این خبرکه واسه 4 ماه پیشه..! چرا الان خبرشو من میبینم؟!: : دی
شاد باشی![]()
این خبرکه واسه 4 ماه پیشه..! چرا الان خبرشو من میبینم؟!: : دی
شاد باشی![]()
چون که اون موقع کسی این گوشی رو نداشت تا تبلیغ گوشیش رو بکنهاین خبرکه واسه 4 ماه پیشه..! چرا الان خبرشو من میبینم؟!: : دی
شاد باشی
البته این پست ظاهرا از موبایلستان کپی شده!
یه اشتباهش اینه که اولین VGA دنیا N93 هستش
و اینکه درسته نوکیا شرکت بزرگیه و کلی از اولین ها مال نوکیاست ولی اینکه بگیم اولین زنون نسل 2 یا اولین شاتر با سرعت فلان برای اثبات قدرت نوکیا زیاد جالب نیست! یعنی عظمت نوکیا این چیزای کوچیک نیست! بعدا یکی میاد میگه اولین زنون نسل 5 مال فلان شرکته یا ...
الان N86 یکی از بهترین سخت افزارهای دنیای موبایل رو برای دوربین خودش داره! ولی یه کم دیر اومد به عرصه و نوکیا هنوز کمی عقبه و باید عجله کنه!
سلامالبته این پست ظاهرا از موبایلستان کپی شده!
یه اشتباهش اینه که اولین VGA دنیا N93 هستش
و اینکه درسته نوکیا شرکت بزرگیه و کلی از اولین ها مال نوکیاست ولی اینکه بگیم اولین زنون نسل 2 یا اولین شاتر با سرعت فلان برای اثبات قدرت نوکیا زیاد جالب نیست! یعنی عظمت نوکیا این چیزای کوچیک نیست! بعدا یکی میاد میگه اولین زنون نسل 5 مال فلان شرکته یا ...
ولی اینکه بگیم اولین زنون نسل 2 یا اولین شاتر با سرعت فلان برای اثبات قدرت نوکیا زیاد جالب نیست!
الان N86 یکی از بهترین سخت افزارهای دنیای موبایل رو برای دوربین خودش داره! ولی یه کم دیر اومد به عرصه و نوکیا هنوز کمی عقبه و باید عجله کنه! __________________
این پست برای مهرداد عزیز در موبایلستان هست که یکی از دوستان منه و ازش اجازه گرفتم
من خودم تو موبایلستانم:ARBAB
نه اینکه اکثر برنامه هه و بازی ها از ................
بله درسته اشتباه شدهیه اشتباهش اینه که اولین VGA دنیا N93 هستش
اتفاقا به نظر من برای قدرت نوکیا خوب هم هستولی اینکه بگیم اولین زنون نسل 2 یا اولین شاتر با سرعت فلان برای اثبات قدرت نوکیا زیاد جالب نیست!
چون من تا الان توی هیچ موبایلی فلاشی به قدرتمندی فلاش 82 ندیدم
c905.zn5 ............
از چی؟نه اینکه اکثر برنامه هه و بازی ها از ................میدونم میخواستی بگی آی پی مارت...: دی
شاد باشی![]()
نه..از چی؟میدونم میخواستی بگی آی پی مارت...: دی
شاد باشی![]()
در هر صورت شاد باشید
در مقابل امکانتش لقی حساب نمیاد!دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن بگم اسلایدش کمی لقی داره
بعدا نگید تعصبی هستی!!!
سلام
من فردا میخوام برم بگیرم..! تو پکش چیا هست؟
شاد باشید![]()
پیشاپیش مبارک باشه ! ...... من همین امروز گرفتم ... 450 .... هندسفری / کابل اتصال به پی سی / شارژر ... همینا هست .سلام
من فردا میخوام برم بگیرم..! تو پکش چیا هست؟
شاد باشید![]()
خب دقیق بگو امید..! رم باهاش میدن؟ یا همون 8 خودش فقط؟ خروجی TV نداره؟ الان بهترین گارنتی نوکیا چیه؟: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)