سلام .. من یه گوشی 5330 قبلا با جف فلش می کردم از تب dct4 اما الان این قسمت غیر فعال هست ..چند بار هم جف رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم غیر فعال است .. چجوری میشه فعالش کرد؟؟
سلام .. من یه گوشی 5330 قبلا با جف فلش می کردم از تب dct4 اما الان این قسمت غیر فعال هست ..چند بار هم جف رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم غیر فعال است .. چجوری میشه فعالش کرد؟؟
سلام دوسـت عزیز , شمـا باید از تــب BB5 استفـاده کنید برای فلشـــ .
قسمتــی که شما میگید غیره فعالــه .. فعال نمیشـــه .
موفق باشید!
سلام وقتی جف رو نصب میکنم اوهخر نصب وقتی go رو میزنم اروری رو میده که تو پست اول نوشته بود بعد از دو سه بار امتحان دیگه نباید بده
میشه کمک کنید؟
سلام دوسـت عزیز اون فایل تصویری که شما بهم دادید اینو نشون میده که فایل dll موجود در برنامه حذف یا خوب کپی نشـده . ؟
اگه میشه برنامه جـف رو حذف کنید و آنتی ویروس سیستم رو غیره فعال کنید و دوباره برنامه جف رو نصـب و ...
موفق باشید!
-----------------------------------------------
سلام دوست عزیز
اگر از جف ورژن 1.98.66 استفاده می کنی و پیغام خطای dll برات نشون داده میشه Virtual_PKEY_V5 که آپلود کردم رو دانلود کن و در جایی که جف رو نصب کردی کپی کن
بعد Virtual_PKEY_V5.exe رو اجرا کن و روی دکمه Remove Virtual PKEY Drive کلیک کن و سیستم رو ری استارت کن
دوباره Virtual_PKEY_V5.exe رو بعد از ری استارت اجرا کن و اینبار دکمه Start Jaf 1.98.66 beta5 main software رو بزن
دقت داشته باش که با این کار جف اجرا نمی شه اما فایلهای dll- ocx مورد نیاز داخل سیستمت رجیستر می شه و بعد می تونی توسط PKEY Emulator که قبلا در اختیار داشتی جف رو اجرا کنی
اگر از Windows7 استفاده می کنی باید فایل دانلود شده رو به صورت ادمین اجرا کنی یعنی اینکه روی Virtual_PKEY_V5.exe راست کلیک کنی و Run as administrator رو بزنی و بعد کارهایی که گفته شد رو انجام بدی
این بهترین روش برای خلاص شدن از شر پیغام خطای dll - ocx جف هست و هر کس این مشکل رو داره از این روش استفاده کنه
--------------------
لینک دانلود فایل
---------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام دوستان من وقتی به گوشی فلش میزدم به یه مشکل بخوردم
چراغ MCU روشن نمیشه ولی تو اون قسمت پایینی ظاهرا فایلMCU رو پیدا میکنه که تو فیلم زیر مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میدونید مشکل چیه لطفا بهم کمک کنید
ممنون
سلام دوستان. آموزش های مختلف و مفیدی رو در این باره تو انجمن دیدم. اما گفتم یه آموزش هم من بزارم تا برای بعضیا که هنوز مشکل دارن مفید باشه.
با این روش شما میتونید بدون اینکه برید و 5000 تومان بابت فلش و آپدیت خرج کنید، خودتون توی خونه این کار رو انجام بدید.
برنامه های کمکی:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حتما نصب کنید)
خب میریم سراغ آموزش:
1. اول از هر چیزی باید فریمور هاتون رو دانلود کنید که برنامه های مختلفی وجود داره ولی من برنامه Navifirm رو که فکر میکنم بهترینش باشه رو براتون قرار میدم.
2. بعد از باز کردن برنامه در مرحله اول گوشیتون رو انتخاب کنید - در مرحله دو فریمور دلخواهتون رو دانلود کنید - در مرحله سه متناسب با RM گوشی و پروداکت کد گوشیتون ( درج شده در پشت باتری ) یکی رو انتخاب کنید - در مرحله چهارم هم همه فایل ها رو انتخاب کنید و روی دکمه دانلود کلیک کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. بعد از دانلود فریمورها ، اونا رو در مسیرهای زیر کپی کنید : (اگر فولدری نبود خودتون بسازید)(به حروف دقت کنید)[متناسب با RM گوشی، فولدر آخر رو بسازید]
Windows XP: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
Vista,Seven: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
3. بعد شما به برنامه JAF برای فلش و آپدیت نیاز دارید. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
4. گوشیتونو به حالت PC Suit به کامپیوتر وصل کنید.
5. سپس OGM_JAF_PKEY_Emulator_v3.exe که نصب کردید رو اجرا کنید و روی دکمه Go کلیک کنید ( اگر در ویندوز Seven اجرا نشد، از قسمت Properties برنامه، Compatibility رو روی ویندوز ویستا قرار بدید). بعد از چند ثانیه با پیغام اروری مواجه میشید. OK کنید.
6. در پنجره باز شده به تب BB5 رفته و طبق شکل گزینه های : Manual Flash و Dead Usb رو فعال کنید و Normal Mode و CRT 308رو غیر فعال کنید.
تیک Use INI رو فعال کنید و پس از چند ثانیه در پنجره باز شده مدل گوشیتون رو انتخاب کنید.
میبینید که چراغ های مربوط به MCU, PPM, CNT, APE Variant روشن شدند.
7. حالا گوشیتونو خاموش کنید. روی دکمه Flash کلیک کنید و گزینه Yes رو انتخاب کنید و بلافاصله دکمه روشن/خاموش گوشیتون رو یکبار فشار بدید ولی نگه ندارید !
حالا تا پایان آپدیت و فلش صبر کنید. و پس از مشاهده پیغام Done باتری گوشیتون رو در بیارید و دوباره روشن کنید.
8. از فریمور جدید لذت ببرید
9. منبع: forum.gsmaria.com نویســـنده: خــــودم![]()
Last edited by MatinSpider; 24-01-2012 at 18:02.
اقا من همه مراحل این روش رو انجام دادم تا اونجایی که باید از منوی باز شده ی us iniمدل گوشی رئ انتخاب کنم .مدل گوشیه منو تو لیستش نداره.5530 rm 504میشه راهنمایی کنین ایرادم از کجاست؟ممنون میشم
----------------------
سلام
شما باید از پست اول و از ورژن 1.98.66 استفاده می کردین
به هر حال یک فایل براتون آپلود کردم که بعد از دانلود کردن از لینک زیر، از حالت فشردگی خارجش کنید و فایل jaf_nok4models.ini رو در جایی که جف رو نصب کردین کپی کنید و دوباره مراحل فلش رو انجام بدین و ببینید مدل گوشیتون نشون داده می شه یا نه
دقت کنید که فایلی با همین نام در محل نصب جف موجوده و هنگام کپی کردن فایل پیغامی مبنی بر حذف فایل قبلی و جایگزین شدن، نشون داده میشه که باید تایید کنید
لینک فایل
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)