10 سال پیش هم داشتند داره یا نه؟آخه مدل wd tv که نداره و برای اینکه از دقیقه مثلا 5 برم به دقیقه 80 باید با اون سرعت زجرآور حداکثر 16x اینکار رو انجام بدم که نزدیک به 5 یا 6 دقیقه طول می کشه ولی دکمه go to این امکان رو میداد به هر جای فیلم که میخایم تایم رو بدیم و همون جا رو برامون پخش کنه.
آیا امکان داره که در آینده نزدیک این امکان رو روش بذارن؟
مرسی اگه نظرتون رو بگید. می دونم که این سوال خیلیهای دیگه هم هست
با تشکر
مطمئنا هر دستگاهی یه سری معایب و مزایای خاص خودشو داره، پلیر پاتریوت دکمه go to رو کنترلش داره،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بر خلاف پلیر وسترن من دکمه search (که خیلی مهمه) روش ندیدم، شما وقتی یه هارد ا ترا بایتی با n تا فیلم به پلیر وصل میکنی و فیلم خاصی مد نظرته این دکمه به کارت میاد. (البته اون دکمه browser رو کنترل پاتریوتو نمیدونم چیه)
در ضمن شما باید از کیفیت بالای تصویری که وسترن بهتون میده (بدون فریز تصویر) و همچنین پشتیبان نرم افزاری بالا لذت ببرین ، کلا هدفتون از خرید این پلیرم هم همین بوده، در ضمن کنترل وسترن جمع و جورتور و کار کردن با منوها هم راحت تره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshidcivil; 25-04-2010 at 11:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)