همین که نمیدونم تو کدوم سیاره باید برم.
هی از این سیاره به اون سیاره میرم.
یعنی باید ژورنال رو بخونم؟/ اون بهم میگه کدوم سیاره باید برم؟
همین که نمیدونم تو کدوم سیاره باید برم.
هی از این سیاره به اون سیاره میرم.
یعنی باید ژورنال رو بخونم؟/ اون بهم میگه کدوم سیاره باید برم؟
آره میگه چه ماموریتی داری
الان توی بار هستم و تو ژورنال هم نوشته Stop the collector........assemble ateam.
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي كه با اون زنه اريا صحبت كردي ميري پايين سمت راست يه نفر هست كه بالاي راه روي در بسته واستاده با اون حرف بزن بگو كهالان توی بار هستم و تو ژورنال هم نوشته Stop the collector........assemble ateam.
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مايلم برم داخل بعد مثل يك كات سكانس مياره كه با يكي حرف ميزني و اون استخدامت مي كنه براي يك نبرد
بهش بگو براي من مشكلي نيست و نبرد رو بپذير يه جووني هم مياد كه مي توني از رفتنش جلوگيري كني يا كاريش نداشته باشي
بعدش ميري به قسمت Transporter يكي اونجا هستش كه انتقالت ميده به محل مورد نظر ..بقيشو راحته..
درسته پيدا كردنش سحته ولي به اون يكي سياره ها هم برو بعدش هم تو مراحل بازي بگرد پيدا مي كني. از هك كردنها وچرا تخم element zero رو ملخ خورده؟؟؟؟
از کجاها میشه گیرش آورد؟؟؟؟
جعبه هاي جاهاي مختلف.
دوستان کسی کرک dlc ها رو جدا داره؟
یا می تونه آپلود کنه؟
ممنون
ثبت رکوردی تاریخی برای مسافکت2
برطبق آمارهای منتشر شده توسط سازمان NPD، بازی سوپر ماریو بروز جدید با فروش بیش از 656.700 نسخه در راس جدول فروش بازیهای ماه ژانویه سال 2010 میلادی قرار گرفت. بازی مسافکت2، جدیدترین محصول استودیوهای بایوویر تنها 84 هزار نسخه کمتر فروخت تا با 572.100 نسخه فروش در ماه ژانویه سکوی دوم را از آن خود کند. نکته جالب اینجاست که بازی مسافکت2 تنها با 6 روز فروش در ماه ژانویه توانست به این جایگاه دست یابد.
و اما بشنوید از رکورد تاریخی مسافکت2.
دومین شماره از مجموعه بازیهای مسافکت بهعنوان پرفروشترین بازی تاریخ که در ماه ژانویه منتشر شده است، معرفی شد.
آقای جسی دیونیک، از تحلیلگران مطرح ایالات متحده آمریکا در مصاحبه با سایت اینترنتی ایندستریگیمرز در این خصوص اذعان داشت: "پیش از این پرفروشترین بازی ماه ژانویه، نسخهی پلیاستیشن2 بازی انافالاستریت بود. این بازی با 325.000 نسخه فروش در ماه اول عرضه توانست بهعنوان پرفروشترین بازی تاریخ در ماه ژانویه معرفی شود.
معمولا بازار کسب و کار و خرید و فروش ماه ژانویه متاثر از تعطیلات سال نو میلادیست و صاحبان صنایع، بخصوص بازیهای رایانهای از خیلی وقت پیش به این نتیجه رسیدند که فصل تعطیلات زمان مناسبی برای عرضه محصولات طراز اول آنها خواهد بود، مخصوصا از زمانی که فروش بسیار ناامیدکننده نسخه گیمکیوب رزیدنتاویل4 در ماه ژانویه سال 2005 میلادی همه را شگفتزده کرد."
وی سخنان خود را اینچنین ادامه میدهد: "بدون شک موفقیت سه عنوان طراز اول مسافکت2، دارکسایدرز و شماره دوم از مجموعه بازیهای Army of Two به تولیدکنندگان بازیهای رایانهای ثابت کرد برای انتشار بازیهای مهم خود میتوانند بر روی ماه ژانویه نیز حساب کنند."
سود حاصل از کل بازیهای فروخته شده در ماه گذشته میلادی بالغ بر 597.900.000 دلار بود که در مقایسه با سال گذشته میلادی 12 درصد کاهش داشته است.
- Mass Effect 2
سازنده: Bioware
ناشر: EA
سبک: اکشن سومشخص/ نقشآفرینی
پلتفرم: PC - Xbox360
تاریخ انتشار: منتشر شد
- Darksider: Wrath of War
سازنده: Vigil Games
ناشر: THQ
سبک: اکشن ماجرائی
پلتفرم: PS3 - Xbox360
- Army of Two: The 40th Day
سازنده: EA Montreal
ناشر: EA
سبک: اکشن سومشخص
پلتفرم: Xbox360 - PS3
منبعbazinews
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی لینک دانلود مستقیم dlc رو نداره ؟
تو یه مرحله جک و میراندا با هم دعوا کردند و من طرف میراندا رو گرفتم.
چه جوری میشه با جک آشتی کنم؟؟؟؟؟
دوستان شاید سوالم یکم مسخره باشه و میخواستم بدونم dlc چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)