3 تا دوستاي من دارن همه راضيند فقط از كيفيت ساخت و اينكه صفحش بي كيفيته . بد ميگن
3 تا دوستاي من دارن همه راضيند فقط از كيفيت ساخت و اينكه صفحش بي كيفيته . بد ميگن
سلام
من میخوام یه لپ تاپ با قیمت 900- 1.100 بخرم، به نظرم وسترو 1310 مدل مناسبی اومد، چون هم وزنش 1.8کیلو است و هم رم 2 گیگ داره و سی پی یو هم 2 گیگ است،
فقط مشکلی که هست اینه که با سیستم DOS 1.050 در میاد ولی با ویستا 1.260 میخواستم بپرسم شما نظرتون چیه؟ اگه من با DOS بگیرم بعداً دچار مشکل نمی شم؟؟؟
همین الان از سایت دل تمام درایورای ویستا و XP رو از سایت دانلود کردم. ولی می ترسم بعد واسه نصب اذیت بشم شما چه نظری دارین؟؟؟؟
اصلا شما می تونید مدلی رو بهم پیشنهاد بدید با این قیمت و وزن؟
نظر شما در مورد گارانتی چیه؟ (آخه من خودم گوشی 5300 نوکیا رو بدون گارانتی 60 تومن ارزونتر گرفتم و مشکلی هم واسش پیش نیومد، یعنی آب خورد یه مدتی رفت تو کما ولی بعدش خودش به هوش اومد و الان داره به خوبی زندگی میکنه)
![]()
سلام بچه ها
خسته نباشید؛
یک کانفیگ جدید از m1530 رو جدیدآ زیگورات وارد بازار کرده، با هارد 500gb و رم 4gb ، خواستم هرکی مطمئنه بگه که وایرلس این مدل با این کانفیگ، سری n یعنی (10/100/1000Mbps) هست یا نه؟ اگه نیست میشه اونو به راحتی عوض کرد؟ ممنون میشم...
بچه ها بازم میگن بحث قیمت رو اینجا نیارید ... یحث روی توانایی ها و قابلیت ها ، اشکالات و مزایا هست
متشکر
من میخوام همین کانفیگ رو بخرم کدوم یکی از گارانتی های زیر معتبرتره ؟دلتا همراه یا دل سرویس ؟
دل به ضربه حساسه ... مدلهای اینسپایرون و ووسترو بیشتر
اسم این دوتا رو تا به حال نشنیدم.
در درجه ی اول زیگورات و در درجه ی دوم دلیران معتبرترین گارانتی های دل هستند.
Last edited by Diego; 09-02-2009 at 15:15.
من ميخواهم يك نوت بوك vostro 1510 2.5GHz بخرم اما نميدونم بايد با چه گارانتي بخرم؟ البته گارانتي فروشگاهي نميخواهم چون ممكنه چند ماه بعد فروشگاه جايش را عوض كند.
با تشكر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)